lørdag den 10. oktober 2009

Endelig weekend......

Efter en hektisk uge med en del forventede og - i særdeleshed - uventede aktiviteter er det endelig weekend og det være sig en weekend uden planlagte aktiviteter, hvor jeg dog glæder mig.

Der skal læses blogs, måske skrives et par indlæg, slappes af, traves et par ture (selv om vejrguderne ikke lige viser sig fra deres pæneste side), strikkes lidt mere babytøj til veninden, læses osv. osv.

Hav en rigtig god weekend.

9 kommentarer:

Bettys blog sagde ...

Hav en rigtig dejlig weekend. Det er skønt sommetider at være uden planlagte aktiviteter.

Vibeke sagde ...

Kære Annette
Sikke dog et skønt billede!
Du må have en rigtig god weekend, med masser af afslapning.
knus
Vibeke

Annette sagde ...

Kære Betty og Vibeke, tak skal I have. Foreløbig er det nu blevet til nogle timers middagslur ☺ Billedet er fra hvor min datter og svigersøn bor i Danmark og jeg synes der er så smukt.
Knus

Conny sagde ...

Kære Annette
Efter en trav uge må det være dejlig, med en weekend hvor der ikke er planlagt noget.Det er et rigtig skøn billede, jeg kan forstå det er fra danmark.
Kan du have en god weekend

Bistels Brenneri sagde ...

Hei!!Ser rigtig idyllisk ut. Jeg har i mange år haft lyst til å reise til Amsterdam. For 20 år siden gikk jeg på Socialpædagogisk seminarium i København, vi var da på studietur til Amsterdam. Da bestemte jeg meg at her skal jeg reise om ikke lenge...slik har det ikke blitt. Jeg er norsk men har bodd i København i 12 år...er nå bosatt i norge. Ha en fortsat God weekend ;o)

Annette sagde ...

Kære Conny, også en rigtig god weekend til dig. Ja, billedet er fra lidt syd for Aalborg, altså nærmere dig end mig ☺

Annette sagde ...

Hej Bistels Brenneri, hvor hyggeligt at høre fra Norge. Du har ret, Amsterdam er en dejlig by, hvor alt er tilladt ☺ Det er sjovt at du skriver det, for jeg har altid synes at Norge er et meget spændende og smukt land. Jeg håber, at det lykkes dig at komme på besøg hernede. Også en rigtig god weekend til dig.

Madame sagde ...

Og rigtig god weekend også til dig, Annette! Sådan en stille weekend er nu dejlig indimellem.
Jeg har lige fået husbond hjem fra hospitalet – så vores weekend er også meget stille og hyggelig :-)
Dit billede er helt fantastisk smukt!

Annette sagde ...

Hej Madame, godt igen at være 2 på matriklen. Jeg håber, at husbond snart er back to normal og fortsat rigtig god weekend