mandag den 29. april 2013

Hvorfor går tiden hurtigere, når man bliver ældre? Del 4.

Det vælter jo ligefrem ind med indlæg på bloggen lige pt. Men bare rolig, jeg bruger skam også tid på at læse blogge, det går bare ikke så hurtigt, for jeg skal jo have det hele med ☺.

Merijn og opaMerijn2

Merijn3Merijn1

I foråret var vi for første gang ”barnepiger” på vort lille hollandske barnebarn Merijn. Vi følte os yderst privilegerede, idet den lille skat kun er blevet passet ude hos mormor og hendes mand og nu fik vi så lov.

Guldklumpen er ofte syg og har været det siden han blev født 6 uger før tid i april sidste år. Heldigvis har børnelægerne nu endelig fundet ud af, at det skyldes hans immunforsvar er bagud og han bliver mere målrettet medicineret end da han kom i konsultation hos huslægen.

Det var en herlig weekend med masser af grin og leg. Den lille guldklump fandt sig troligt i, at mor og far tog af sted og vi tog over. Vi havde fået 4 store sække legetøj med fra Danmark og det passede ham rigtig godt. Det gjorde endda ikke spor, at Misse var interesseret i præcis de samme stykker legetøj som Merijn.

Egentlig tror jeg, at Misse gerne vil have haft, at Merijn er på besøg hver dag, for hun havde fast plads under barnestolen og nød at lege støvsuger.

Jeg var lidt spændt på, hvordan det ville gå ved sengetid, når mor og far var erstattet af et par bedsteforældre, men det tog han i stiv arm. I nattens løb blev sutten væk 6 – 8 gange og den måtte vi jo selvfølgelig have styr på. Men efterhånden fandt jeg ud af, at det eneste purken ville have var lidt opmærksomhed, for når jeg var på vej med sutten, så greb han min hånd, for at fortælle mig, at jeg var alt for langsom ☺.

19 kommentarer:

Lene sagde ...

Åh hvor er det dejligt, når første pasning gik godt. Mine forældre fik lov til at passe vores datter, da hun var 3 måneder. Vi skulle til fest i nærheden, jeg havde malket ud, men den unge dame var jo vant til at når man var sulten, så var maden der med det samme, så morfar havde sunget og gået med sit første barnebarn, mens mormoderen fik varmet flasken :-) Min mor fik vist ikke sovet ret meget, før vi kom hjem :-)

Inge sagde ...

Skønt at I fik lov at passe den lille guldklump, og at det gik godt.. :-)

Mai-Britt, den danske slikmund sagde ...

Vi passer ikke børnebørn så tit og da slet ikke om natten. Det var meget modigt af jer... vi har nu talt om, at den ældste godt snart kan komme og overnatte hvis han har lyst og det tror jeg han har.
Når jeg hører om Misse får jeg så'n en ubændig trang til et kæledyr, Henk holder dog lidt igen :-(

Stegemüller sagde ...

Det er da dejligt, at barnet og Misse så godt kunne lide hinanden, for der er nogle katte, der ikke kan fordrage børn, for de gør sådan nogle sære og uventede ting.

Det må være en stor ære at få overdraget sådan en lille guldklump en hel weekend. I kan godt være glade over, at det gik så godt.

Ellen sagde ...

Børnebørn er bare guldklumper :-)
I må være meget dygtige, siden det gik så godt allerede første gang - og dejligt, at han (hun? Nej, vel? Men det er vist både et drenge- og pigenavn?) fik en god og fuldstændig traumeløs oplevelse ud af sit weekendophold.

Bettys blog sagde ...

Åh, hvor kan jeg se det for mig - det med at blive vækket af baby, der har tabt sutten ;-) Jeg kender det af egen erfaring.
Dejligt at det gik så godt første gang. Og dejligt at katten var tilfreds ;-)
Men man (jeg) er noget træt efter sådan en nat ...
Alligevel er det hyggeligt.

Rejen sagde ...

Det er dejligt at være børnepasser, men også lidt hårdt når søvnen bliver afbrudt flere gange, man er jo kommet lidt ud af rytmen.. ;-D

Fruen i Midten sagde ...

Åh, hvor var det skønt, at jeres børnepasser-debut gik godt, så I alle tør kaste jer ud i det igen en anden gang :-)

Annette sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Annette sagde ...

Lene, der er sikkert blevet sunget mange sange og ikke været tid til megen søvn den weekend ☺.
Nej, jeg kan godt forestille mig, at din mor har været træt dagen efter ☺.
Da vi flyttede til Aabybro varede det, så vidt jeg husker, 3 mdr. før vi kunne få dagpleje til vor datter, der på daværende tidspunkt var 4 mdr. Hun boede derfor næsten hele ugen hos mine forældre i Brovst og var kun hjemme i weekenderne. Det var ikke sjovt, men vi var glade for at mine forældre kunne passe hende.

Annette sagde ...

Inge, ja heldigvis og vi har fået lov til at gøre det igen ☺ ☺.

Annette sagde ...

Mai-Britt, jeg var også lidt nervøs før weekenden, men den lille mand tog det hele i stiv arm og grinede af det hele. Jeg havde forestillet mig, at han i hvert fald ville være ked af det ved sengetid, men nej heller ikke der var der problemer.
Jeg har holdt stand længe mht. kæledyr, men jeg har ikke fortrudt det et eneste sekund ☺. Eneste problem (for mig) er, det med køreturen til Danmark ☺ ☺.

Annette sagde ...

Stegemüller, du har ret og det var med i mine overvejelser, før vi sagde ja. Jeg var klar over, at problemerne ikke ville komme fra Merijns side, idet han er vant til både katte og hunde. Men Misse har aldrig været i nærheden af en baby, i begyndelsen holdt hun sig også i behørig afstand, med da legetøjet kom frem, glemte hun straks sin angst for det fremmede væsen ☺.

Annette sagde ...

Ellen, jo det er en lille mand ☺. Ja, heldigvis og han har allerede booket sig ind for næste ophold eller rettere forældrene har. Gad vide, om de mon har diskuteret det med Merijn? ☺

Annette sagde ...

Betty, ja du er jo erfaren udi oppasning ☺ og ja, hvor er det dejligt og hyggeligt.
Desværre er mine egne børnebørn jo så langt væk og der er ikke så store muligheder for pasning, derfor er det ekstra dejligt og der også her er kommet en, der gerne af og til vil på weekend ☺.

Annette sagde ...

Rejen, ja det er som om vi er kommet ud af vanen med alt det der foregår omkring de små ☺ ☺.

Annette sagde ...

Fruen i Midten, du kan tro vi er parate, meget endda ☺.

Pia sagde ...

Helt læst op fik jeg så alligevel ikke, der var jo et indlæg mere :-)
Det er dejligt når børnene er trygge og tillidsfulde, det gør det hele noget nemmere og sjovere at passe sådnne størrlser.

Annette sagde ...

Pia, det har du fuldstændig ret i og man (jeg) faldt lynhurtigt ud af, at puslen om små børn aldrig går i glemmebogen, det ligger bare i hænderne ☺ ☺.