torsdag den 1. august 2013

Gad vide…….

Om der findes et eller andet sted, hvor man ansøge om, at få lov til at fylde 60 igen næste år? Fødselsdagsgaverne bliver ved med at strømme ind på matriklen, det er helt vildt og meget, meget dejligt. Derfor synes jeg egentlig, at det vil være helt fint med en ny 60 års fødselsdag næste år☺.

Gave

Sidste del af gave regnen kom fra den sødeste tidligere kollega (på alder med min datter), der for nogle år siden, sammen med sin hollandske mand og deres søn, flyttede hjem til Danmark. Hun og jeg plejer at mødes, når de er på besøg i Holland og i mandags havde vi en aftale om lidt frokost med efterfølgende ”tøseshopping” i Tilburg. Det var utrolig hyggeligt, faktisk så hyggeligt, at jeg totalt glemte at tage et eneste billede ☺.

På turen blev min horisont udvidet op til flere gange, godt at have den yngre generation med ud at shoppe, så jeg kan blive lidt opdateret ☺.

Jeg plejer at undgå forretninger med for meget bling-bling, altså den slags, hvor der findes tilbehør og smykker i alle regnbuens farver plus diverse guld/sølv efterligninger. Nej, undgå er nok ikke det rette ord, jeg har bare aldrig haft nogen grund til at skulle derind. I mandags ville kollegaen gerne kigge indenfor i en af disse forretninger, idet hun manglende forskelligt og hun fortalte, at der ikke findes mange af den type forretninger i Danmark. Fint nok, så kunne jeg jo også se, hvad det egentlig var jeg måske var gået glip af.

Lige en bemærkning, inden jeg går videre. Jeg har gennem de sidste mange år har ledt efter nye hårpinde (altså dimser som stoppes i en knold i håret), ingen steder har jeg kunnet finde dem. De første købte jeg i det desværre nu nedrevne “Gavlhuset” i Aalborg, pindene lever stadig og jeg er panisk angst for, at der skal ske noget med dem. For 7 år siden fandt jeg et par i grå plast i Stanstead lufthavn, men de døde efter et par år. Jeg klagede min nød til min datter, der straks sendte strikkepinde af træ herned, i håbet om at de kunne bruges. Det kan de sikkert godt, men de er bare så dejlige at strikke med, så de er aldrig nået i håret. Men i mandags, hos ”Bijou Brigitte” (modische Accessoires) lige indenfor døren, der lå min nye hårdpind!!!! At der så samtidig lå et par hårspænder, som måtte med hjem, det gjorde jo ikke sagen ringere. Aldrig, aldrig mere tro, at jeg intet har at gøre i en bestemt type forretning.

Hårudstyr

I går var jeg ude og blive luftet lidt og kom blandt andet til et industriterræn ved Den Bosch. Der observerede vi den mærkeligste figur på fortovet, den måtte straks fotograferes.

Beelden1

En sikkerhedsvagt fortalte, at der rundt i området står 25 forskellige figurer og af sted det gik med kameraet.

Jeg fandt kun 4 og de så for mig meget ens ud, men i henhold til sikkerhedsvagten skulle der på alle 25 være en lille forskel. Jeg har forgæves ledt på nettet, for at finde kunstneren og måske årsagen til, hvorfor de små figurer netop er placeret der.

Beelden2Beelden4Beelden5Beelden3

Ja og så skulle der selvfølgelig leges, lige indtil kameraets batteri sagde stop ☺.

FSCN0241

17 kommentarer:

Henny Stewart sagde ...

Jeg har købt hårpinde i forskellige materialer på e-bay. De koster næsten intet, og fantasien er stor. Mine yndlings er lavet af teaktræ, ser det ud til. 1 dollar for 4 stk. + porto.

Det lyder, som om du har haft en rigtig hyggelig dag igen. Jeg synes også altid, det er dejligt at have et træf med tidligere kolleger. Nok fordi jeg ingen kolleger har for tiden!

Madame sagde ...

Det er dejligt at læse om jeres hyggelige dag sammen, Annette. Jeg ser også et par af mine tidligere kolleger.
Klem og ha' en god aften!

Stegemüller sagde ...

