torsdag den 27. december 2012

ØV!

Karoline og kristian1

Et er planlægning, noget andet er realiteternes verden.
Planen var, at den lille nordjyske familie skulle have startet ud hjemmefra 2. juledag tidligt om morgenen med kurs mod det sydlige Holland.
Realiteten er, at den lille supermand på 2½ ikke er helt så super, som han plejer at være. En køretur på 10 timer med et barn, der er ramt af omgangssyge er ikke lige noget man hopper ud i, med mindre det er livsnødvendigt.

Nu er i advaret unger, næste gang vi ses vanker der dobbelt så mange mormorkram og knus.

20 kommentarer:

Stegemüller sagde ...

Øv hvor er det ærgerligt - men du har ret i, at man ikke kører ud med sådan et barn.

Inge sagde ...

Øv hvor træls, men forstår også godt at de ikke kører når han ikke er på toppen, og forstår også inderligt at du er skuffet.. Kan du ikke hoppe i et tog nordpå i stedet for..
Trøsteknus til dig Annette.

Lone sagde ...

Det er træls, der er vist rigtig meget omgangssyge i Nordjylland i øjeblikket.
God bedring til den lille supermand.

Lene sagde ...

Øv, men det er vist desværre overskriften for rigtig mange i Danmark i år. Jeg har unge kolleger, hvor hele familien har været syge i over en uge.
Og så lyder der et forsinket glædelig jul fra mig. Det er godt nok noget af en tur du er igennem med din diabetes. Og lægekulturen er meget forskellig fra land til land, så du må lade skældud'ene gå gennem det ene øre og ud af det andet :-)

Ellen sagde ...

Aiii, hvor jeg forstår din skuffelse - den er næsten ikke til at bære, selvom forældrene selvfølgelig ikke kunne gøre andet end at aflyse turen, omstændighederne taget i betragtning, men øvøvøv og øv igen - jeg ville simpelthen have tudet af ærgrelse, men det havde jo ikke ændret på noget :-)
Jeg håber I snart kan ses.

Bistels Brenneri sagde ...

Øv hvor ærgeligt.....
Ønsker dig og dine en fortsatt Glædelig Jul- og
et Vildt Godt Nytår i 2013.
KH Lisbeth ;)

Bettys blog sagde ...

Åh, hvor jeg føler med dig. Det er så skuffende, når man glæder sig, og de så bliver forhindret. Og især for dig, der bor så langt væk, at de ikke bare kan komme næste weekend.
Man kan bare aldrig være sikker i de planer man lægger med små-børn. Der kan hurtigt komme noget i vejen.
Godt nytår til dig Annette

Rejen sagde ...

Øv, men nej man kører ikke langt med et sygt barn medmindre det er livsnødvendigt..Håber at I snart får mulighed for at ses så du kan give nogle mormorkrammer..Knus

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Det er træls Annette, men det er bedre at have noget til gode end det modsatte.
Godt nytår her fra Pjedsted.

Pia sagde ...

Øv hvor er det ærgerligt, men selvfølgelig forstår vi godt forældrene, men det gør det jo ikke mindre træls.
Et godt og lykkeligebringende nytår til dig og dine fra Lolland.

Fruen i Midten sagde ...

Øv, hvor surt og ærgerligt. Men nej, sådan en lille, syg gut kører man ingen steder med. Du har nu en hel fantastisk bunke kys og kram til gode, er jeg sikker på :-)

Tina - omme i London sagde ...

Rigtig glaedelig bagjul til dig og dine Annette, ENDELIG har jeg fundet tid til lidt overspringshandlinger og har faaet laest igennem dine indlaeg. Oev boev med jeres mangel paa besoeg, det er aergerligt, men jeg kan godt forstaa de unge mennesker blev hjemme!

Mht din diabetes, saa skal du nok faa styr paa det, men jeg ved det tager tid og det er traels!

Conny sagde ...

Kære Annette
Hvor var det syn for jer, at i ikke fik besøg fra Nordjylland, der er også meget sygdom i Danmark lige nu influensens og omgangssyge. Men jeg vil ønske dig og familien et rigtig godt nytår og håbe du må blive skånet for alt for meget sygdom i det nye år
Knus fra Viborg

Henny Stewart sagde ...

Hvor træls, det tænker jeg, at børnene også synes, men som du selv skriver 10 timer i en bil, når man har omgangssyge og ovenikøbet er et barn, ja så må det bare vente.

Godt nytår!

Tina Liel sagde ...

Det var ærgeligt men håber at I alligevel har haft nogen gode dage og er kommet godt ind i det nye år. Hvornår er der mulighed for at se dem igen? Knus

Salix sagde ...

Ja, ØV, ØV - En jul med børn er altså det bedste. Specielt hvis det er vores "egne"
Nu er det jo efterhånden nogle uger siden, så forhåbentligt har I allerede planlagt næste tur - enten nordover for jer eller sydover for den lille familie.

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Annette sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Annette sagde ...

Kære alle I søde, rare og dejlige mennesker, tusinde tak for jeres kommentarer. Undskyld, at svaret har været så længe undervejs.