tirsdag den 28. september 2010

Skilt....

Da jeg i sidste uge var på vej til denne her, vognen der indeholder udstyret til befolknings undersøgelsen for brystkræft......

så jeg dette skilt på en mark......

Nederland blomstrer.......

8 kommentarer:

Inge sagde ...

Kære Annette
Jeg håber svaret fra besøget i vognen var negativt.. :-)
Det skilt forstår jeg ikke, en mand + en høne er lige med mad.. hvordan hænger det sammen med at landet blomstrer.. Er det en speciel kampagne der kører dernede lige nu.
Varmt knus til dig, fra et koldt og solrigt København

Annette sagde ...

Inge, det var sådan set også det jeg undrede mig over, hvordan i alverden kan det hænge sammen? Men via hjemmesiden fandt jeg ud af, at det altså også handlede om frugt og grønt ☺.

Aaaaah, sender du ikke lige lidt sol herned? Der har været diset hele morgenen og nu hvor strygetøjet er klaret og det egentlig var meningen, at jeg ville afsted, så regner det. Men i morgen har de lovet godt vejr.
Svaret er ikke kommet endnu, øv.
Hyg dig, knus

Mette Lykke sagde ...

Du for et godt svar..
Jeg fatter heller ikke en bjælde af det skilt.
Knus fra Ærø.

Sol sagde ...

jeg forstår heller ingenting.

skiltedesigneren sku' vist ha' skaffet sig en fokusgruppe at få lidt tilbagemeldinger fra, inden han mangfoldiggjorde sit budskab. eller er det måske kun hollændere, der skal forstå budskabet?

ha' en god dag derude.

mange hilsner Solveig i Champagne.

Annette's space sagde ...

Hvor er da utroligt glad for både en forklaring og en oversættelse, for havde jeg skullet skyde frit fra leveren ville jeg have gættet på "Holland bløder" og det ville jo være noget skidt :-))
Og du har så lige igennem maskinen...Ikke så sjovt, vel :-)

Mia Folkmann sagde ...

Jeg sender dig varme tanker og gode vibrationer, så resultatet fra undersøgelsen bliver fint!!! :-)

Normalt skal skilte af den type være helt indlysende og selvforklarende, men det er det dér altså ikke...

Rejen sagde ...

Hmm....ja jeg forstår det heller ikke, skiltet....men bortset fra det triste i vi skal igennem ved sådanne undersøgelser, så er det da meget smart med sådan en vogn der kører rundt....håber det bedste for dig...god onsdag til dig....

Annette sagde ...

Tak til alle jer, søde og dejlige bloggere.

Jeg må indrømme, at jeg heller ikke helt fattede skiltets betydning og det var egentlig også grunden til, at jeg tog et foto af det.
Et check på hjemmesiden viste, at det drejede sig om et reklamefremstød for landbrugssektoren, hvilket man måske godt kunne gætte. Landbrugssektoren vil vise, at den sørger for sunde og sikre produkter. Og det hedder sig yderligere "Man kan kun føre kampagne for et produkt man er stolt af"
Selv om jeg er helt enig med jer, skiltet er besynderligt, så er meningen måske, at man er nødt til at gå til hjemmesiden for at finde ud af hvad det betyder og så har man jo reelt opnået en hel del fra landbrugssektorens side.

Brevet kom i går, resultatet var som håbet og solen skinner i dag, så om ikke ret lang tid stiger jeg på jernhesten ☺.

En rigtig dejlig dag til jer derude i blogland.
Kærlig hilsen
Annette