mandag den 10. maj 2010

Hjemme igen....

Så er vi hjemme igen efter et meget hurtigt og utrolig dejligt besøg i Danmark.
Der må altså være et eller andet i luften i Danmark, som jeg er blevet overfølsom overfor, da det nu er 3 eller 4 gang jeg er blevet syg undet et besøg, ØV. Den ene gang var endda til Karolines barnedåb, temmelig meget ØV.

Men efter nu at have sovet i 24 timer - kun afbrudt af ind- og udstigning af bilen samt få andre afbrydelser, så er jeg ved at være på højkant igen ☺.

7 kommentarer:

MissMuffin sagde ...

Jeg håber i trods alt har haft en dejlig tur til det danske:)

Ellen sagde ...

Øv altså, at du skulle blive syg...
Jeg håber, du kunne nyde det alligevel - det kunne du nu nok :-)

Kan det mon ikke være børnene, der smitter dig? Jeg har ikke været så tit syg, siden Charlotte var lille og slæbte alskens ukendte baciller med hjem fra vuggestue og børnehave.
Nu er det mere reglen end undtagelsen, at jeg bliver (mere eller mindre) forkølet, når jeg er eller lige har været sammen med englænderne, og vi er helt sikre på, at det er de ukendte bakterier og vira, der slår til. Før børnebørnene kom ind i billedet, kunne jeg gå flere år uden en sygedag.

Mia Folkmann sagde ...

Åh, det var da synd, du skulle blive syg, når du endelig var hjemme. Men forhåbentlig fik du også hygget dig lidt sammen med familien... :-)

Lavendel sagde ...

Godt du er frisk igen - håber du alligevel kunne nyde det lidt - knus

Mette Lykke sagde ...

Måske du har så travlt når du er i Danmark, at systemet brækker ned..
Håber det går bedre..

Annettes space sagde ...

Jeg stemmer også for den med de små børn....vi afvænner os jo med tiden :-))

Forhåbentlig er du hurtigt helt frisk igen nu du er tilbage i dit eget hjem :-))

Annette sagde ...

Tusinde tak for jeres søde og dejlige kommentarer.
Indtil jeg læste Ellens kommentar og forklaring, havde jeg en helt anden teori, den skønne danske mad! Men det går bedre nu, jeg tager den lige lidt med ro i dag også og er på "skånekost" ☺, men rent bortset fra det så går det fint og det er jo herligt med et minus på vægtkontoen med 2,6 kg. efter et Danmarksbesøg, det plejer altid at være et meget stort plus ☺.