lørdag den 19. marts 2011

Operation sok!

Takket være husbond lykkedes min måske lidt besynderlige ide, med at strikke sokker til alle deltagere i Ardennerweekenden. Han valgte nemlig turistisk rute til Stoumont, det tog heldigvis tog lidt længere tid end motorvejen og sidste sok var klar, kort før vi nåede til huset ☺.

Sok1

Mens strikkeprojektet var i fuldt sving tænkte jeg flere gange, at det var en smal sag at strikke 10 par forskellige sokker, men hvordan i alverdens riger og lande overbeviser jeg de unge mennesker om at bruge dem? Men det viste sig overhovedet slet ikke at være noget problem, alle løb rundt i sokker af besynderligt udseende ☺. Jeg hørte endda en lille fugl synge om, at svigersønnen måske kommer med en bestilling til vinter ☺ ☺ ☺.

sok2

15 kommentarer:

Inge sagde ...

Jeg tror egnetlig ikke de er specielt sjældnie, men de er ret sky.. Her i Sverige har vi flere skovskader der kommer og spiser på terrassen, iøvrigt sammen med masser af andre fugle.
Til gengæld ser vi stort set aldrig husskaden på terrassen, den er her, men holder sig længere nede på grunden. :-)
Skovskaden er en meget smuk fugl.. men den er hurtigt væk hvis man bevæger sig lidt.. :-)

Annette sagde ...

Inge, sidder du oppe i den svenske idyl og nyder weekenden. Jeg forestiller mig, at det er lidt det samme som Ardennerne og jeg er altså ikke helt fri for at være misundelig (altså på den gode måde) ☺ ☺.
Husbond fortæller, at hernede er skovskaden ret sjælden, men til gengæld er der en overflod af husskader ☺.
Hav en skøn weekend deroppe i idyllen, forhåbentlig har I lige så godt vejr som her.
Knus

Lene sagde ...

Dejligt at høre nyt fra dig. Hjertelig Tillykke med giftermålet, tænk at alt kan blive så bureaukratisk, at man kan overveje at opgive brylluppet :-)

Skovskaden havde jeg besøg af på et tidspunkt, den elskede et gammelt franskbrød, jeg havde lagt ud på fuglebrættet. Så der var tid til at nyde og fotografere den :-)

God weekend til jer med tid til hinanden.

Ellen sagde ...

Først og fremmest et stort tillykke med jeres bryllup. Det var da en god ide, I fik der... og nu kan I glemme alt om bureaukratiets trængsler :-D

Vi sidder også i Sverige og nyder skovskader. Husskader har vi masser af på hjemmematriklen... begge fugle er lige smukke, synes jeg, men deres farver er selvfølgelig meget forskellige.
Glæder mig til at følge dig igen.

Lavendel sagde ...

Et til lykke herfra også...har aldrig set én, de må være sky. Men husskader, dem er der mange af :-)

Annette sagde ...

Lene, tak skal du have.
Heldigvis lykkedes det hele til sidst.
Jeg kan ikke huske, at jeg tidligere har set skovskaden, men jeg fandt den fascinerende.
Fortsat god weekend til jer deroppe nordpå.

Annette sagde ...

Ellen, hvor er det skønt, at I også hygger jer deroppe i den svenske idyl.
Vi har siddet ude i solen her i eftermiddag og snakket om, at vi allerede savnede freden og roen fra Ardennerne.
Ideen med bryllup er ikke helt ny, men fra at få ideen og til at vi endelig fik os snøvlet sammen til at blive gift, det tog lidt tid ☺.
Fortsat rigtig god weekend deroppe og tak for lykønskningerne.

Annette sagde ...

Lavendel, tak skal du have.
Så kan jeg regne ud, at fuglebestanden hos dig er den samme som her, hvor der også er husskader overalt.

Rejen sagde ...

Jeg har set skovskader før, men har ikke været så heldig at få et billede af dem (endnu)...;-D Fin header du har fået lavet...:-0

Annette sagde ...

Hej Annemarie, det kommer, er jeg sikker på ☺.
Fortsat rigtig god weekend.

Salix sagde ...

Kære Annette, Stort TIL LYKKE med brylluppet herfra. Det lyder til, at I har haft en dejlig tur til Ardennerne, og jeg glæder mig også til alle referaterne.
Jeg tror ikke, at vi har skovskader herovre. Derimod har vi en anden skade, som kaldes Blue Jay. Den er blå og hvid, meget smuk.
Lene

Conny sagde ...

Det må være dejlig med så mange fugle, jeg elsker at betragte rovfuglene når de kredser rundt på himmelen efter føde,jeg synes der er mange Skovskader i vores skove ,men det er en meget sky fugl.

Annette sagde ...

Kære Lene, tusinde tak skal du have.
Jeg har lige kigget på Blue Jay, hvor er den dog smuk.
I det daglige har jeg ikke tænkt så meget over, at fuglebestanden her hos os egentlig er ret begrænset og mest består af duer, solsorte og gråspurve. Men pragtfuldt var det at være omgivet af så mange fjedrede venner, det fik mig til at tænke på Danmark, hvor haven altid var fuld af fugle.
God søndag til dig.

Annette sagde ...

Conny, vi er fuldstændig enige, det er fantastisk at sidde og følge rovfuglene når de jager. Vi ser en del af dem her, men pga. mangel på bakker og bjerge, så ser vi dem sjældent jage.
En rigtig god søndag til dig.

Lotte Glensnov sagde ...

Hej Annette :0)
Hvor er det SKØØØØNT, du er tilbage og herfra skal der lyde et KÆMPESTORT TILLYKKE med brylluppet, fødselsdag og alt det andet du/I har nået i den forgangne tid.
Det lyder til, at alt er vel dernede i Holland og at du har det godt - DEJLIGT!
Stort knus og varme tanker
Ps. Har altså sendt dig mange af dem, mens du har været væk herfra Blogland!