torsdag den 23. august 2012

Jeg hader at give op, men………

Alt var klappet og klart, cyklen pumpet, cykelruten printet ud og diverse fornødenheder i form af vilde ferskner (tak fordi du anbefalede dem, Mai-Britt), bananer samt et par vandflasker var anbragt i cykeltasken, da jeg i går ved 9.30 tiden startede ud på et længere togt.

Egentlig var det lidt tåbeligt, jeg vidste det godt, men jeg tænkte, kan jeg klare dette, så kan jeg klare alt, simpelthen alt og netop derfor, var det så vigtigt at gennemføre de 2 x 52,8 km cykeltur til min veninde og tidligere kollega i Eindhoven.

Men et er teori og noget andet virkelighedens verden!

Da jeg kom udenfor bymæssig bebyggelse opdagede jeg, at de sidste dages vindstille vejr var forsvundet, det blæste og det endda ret så kraftigt, blæsten kombineret med en del mørkegrå skyer, der drev ind over Noord Brabant fra vest gjorde, at jeg simpelthen opgav efter ca. ½ times cykling.

Er der noget, som jeg ikke er vild med, så er det at opgive, men på den anden side set, det er vel også ok at kende sine begrænsninger ☺.

Enden på det hele blev, at veninden og jeg mødtes i Oisterwijk i stedet for og det blev Nederlandse Spoorwegen, der sørgede for transporten.

Vi havde en skøn eftermiddag, hvor vi ud over at snakke, snakke, snakke også nåede at spise sen frokost på stamcafeen, trave rundt i Oisterwijk, kigge indenfor i et par skobutikker, drikke et par Latte Machiato, shoppe lidt i en forretning, der handlede med delikatesser (husbond fik biologisk jordbærmarmelade, dadelbrød og Amaretto bonbons og jeg købte pesto ost til mig selv ☺) samt endelig ikke at forglemme den vidunderlige taske veninden købte til sig selv. Alt i alt både en skøn og produktiv eftermiddag ☺.

Kisser, hermed lidt billeder fra Oisterwijk til dig ☺.

Oisterwijk2Han var havearkitekt og det forstår man vel egentlig godt med den indkørsel.

Oisterwijk4Oisterwijk5

Oisterwijk1

Oisterwijk6Oisterwijk7

Vi er nødt til at gøre det om snarest, for det ændrede mødested gjorde, at jeg ikke fik set hvor meget veninden har slidt med malerpenslerne i ferien.

2 roser

21 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hvis det blæste nogenlunde som det gør her nu - kan jeg nu godt forstå at du opgav - der skulle jo også kræfter til at hygge og shoppe - og det kan nu også være hårdt.

Endnu en dejlig plet i Holland.

Knus fra Marianne.

Annette sagde ...

Pffff Marianne, tak for din støtte ☺. Du har ret, det kan meget let blive meget hårdt at spise og shoppe ☺ ☺ ☺.
Ja Oisterwijk, den havde jeg fuldstændig glemt at videregive til dig. Byen er ikke stor, men der er så mange, mange dejlige ting der og så er det en suveræn nydelse og sidde på en cafe og glo, nej undskyld kigge diskret på de forbipasserende.
Knus og en dejlig aften til dig.

Rejen sagde ...

Med det blæsevejr vi har haft her i Danmark så ville jeg også udsætte cykelturen til en anden gang. Hvor er det en smuk by..Knus

Kisser sagde ...

Tusind tak for skønne billeder fra Oisterwijk. Det ender jo med at jeg må begive mig til Holland :-)

Lene sagde ...

En anden dag tager du nok turen på cykel :-) dejligt med sådanne dage med masser af snak :-)

Annette sagde ...

Annemarie, også stor tak til dig for støtten. Egentlig var jeg lidt sur over, at jeg gav op ☺.

Ja, Oisterwijk er dejlig (og dyr, når det kommer til beklædnings genstande), men det er jo også fint bare at ose lidt ☺. Knus tilbage til dig.

Annette sagde ...

Kisser, ja det synes jeg vil være en rigtig god ide og jeg er sikker på, at din penneveninde vil synes rigtig godt om det.
Når Rosemary (min veninde) og jeg er i Oisterwijk, så tænker jeg tit på, mon en af de damer vi ser passere forbi er din penneveninde ☺.

Annette sagde ...

