torsdag den 25. juli 2013

Fødselsdagsgaver…..

I forbindelse med jul og fødselsdage ved jeg aldrig, hvad jeg skal finde på at ønske mig, men det er jeg sikkert ikke alene om. Selvfølgelig er det et utal af ting, som jeg godt kunne tænke mig, men enten synes jeg de er for dyre eller for tåbelige at ønske sig eller har jeg selv købt dem, inden vi når til jul/fødselsdag.

Forud for min fødselsdag, har jeg siden det tidlige forår skrevet ønskeseddel, idet der givetvis ville komme forespørgsler. Listen er blevet rettet til et utal af gange, da prioriteringerne ændrede sig undervejs.

Gavebordet var dejligt, meget dejligt, alle gaver var ting, som jeg havde ønsket mig, selv om de ikke nødvendigvis var skrevet på ønskesedlen.

GaverGaver1

Jeg fik mit smukke nye kamera, det med et væld af finurligheder, som jeg givetvis lærer hen ad vejen, hvis jeg ikke tager mig sammen til at læse den 260 sides manual. Desuden fik jeg et memory kort med plads til en hel feries billeder plus lidt mere og en fin lille taske (som er en hel del bedre end tasken til mit gamle kamera). Mine omgivelser snakkede spejlreflekskamera, men nej, det er altså ikke noget for mig. Jeg kender mig selv godt nok til at vide, at jeg skal have et kamera uden for mange dikkedarer (det er fint nok, at de er på kameraet, for hen ad vejen tilegner jeg mig som regel mere viden) og det må ikke være større, end det kan ligge i min taske, så jeg altid kan have det med mig ellers kommer der desværre ingen billeder.

Gaver5Gaver6

En opremsning af de øvrige gaver vil føre for vidt, men en gave skiller sig ud.

Gaven, et smukt armbånd fra Skagen design, er helt og aldeles vidunderlig. Det var ikke skrevet på ønskesedlen (men jeg havde siden det tidlige forår tænkt meget på, om jeg skulle ønske mig det) og samtidig så kom den fra helt uventet kant, lykke er…...

Gaver3gaver4

16 kommentarer:

Inge sagde ...

Hvor er det dejlige gaver du har fået, jeg er helt vild med dit nye armbånd, må straks ind og søge på det.. :-)

Ellen sagde ...

Det armbånd er jeg godt nok også vild med - hvor er det flot!
Det der med 'problemet' med gaver kender jeg alt for godt - mon ikke det er meget almindeligt i vores alder?
Jeg havde så svært ved at skrive ønskeseddel både til min 60-års fødselsdag og til min afsked med firmaet - og alligevel formåede folk at komme med skønne gaver, som jeg blev superglad for - og det samme er vist sket for dig :-)

Lene sagde ...

Det bedste er næsten, at dine gæster har formået at finde skønne gaver til dig, også nogle du ikke havde ønsket. Dit armbånd er rigtig smukt. :-)

Stegemüller sagde ...

Det er et meget skønt og flot armbånd, du har fået. Sådan et ville også passe til mig, så det skalpå ønskelisten til min kommende fødselsdag, hvor jeg også fylder rundt.

PS: Tak for forklaringen om mis med selen.

Rejen sagde ...

Det er svært med gaveønsker, men sikke et skønt armbånd du fik. ;-D

Pia sagde ...

Uanset hvor meget jeg vrider min hjerne, har jeg svært ved at finde noget jeg kan ønske mig, så Allan og ungerne siger jeg er besværlig :-)

Henny Stewart sagde ...

Det er nemlig rigtig svært at lave en ønskeseddel. Nemmere ville det være, hvis man kunne få at vide, hvilke beløbsgrænser, man opererer indenfor, men det er jo ikke comme il faut at spørge ind til den slags. Men du har i hvert fald fået nogle dejlige gaver. Jeg kan også godt lide armbåndet. Enkelt og med et solidt udtryk.

Conny sagde ...

kære Annette.
Et forstinget tillykke med din fødselsdag, jeg har læst lidt tilbage i dine indlæg, kan læse du har haft en dejlig fest ,med besøg fra Danmark, hvor har du fået mange flotte gaver og den buket du har fået af Frank er bare så smuk så smuk. Det er ikke meget jeg får blogget her i sommer, da vi er opholder i sommerhuset det meste
af tiden og det er( forbudt område for PC). Kan du forsat have en god sommer.
Knus Conny.

Annette sagde ...

Inge, ja armbåndet er så fint og enkelt. Jeg er bare helt vild med det, katalog nummer SKJ0109040.

Annette sagde ...

Ellen, jo jeg tror du har ret i, at det er aldersrelateret. Vi har jo efterhånden hvad vi skal bruge. Og ja, når gaverne så bliver pakket op, så undrer man siger over hvordan giverne har kunnet ramme plet. De kender os sikkert godt ☺.

Annette sagde ...

Lene, helt enig. Det er så dejligt at få skønne ting, som man egentlig slet ikke havde tænkt på inden man pakkede dem op ☺.

Annette sagde ...

Stegemüller, det er så dejligt med bloggen. Enten ser man ting, som man overhovedet ikke tidligere havde tænkt på som gaveønske eller måske et godt råd for et problem man har puslet med længe.
Velbekomme mht. selen, vi er begyndt at træne uden sele og det går rigtig fint med det lille pus ☺.

Annette sagde ...

Rejen, ja, men det er dejligt når kloge mennesker i omgangskredsen så rammer noget man er vild med ☺.

Annette sagde ...

Pia, nej da, besværlige synes jeg bestemt ikke vi er, vel ☺.

Annette sagde ...

Henny, for enkelte (nærmeste familie) var jeg godt klar over beløbet, hvilket også var årsag til at ønskesedlen blev ændret et utal af gange ☺. Men du har ret, det er absolut not-done at spørge ind til beløbsramme ☺.

Annette sagde ...

Conny, tak skal du have. Jeg var godt klar over, at du hyggede dig i sommerlandet. Jeg håber, at I har nydt det og fortsat nyder det. Vejret har vi ikke kunnet klage over, da vi endelig fik sommer så skal jeg da lige for, at den kom. Vi har været oppe på 36 grader enkelte dage, det er godt nok varmt ☺. Også en fortsat rigtig god sommer til dig. Knus