onsdag den 14. juli 2010

Hvor er det dog trist.....

Selv om dette indlæg kommer med nogle dages forsinkelse, er det ikke mindre velment.

Hvor er det dog trist at læse, at jagten på ussel mammon kan få mennesker til at opføre sig som griske dyr. Jeg tænker i dette tilfælde på den frygtelige behandling, som schæferen Ever har været udsat for og som vi har kunnet læse om på Lones blog. Schæferen sad lukket inde i et alt for lille bur i et meget varmt sommerhus, uden adgang til vand i de fleste af døgnets timer og blev ikke luftet.
Hvor må både sommerhusejeren og ejeren af hunden, kennellen "Mai Tuk" have en dårlig smag i munden. Jeg kan kun håbe, at kennelejeren bliver frataget muligheden for at drive kennel, men det er sikkert et naivt håb, for så vidt jeg har forstået, er der i denne verden ikke mange sanktionsmuligheder overfor dyremishandlere. FØJ!!!!!
Gudskelov, lykkedes det ved et par pigers utrættelige arbejde med at råbe myndighederne op at få Ever ud af buret og sommerhuset, men desværre er den nu i kennellen.

12 kommentarer:

Inge sagde ...

Ja SUK Annette, det er træls at nogle mennesker ser penge og ikke levende væsner. Jeg tror at hun vil fortsætte selv om kennelklubben skulle smide hende ud, så er hun bare en helt almindelig dum.. hundehandler og det kan man stadig tjene penge på.
Dejligt du også støtter Lone, hun og hendes gæve kvinder har gjort et flot stykke arbejde.
Knus til dig søde Annette, fra et hus i skoven i Sverige.. :-))

Kisser sagde ...

Jeg fik ret så ondt i maven og kvalme over at læse Lones artikel.
Det er en helt fantastisk indsats de har gjort.
Jeg er nu også af den overbevisning, at hvad man gør mod andre,kommer retur til en selv. Så den dårlige dyremishandler har noget dårlig karma i vente, og så tror jeg også, at hun vil pive alt det hun kan og synes verdenen er uretfærdig.
Klem fra Kisser

Lone sagde ...

Tak, fordi du skriver om det, Annette.

Jeg blev forfærdelig ked af at læse om det tilfælde af grov dyremishandling ved Eindhoven, som du nævnte i din kommentar hos mig. Det er bare for grusomt, hvad nogle mennesker gør mod dyr - og børn i nogle tilfælde.

Mange klem til dig :)

Rosemary and thyme sagde ...

Hei, Annette!
Tusen takk for dine hyggelige ord. Ja, jeg har ferie nå, og har nettopp kommet hjem fra en miniferie til London. Travelt men også kjekt!
Skal inn og jobbe i helgen, men deretter har jeg fri en uke til. Så har jeg også litt ferie tilgode som jeg tar i august.

Forferdelig historie du skriver om, og det er trist at det nok finnes mange av dem som vi ikke vet om! Håper de får sin straff...

Ønsker deg en fortsatt fin sommer i varmen.
Her er det regn og vind idag med 20 grader.

Klem Tove

Conny sagde ...

Annette
Jeg får helt ondt i maven når jeg læser Lones blog ,stakkels hund. Min yngste datter har en schæferhund og når jeg ser hvor meget motion den skal have, så er det frygtelig, at tænke på at den hund har siddet i et lille bur i 12 timer. I de her dage passer vi en labrador for ældste datter der er på ferie, vi er der over 4-5 timer om dagen bare for, at passe hunden, og der udover tager husbondafløsere sig af den.Vil man have hund, må man også behandle den ordenlig

Ellen sagde ...

Jeg kan jo kun være så enig i, hvad alle kommentatorerne siger. Den slags dyremishandling må de allerfleste af os føle en dyb afsky for.
Når det er sagt, bliver jeg altså meget nysgerrig omkring, hvad 'Kom så igang' mener med en husbondafløser? :-P
Det lyder som et spændende koncept, jeg åbenbart er gået aldeles glip af? Hvad søren er dog en 'husbondafløser'?

Annette sagde ...

Inge, ja uanset hvor meget vi gør og skriver, så er der nok ingen tvivl om, at damen fortsætter, måske under et andet navn, måske fra en anden lokalitet. Jeg har en ide om, at den slags mennesker er umulige at stoppe, uanset hvad. Men trist det er det, helt sikkert.
Jeg håber, at I nyder ferien i huset i skoven, men fra tidligere indlæg på din blog, så kan jeg se, at det er der vist ingen tvivl om, at I gør ☺.
Et stort knus herfra og fortsat rigtig god ferie.

Annette sagde ...

Kisser, jeg vil ønske at du har ret, for hun fortjener ikke andet.
Jeg synes også, at det er utrolig flot hvad de 2 piger har gjort, jeg er ikke helt sikker på, om jeg selv ville have haft modet til at gøre det samme. Men på den anden side set, det gælder et lidende dyr, så måske det var lykkedes mig.
Klem fra et lidt gråt, men varmt Holland.

Annette sagde ...

Lone, ja du har ret, børn og hunde de har ingen rettigheder i den lyssky verden og kan ikke klage. Det gør ondt dybt ind i sjælen, når man læser og hører om det, man føler sig så magtesløs. Netop derfor, synes jeg det er fantastisk hvad I to har gjort, utrolig flot.
Klem og varme tanker til dig.

Annette sagde ...

Tove, jeg håber at du havde en rigtig skøn tur til London, selv om den selvfølgelig ikke helt opvejer den oprindelige plan for ferien.
Nu har vi heldigvis mere normale temperaturer omkr. 25 grader, men vi har været helt oppe på 39 grader, det er næsten ikke til at holde til.
En rigtig god ferie til dig i den kommende uge.
Klem fra Holland

Annette sagde ...

Conny, vi er fuldstændig enige i, hvad du skriver. Man må tage ansvar for de dyr man anskaffer sig og behandle dem ordentligt. Men desværre er det jo ikke alle der tænker ligesom os.
Det må da være lidt hyggeligt at være hundepasser og den er sikkert meget glad for at have selskab af jer.
Kan I nu have det rigtig godt.

Annette sagde ...

Ellen, så vidt jeg ved, er en husbondafløser en person, der overtager husbonds arbejde på en gård, under dennes evt. ferie og sygdom.
Jeg er absolut ikke ekspert på området, men jeg tror kun husbondafløsere laver det arbejde, der findes på en gård, så det er nok ikke en du kan ansætte for en kortere periode, hvis husherren er lidt sløv til at få gang i diverse projekter i haven/huset ☺.