lørdag den 3. oktober 2009

Gæstebud

Kagen til eftermiddagskaffen og desserten er lavet og gullasch efter min mands fars opskrift står og bobler lystigt og agurkeskiverne er saltede til agurkesalat efter min tidligere svigermors opskrift.
Her serveres gullasch altid med ris, meeeeen jeg vil nu helst have det med kartoffelmos, agurkesalat og rødbeder, så begge dele kommer på bordet i aften.

7 kommentarer:

Madame sagde ...

Uhm, det ser lækkert ud, Annette, jeg foretrækker, lige som dig, kartoffelmos til gullasch.
Nu vil jeg gå i gang med at lave chop suey.

Ha' en god aften med dine gæster!

Nille sagde ...

Det ser skønt! Rigtig efterårsmad... men der skal kartoffelmos til! Helt enig!
Hav en dejlig aften ;-)

Mette Lykke sagde ...

God fornøjelse med gæsterne,selvføgelig skal der bjerge af mos til..

Bettys blog sagde ...

jeg kan godt forstå, du vil have kartoffelmos til. Godt der også kan serveres ris. Så bliver alle glade :-)

Frank sagde ...

Ziet er lekker uit en smaakte ook erg lekker! Natuurlijk het beste met rijst.

Annette sagde ...

Kære alle,
tak fordi I holder med mig angående kartoffelmosen. Hernede er jeg lidt alene når det kommer til det emne og så er jeres support guld værd ☺ ☺

Kom så igang sagde ...

Hej Annette
Håber du har haft det hyggelig med dine gæster.Kommer opskriften på Gullasch fra Holland ?
Kan du have en god aften