lørdag den 30. maj 2009

"Mormortid"

Så er der endelig dømt mormortid og total forkælelse (gad vide hvad forældrene siger til det?) af barnebarnet hjemme i det nordlige del af Danmark i en hel uge. Lidt nyt tekstil til damen er indkøbt og pakket, prinsesseyoghurt og cola i miniatureformat (nej, jeg ved godt at det ikke er sundt og det er heller ikke min ide) står klar i køleskabet og jeg er næsten klar.

Sidste gang vi var i Danmark fik barnebarnet rulleskøjter (det måtte hun have, da nabopigen samt "alle andre" i børnehaven havde sådanne). Det har i henhold til min datter og svigersøn været en hård kamp at slippe solbænken i udestuen, så jeg er spændt på om det ender med at jeg skal trave frem og tilbage i indkørselen for at øve rulleskøjtning. Men på den anden side set, hvad gør man ikke for barnebarnet ☺
Hvad jeg ikke helt ser frem til, er de knap 10 timer alene på de hollandske, tyske og danske motorveje, men på den anden side jeg skal skamme mig da jeg sidder trygt og godt i en lækker bil med automatgear, aircondition, cruisecontrol, musik efter eget valg og hvad ved jeg.

2 kommentarer:

Irene sagde ...

Annette - jeg håber du får en rigtig dejlig pinse sammen med barnebarnet,

Nille sagde ...

Jeg kan godt se, at det er en lang tur... men det er en del af vores valg ved at bo i udlandet; der kan nogle gange være næsten lige så langt inden for landets grænser... og jeg er sikker på, at du vil nyde at være sammen med dit smukke barnebarn! Nyd det!