torsdag den 29. juli 2010

Arbejdstempo....

Jeg havde lovet min hollandske bonusdatter og hendes kæreste at hjælpe med at male i deres nye hus og i dag var første "arbejdsdag". Arbejdstempoet er godtnok et andet end det jeg er vant til, når jeg maler herhjemme ☺. Der har været mange indlagte pauser, frokosthygge og en travetur med de langbenede indlagt i dagens program, men hvor har vi dog hygget samtidig med at vægge i stue og entré nu er klar.

Der er også blevet tid til at nusse med de langbenede ind i mellem.

Dejlige Timo, der stadig tror at han er hvalp og gerne vil sidde på skød og blive nusset, hviler ud efter traveturen.

18 kommentarer:

Salix sagde ...

Ha, jeg troede lige, at de langbenede var de unge mennesker!
Hvor er det dejligt at kunne hjaelpe til - og saa oven i koebet hygge.
Lene

Mia Folkmann sagde ...

Uhm, en spiselig væg! Den har præcis samme farve som den 85% chokolade, jeg kan finde på at tage til kaffen. Jeg synes, at det ER så flot med de farver - meget bedre end de hvide vi har haft herhjemme i årevis nu.

Sikke nogle dejlige langbenede hundebasser - men at sidde på skødet er da lidt rigeligt... ;-)

Lavendel sagde ...

Ja, hunde forstår ikke altid deres størrelse - min den lille tror, de 6 ugers kattekillinger er jævnbyrdige....lidt voldsom leg bliver det til, indtil de trækker pote og hvæser...det forstår hun...flotteste væg!

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Skønne hunde, farven er lidt speciel men absolut brugbar, Anette.
God dag.

Madame sagde ...

Sikke nogle dejlige hunde, Annette - min moster havde for nogle år siden fem af dem, og de sov i fodenden af sengen :-) Nu har hun kun én ...
Hvor er den flot, den væg I har malet!!!
Klem og en rigtig god dag til dig :)

Lone sagde ...

Sikke nogle dejlige langbenede vovser! :)
Det må være greyhounds...

Den ene står og tænker over, hvordan den skal få sig møflet ned i hundekurven :))

Hvor sjovt, at Tino gerne vil sidde på skød og blive nusset :-) Bare Rufus ville det, men han gider kun nusseri og kærtegn, når vi siger godnat.

Det er en herlig tur, I har været på i de nærliggende lande. Sjovt at se, hvor tæt husbådene ligger. Det er ligesom rækkehuse :)

Rigtig dejlig torsdag, Annette :)

Rosemary and thyme sagde ...

Takk for hyggelig kommentar, Annette;)
Du er jammen snill som hjelper til med oppussing, og det er jo også kjekt å få hjelpe.
Herlige hunder som ser ut til å kose seg.
Jeg blir visst aldri ferdig med gulvet, Annette. Vanskelig å få gjort noe når hytten er full av mennesker. Men en dag.....
Ha en fortsatt fin sommer.
Klem Tove

Inge sagde ...

Hvor er du flittig med malerpenslen Annette, først hos dig selv og nu hos din bonusdatter, hvis du mangler mere arbejde, så har vi også nogle væge der kunne trænge til en kærlig hånd.. :-))
Vi har dog ikke sådan et par langbenede skønheder gående. Bruger de dem til vædeløb..?? eller er det kun for hyggens skyld de har mynder.
Ha' en skøn dag og knus til dig

Annette sagde ...

Lene, ja det kunne jo godt misforståes ☺. Jeg har først i dag set dit svar, hvor du foreslår et weekend-kursus i Danmark, hvor er det en god ide. Det tror jeg skal udforskes nærmere i løbet af efteråret. Tak for det.

Annette sagde ...

Mia, du har ret, væggen ligner præcis en god mørk chokolade og min bonusdatter kalder den også for chokoladevæggen ☺.
Tro mig, det er uhyre svært at forklare sådan en langbenet størrelse, at den måske ikke lige har facon og benlængde som en cairn terrier eller puddel. Før jeg lærte disse langbenede størrelser at kende, synes jeg at Greyhounds og Galgos var de grimmeste hunde jeg havde kendte. Men hold da op hvor er de kærlige, sjove og lette at have med at gøre.

Annette sagde ...

