mandag den 29. juli 2013

Glimt fra den skønneste weekend med veninden, som jeg har kendt siden 5. klasse og hendes mand, som jeg har kendt næsten lige så længe.

Der blev vekslet mange ord i løbet af weekenden. Husbond påstod, at munden ikke stod stille på os i mange sekunder. Under dække af at sidde og fumle med sin mobiltelefon, tillod husbond sig at optage vores snak, så vi bagefter kunne høre, hvem af os der snakkede mest. Det blev han ikke overdreven populær på ☺.

Besøg1Besøg2

Gæsterne modtages med kaffe og engelsk frugtkage ☺.

Besøg4Besøg5.

Gaveregnen fortsætter! Det skønneste sæt fra Uno blev mit i weekenden. Det har allerede været i brug og er bare så dejligt i sommervarmen.

                                 Brovst skole 1968Besøg3

Der er sket lidt med hårfarverne siden dengang i 1968, hvor vi står hhv. til venstre og højre. Men sjovt nok, så har vi lige så meget at grine af nu som dengang ☺.

Lørdag nat oplevede dele af Holland det værste uvejr i mange år. Vandet sejlede gennem gaderne i mange byer. Vennerne, der boede i campingvogn på campingpladsen fortalte, at mange af teltcampisterne måtte sove i bilerne, da alt var drivende vådt. Hos os stod parkeringskælderen under vand, men vi sov fra det hele og havde hverken hørt regn eller torden ☺.

Besøg6Besøg7
Glimt fra søndagsturen….

1. Baarle Nassau, den lille belgiske enklave i Holland. Også kaldet den mærkværdigste landsby i hele verden.

2. Mens vi venter på færgen over Waal! Færgeprisniveauet er en kende anderledes her end i Danmark. Her koster det 2,35 € for bil inkl. passagerer at komme med færgen. Enkelte færger er endda gratis ☺.

Besøg8Besøg9

Besøg10Besøg11

Søndagsfrokosten blev indtaget på “De Lingehoeve” i Oosterwijk i provinsen Gelderland.

Det er så skønt, at være sammen med mennesker, der har kendt en i så mange år. Man kan være lige præcis den man er, man behøver ikke at lade som om, man er bedre, dårligere, dummere, klogere, grimmere eller pænere end man er, for de kender én til hudløshed ☺.

Besøg12Bøfsandwich

Søndagens aftensmenu var uovertruffen…..en bøfsandwich! Jeg ved ikke, hvor mange år det er siden jeg sidst har smagt en sådan, hvor var det dog godt. Husbond fik udvidet sit kendskab til dansk mad, idet han ikke tidligere har stiftet bekendtskab med denne delikatesse ☺.

Tak for besøget, vi glæder os allerede til I kommer tilbage om 2 år.

12 kommentarer:

Henny Stewart sagde ...

Aha! Nu kan jeg godt kommentere her. Det var, fordi jeg havde fulgt dit link fra FaceBook. Det FaceBook er efterhånden lidt lige som at have fået noget ulækkert på skoen!

Det lyder som en herlig week-end. Jeg kan godt forstå, at husbond ikke blev så helt vild populær på at optage jer. Det er lidt af et problem, at snart sagt enhver gadget, vi har, kan både lave film, fotos og lydoptagelser. Vi har brug for en beskrivelse af, hvad der er pli i den forbindelse. Det er lidt for nemt at komme ud i noget "snavs".

Sådan en bøfsandwich har jeg nok ikke sat tænderne i i 20 år. Den sidste, jeg fik, var druknet i sovs. :-)

Stegemüller sagde ...

Sikke en dejlig weekend. Der er noget fantastisk over at være sammen med nogen, der har kendt en så længe, for der kan man være lige præcis, den man er. Jeg har en veninde, som jeg har kendt siden 1981 og hende holder jeg meget af at være sammen med, og vi er præcis dem vi er.

Bøfsandwich er mums.

Inge sagde ...

Det er absolut no go, at optage den slags samtaler, og det går slet ikke at afspille dem som bevis.. :-)

Skønt at have så dejligt besøg, jeg elsker også at være sammen med min barndomsveninde.. Og er det heldigvis yderst jævnligt. :-)

Ellen sagde ...

Det gør det jo ikke mindre snaksomt, at I ses så sjældent - så skal der naturligvis snakkes igennem :-)
Jeg har desværre ingen tilbage fra skoletiden nu ... havde en indtil for 5-6 år siden, men det gik også dødt. Der var vist sket alt for meget med mig - og alt for lidt med hende - hen over årene. Vi havde simpelthen intet at tale sammen om mere ... kunne begge mærke det komme, men det kan godt være svært at se i øjnene efter så mange år.

Fruen i Midten sagde ...

Ih hvor må det være hyggeligt med venner, som man dels har kendt siden sin barndom, dels taler 'videre' med som om man slet ikke har været væk fra hinanden i månedsvis/årevis :-)

Annette sagde ...

Henny, jeg kan godt love dig, at denne bøfsandwich var fantastisk, sovsen var uovertruffen og man bestemte selv mængden ☺.
Ydermere, så gjorde det jo selvfølgelig ikke sagen ringere, at alle ingredienserne var importeret fra Nørresundby ☺.

Annette sagde ...

Stegemüller, ja det gør rigtig godt, at være sammen med mennesker, som man har kendt i mange år.

Selvfølgelig er nye venskaber også værdifulde og gode, men de gamle, dem bør der værnes om.

Annette sagde ...

Inge, hvor er jeg glad for, at du heller ikke finder det helt ok at optage vores snak.

Kan du huske i gamle dage, da man altid skulle prøve det samme med spolebåndoptagere. Det lød intet mindre end katastrofalt. Jeg har ikke tal på alle de gange, hvor jeg har tænkt, at jeg siger aldrig noget mere ☺.

Annette sagde ...

Ellen, den situation du beskriver kender jeg godt. Jeg var den, der sagde fra og det var hårdt, men jeg har aldrig fortrudt det, for jeg følte, at jeg blev slidt op i det venskab.

Men der er jo heller ikke noget i vejen med nye venskaber, de skal jo bare lære én at kende på godt og ondt.

Annette sagde ...

Fruen i Midten, ja det er bare så dejligt. Efter jeg drog udenlands, frygtede jeg lidt, at samtale emnerne skulle blive mindre. Men nej, nej, der er ikke mange sekunders stilhed (siger husbond) ☺.

Mai-Britt, den danske slikmund sagde ...

Baarle Nassau... Har jeg aldrig hørt om, det kunne være den skal på listen over steder jeg gerne vil besøge.

Salix sagde ...

Har ikke været på bloggen meget længe - igen - og kan se, at du har haft fødselsdag for nyligt. Hjertelig til lykke med de 60, og ja, jeg kan altså heller ikke fatte, at jeg nu skriver 60 - det lyder såå gammel.
Jeg kan godt følge dig i samværet med en "gammel" veninde, det er (kan være) noget helt specielt, selv om nye venner jo også er dejlige.