Her serveres gullasch altid med ris, meeeeen jeg vil nu helst have det med kartoffelmos, agurkesalat og rødbeder, så begge dele kommer på bordet i aften.
lørdag den 3. oktober 2009
Gæstebud
Kagen til eftermiddagskaffen og desserten er lavet og gullasch efter min mands fars opskrift står og bobler lystigt og agurkeskiverne er saltede til agurkesalat efter min tidligere svigermors opskrift.
Her serveres gullasch altid med ris, meeeeen jeg vil nu helst have det med kartoffelmos, agurkesalat og rødbeder, så begge dele kommer på bordet i aften.
Her serveres gullasch altid med ris, meeeeen jeg vil nu helst have det med kartoffelmos, agurkesalat og rødbeder, så begge dele kommer på bordet i aften.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
7 kommentarer:
Uhm, det ser lækkert ud, Annette, jeg foretrækker, lige som dig, kartoffelmos til gullasch.
Nu vil jeg gå i gang med at lave chop suey.
Ha' en god aften med dine gæster!
Det ser skønt! Rigtig efterårsmad... men der skal kartoffelmos til! Helt enig!
Hav en dejlig aften ;-)
God fornøjelse med gæsterne,selvføgelig skal der bjerge af mos til..
jeg kan godt forstå, du vil have kartoffelmos til. Godt der også kan serveres ris. Så bliver alle glade :-)
Ziet er lekker uit en smaakte ook erg lekker! Natuurlijk het beste met rijst.
Kære alle,
tak fordi I holder med mig angående kartoffelmosen. Hernede er jeg lidt alene når det kommer til det emne og så er jeres support guld værd ☺ ☺
Hej Annette
Håber du har haft det hyggelig med dine gæster.Kommer opskriften på Gullasch fra Holland ?
Kan du have en god aften
Send en kommentar