Lavendel, ja jeg kan godt forestille mig, at du har megen sjov lige nu hvor killingerne er små og hundene gerne vil lege med. Jeg så de yndigste billeder hos dig af killingerne, hvor er de dog dejlige.

Annette sagde ...

Michael, nu ved jeg ikke hvor gammel du er, men farven genkender jeg fra mit første hjem i begyndelsen af 70´erne. Sjovt at tingene går i ring og at man er blevet så gammel, at man kan huske det. Men efter væggen var malet blev stuen helt anderledes, dejlig varm og hyggelig, til trods for malerbøtter og alskens ragelse midt på stuegulvet ☺. Jeg tror, at farven får en god indflydelse på de unge mennesker.
En fortsat rigtig god dag til dig.

Annette sagde ...

Madame, der må ikke have været megen plads til din moster i sengen ☺. Fleur (min bonusdatter) havde på et tidspunkt 4 greyhounds samt af og til 1 - 2 der var i hjemmet, for at lære lidt at bo i en familie før bortadoption. Der var meget lidt husrum, men hjerterum i uanede mængder i de perioder ☺.
Har du også været omkring den brune farve i din ungdom? Jeg kan huske, at min tidligere mands og mit første gulvtæppe havde samme farve ☺.
Knus og en rigtig dejlig eftermiddag til dig.

Annette sagde ...

Lone, ja de 2 af dem er greyhounds og den ene Roan er en galgo (er jeg blevet fortalt).
De små hundekurver i mini størrelser er de absolutte favoritter, store kurve i en størrelser der passer til hundene, får lov til at stå ubenyttede hen ☺. At så hele halepartiet ligger udenfor kurven, det betyder åbenbart ikke noget.
Hundene er kommet til Holland fra Spanien og til trods for at de har været udsat for mange grusomme ting, så er det pragtfulde og utroligt kærlige dyr, der mærkelig nok ikke har mistet tilliden til mennesker.
Klem og en rigtig god eftermiddag til dig.

MissMuffin sagde ...

Det er ikke en hunderace man ser hver dag og så endda flere af dem, hvor er de sjove:)
Skønt at de lige kan lokke dig til at male, det er altid opmuntrende med hjælp hvis der er meget malerarbejde i udsigte..

Annette sagde ...

Tove, jeg er sikker på, at du nok skal blive færdig, men forstår også godt, at det ikke kan gå så hurtigt når der ofte er gæster.
Jo, vi havde en rigtig hyggelig dag i går, men arbejdede også ind i mellem ☺.
Kan du nu have det rigtig godt.
Knus og en fin sommer til dig også.

Annette sagde ...

Inge, for søren det var da godtnok noget af et tilbud du kommer med ☺. Jeg mangler altså lige et rum herhjemme og yderligere så har jeg sagt til ungerne, at jeg er disponibel så lang tid de har brug for mig.
At der ikke er nogle langbenede til at holde mig ved selskab hos jer, det er bestemt ikke noget problem, der er jo Bumle ☺.
Det er greyhounds og den lille er en galgo (ikke at jeg på nogen er ekspert, men jeg har fået at vide, at det hænger sådan sammen), de kommer alle fra Spanien, hvor de tidligere har været brugt til væddeløb. Fleur (min bonusdatter) er i bestyrelsen for en forening der redder mishandlede greyhounds til Holland og sikrer dem et godt hjem. Og det indebærer altså, at de selv tidligere havde 4 af dem plus at der altid var et par greyhounds i gæstepleje der ventede på bortadoption. Der var liv og glade dage kan jeg godt love dig for og ikke lige et sted hvor man kom i sit pæneste tøj ☺. Heldigvis er de nu nede på 3 stk., alle dejlige og kærlige hunde.
Inge, jeg håber at du tilgiver at du ikke får lov til at stifte bekendtskab med min malerkunst eller mangel på samme ☺.
Et stort knus og en rigtig skøn aften til dig.

Annette sagde ...

MissMuffin, du har ret, jeg kan heller ikke huske, at jeg i Danmark har greyhounds, kun på billeder fra hundevæddeløb. Men her er der mange og jeg tror ikke, at de alle er reddet fra Spanien. Tidligere synes jeg, at det var de grimmeste hunde der fandtes, men nu hvor jeg kender dem, så har jeg fået en anden opfattelse af de "kælegrise" ☺ ☺.