Lene, jeg håber at det lykkes at fuldføre planen en dag ☺.
Du har fuldstændig ret, en dag med masser af snak er dejlig, jeg tror også vi nød det begge 2.

Inge sagde ...

Jamen for pokker da søde Annette, over 100 km i den storm.. det tror jeg ikke engang er sundt.. :-)
Lyder nu meget fornuftigt at tage det offentlige i stedet for
Knus og rigtig god weekend hos dig

Bettys blog sagde ...

Hvor ser det dejligt ud. I har vidst rigtig hygget jer.
Et forsinket men megastort tillykke med fødselsdagen! Det var et imponerende kaffe/kagebord du diskede op med.Flot!!

Fruen i Midten sagde ...

Jamen er du da bims, kone?! Over 100 km er altså langt. Som i m-e-g-e-t langt. Selv min cykelrytter-gemal er sjældent oppe på de distancer ... Næh, det var godt du ændrede plan, inden planen ændrede dig! Og din og venindens bytur ser ud til at have været rigtig hyggelig :-)

Stegemüller sagde ...

Der er ikke noget at sige til, at du opgav dit forehavende - 100 km. i modvind er rigtig langt; jeg går ind for at det skal være morsomt at cykle, og det er det ikke i modvind. Her i Danmark har det også blæst ret godt de seneste to dage, så jeg tror, vi ved, hvad du ar været oppe imod. Godt at du fik en dejlig dag ud af det sammen med din veninde.

Mai-Britt, den danske slikmund sagde ...

Oisterwijk ser hyggelig ud, måske går turen til Oisterwijk en dag.

Glad for at høre at du også er blevet afhængig af vilde ferskner... UHM!

Mai-Britt, den danske slikmund sagde ...

Og et lille PS: Hvor er du fin og flot med dine nye briller! Og meget trendy!

Ellen sagde ...

Der var bestemt ikke andet at gøre end give op med den pelikan, det blæste - du var da drattet af cyklen pga. et eller andet alvorligt, hvis du havde været stædig og insisteret!
Som du siger, må man respektere sine begrænsninger, og denne tur ville selv en Tour de France-rytter have betænkt sig på :-)

Annette sagde ...

Inge, jeg tror godt, at jeg kunne have klaret det, men det havde nok taget 5- 6 timer i stedet for 3 ☺. Nå pyt, jeg nåede frem og havde en herlig eftermiddag ☺.
Det tog lidt tid med at få svaret, weekenden er overstået ☺. I stedet for får du et stort knus hernede søndenfra samt ønsket om en herlig onsdag til dig.

Annette sagde ...

Betty, tak skal du have. Også en rigtig god onsdag til dig.

Annette sagde ...

Fruen i midten, det var måske en "anelse" overmodigt ☺ ☺. Men var det nu lykkedes, så er jeg helt sikker på, at der ikke var den ting i hele verden jeg ikke ville kunne klare (hmmmmm....) ☺.
En skøn onsdag til dig.

Annette sagde ...

Stegemüller, jeg har på fornemmelsen, at I har haft mere blæst, end der har været hernede. Men på den anden side set, det var måske lidt vildt ☺ ☺. Kender du det, at man nogle gange bare har lyst til at gøre et eller andet, der falder udenfor alt, hvad man tidligere har prøvet?
En god onsdag til dig.

Annette sagde ...

Mai-Britt, en tur til Oisterwijk kan på det kraftigste anbefales. Det er lidt sjovt, at sidde og kigge på de forbipasserende, der er en del snobberi i bybilledet ☺.

Jeg har haft et problem med de vilde ferskner! Jeg har fundet ud af, at jeg kun skal købe 2 - 3 ad gangen ellers "dør" de og må smides ud, ØV.

Haha, de nye briller, tjaaah ☺. I perioden, hvor jeg var nødt til at købe billigbriller, havde jeg købt et par noget lignende i Hema og dem blev jeg så glad for, at jeg ville have samme slags hos optikeren. De er måske lidt overvældende ☺. Men pyt, de har i hvert fald den kæmpefordel, at de aldrig bliver væk for mig ☺. En skøn onsdag til dig.

Annette sagde ...

Ellen, tror du det ☺ ☺.
Pyha, så behøver jeg ikke at føle mig som en "kylling" (sådan a propos Tour de France).
Min engelske veninde går i flytteplaner og jeg har sagt til hende, at hun lige kan vove på at flytte, før jeg har taget cykelturen ☺ ☺.
En skøn onsdag til dig.