onsdag den 10. juni 2009

Er det mig der er tosset?

Her til morgen læste jeg noget i avisen som undrede mig, det var ganske vist gårsdagens avis som jeg ikke havde nået at læse, men tallene har sikkert ikke ændret sig siden da.

McDonald´s indtjening er under finanskrisen steget med 5,1% på verdensplan, i USA var stigningen på 2,8 % og i Europa var det hele 7,6 %. Koncernen mener, at stigning i USA skyldes introduktion af McCafe´s kaffedrikke, men hvad den skyldes i Europa vides ikke.

Siden ultimo 2008 har vi hver dag i nyhederne hørt om finanskrise, om virksomheder der må lukke, om mennesker der mister deres arbejde, om huse der må forlades, om teltlejre i England osv. osv. og så stiger McDonald´s indtjening.

Det er sikkert mig der er gammeldags, men i henhold til min terminologi så køber man ikke sin mad hos McDonald´s hvis tegnebogen er ved at være tom.

Det er ikke fordi jeg har noget imod fastfood, det er bare så sjældent vi får det og hvis det endelig sker, så skal det helst være noget med masser af grønt i.

4 kommentarer:

Nille sagde ...

Det lyder slet ikke logisk - men jeg er sikker på, at der er mange, der er af den forkerte opfattelse, at så skal de bare have noget hurtigt og nemt (og usundt) at spise i stedet for selv at handle ind. Men det er da helt sikkert dyrere!

Jeg læste et sted, at de ville åbne flere hundrede McCafé's i Europa i år... så de er vist ikke hårdt ramt af krisen!

Irene sagde ...

Jeg er af helt samme mening som dig - hvis man skal spare, laver man da selv maden. Så det virker underligt, at deres indtjening er steget.
Ser ud som om du havde en dejlig ferie her i Danmark. Jeg kender ikke Ålborg ret godt, så jeg læste med stor interesse dine indlæg:-)
Og ligesom dig følger jeg også med hos Et cetera.

Pernille på 1. sagde ...

Jeg syntes overhovedet ikke at det lyder logisk. Jeg kan måske godt lidt forstå det i de andre lande, her er det billigt at gå ud og spise og især på Mac Donald, i USA laver man jo ikke ret meget mad hjemme.
Jeg har aldrig brudt mig om mad fra den Gyldne Måge, min datter har arbejdet der i 2 år og der kunne vi få alt den mad vi ville, men det valgte vi fra.
Kan du have en dejig dag

Grønlandsposten sagde ...

Ikke lige mit valg, og da slet ikke hvis krisen havde nået min økonomi! Heroppe findes McDonalds slet ikke, så det er i hvert fald ikke os, der bidrager til det gode resultat!