Årh ja e-bay, det er da der du må hen Annette. Nettet er genialt til indkøb af alverdens ting. Fx sad jeg i aftes og overvejede om batteriet på mit kamera, var ved at være slidt op. Jeg gav mig til at google og vupti havde jeg fundet mit nye batteri til 129,00 - det kan en almindelig fotohandler ikke leve op til.

Det er godt at gå i butikker med nogle nye mennesker, for så finder man ting og sager, som man ellers aldrig ville have fundet.

Ellen sagde ...

Altid dejligt at få aflivet en fordom. Eller få en bekræftet ;-)
Den oplevelse med benen i hatten er du nødt til at følge til dørs nu ... hvad er forskellen(e)? Jeg er virkelig blevet nysgerrig :-)

Inge sagde ...

Fedt at du fandt dine hårpinde.. :-)
Det er da nogle imponerende skulpturer du har fundet.. Du må ud og lede efter de resterende, og finde ud af hvad forskellen er.. :-)

Fruen i Midten sagde ...

Sikke nogle mærkelige hatte-ben! Ja, det bliver du altså lige nødt til at efterforske lidt mere. Fint, at du kunne blive trukket ind i en ukendt butik og finde lige det, du manglede :-)

Mai-Britt, den danske slikmund sagde ...

De skøre kunst indfald rundt omkring hvor man mindst venter det, er nok en af de ting jeg virkelig elsker ved Holland. Det er så dejligt uhøjtideligt!
Jeg har sjovt nok også holdt mig fra bling-bling butikkerne, men når jeg en sjælden gang får forvildet mig derind har jeg altid købt et eller andet.

Lone sagde ...

Et forsinket tillykke med den runde dag herfra, har været væk fra bloglivet et stykke tid og er ved at læse op på yndlingsbloggene. Godt at du havde en dejlig dag.

Annette sagde ...

Henny, tak for tippet. E-bay har overhovedet ikke været i mine tanker.

De danske kolleger, som jeg tidligere havde hernede, er alle rejst hjem til Danmark, men grundet at kollegaen fra i mandags har sine svigerforældre i umiddelbart nærhed af hvor vi bor, ses vi heldigvis stadig. Jeg synes ofte, at de fælles samtaleemner forsvinder, når arbejdsfællesskabet ophører, men det gælder heldigvis ikke i dette tilfælde ☺.

Annette sagde ...

Madame, det er dejligt, hvis man på jobbet møder mennesker, som man stadig har det godt med, selv om arbejdsfællesskabet er ophørt.
Klem samt en god lørdag aften til jer.

Annette sagde ...

Stegemüller, som jeg skrev til Henny, så har e-bay overhovedet ikke været i mine tanker.
Hvor er det dejligt, at blogge bestyret af alle jer fyldt med gode ideer findes. Havde jeg bare skrevet om min søgning tidligere ☺.

Annette sagde ...

Ellen, præcis, det har jeg det også godt med.

Der arbejdes på sagen med benene i hatten, indtil videre uden resultat. Der må da være nogle der ved noget om de børneben ☺ ☺.

Annette sagde ...

Inge, ja jeg er bare så glad for, at det lykkedes.

Forhåbentlig kommer der en opfølgning på ben/hat historien ☺.

Annette sagde ...

Fruen i Midten, ja I kan noget, I midtjyder ☺. Det var en fra samme del af Danmark, som du bor i, der hev mig ind i bling-bling forretningen ☺.

Der arbejdes på ben/hattesagen, indtil videre uden resultat ☺.

Annette sagde ...

Mai-Britt, helt enig. Og så er det at vi kigger på hinanden, os deroppe nordfra og siger, de er nogle sjove størrelser og uforudsigelige, de hollændere ☺.

Jeg tror ikke, at bling-bling butikkerne kommer til at høre under min yndlingskategori, men jeg må da indrømme, at jeg så flere ting, som jeg faktisk godt kunne tænke mig ☺.

Annette sagde ...

Lone, tak skal du have. Jeg håber, at du har nydt sommeren og fortsat vil nyde det gode vejr på landstedet. Af og til må vi jo prioritere ☺.

Rejen sagde ...

Dejligt med en shoppingtur og at opdage en "ny" butik ;-D