torsdag den 12. august 2010

Det vil være fint hvis regnen holder sig væk...bare i et par timer.

Det er ikke fordi jeg har lavet noget revolutionerende i den forløbne uge og jeg har heller ikke glemt bloggen. Men energiniveauet har ikke været på det allerhøjeste, alderen er begyndt at trykke ☺.

Men nu skinner det lille hjem, så det er den rene fryd, strygetøjet er væk, der er ryddet op i skuffer og skabe, alle gulvene er behandlet med et eller andet belgisk mirakelmiddel, som er tilsat bivoks og der er skam også kommet nye gardiner op i arbejdsværelset.

Jeg indrømmer blankt, at jeg i den forløbne uge også har krøllet mig sammen i sofaen og læst 3 bøger af Rosie Thomas og Joanna Trollope ☺.

Nu mangler der så bare lige at planlægge og købe ind til søndagens menu, hvor dejlige danske venner kigger forbi. Lige nu er jeg mest til Kylling med estragon og abrikoser og bagte æbler med blød vanilleis til dessert. Men det kan nu godt nå at ændre sig et par gange inden den endelige menu planlægges.

Min plan er, at jeg skal biblioteket i Tilburg, men det ser ud som om vejret ikke rigtig kan finde ud af hvad det vil, så regntøjet må nok med i cykeltasken ☺

11 kommentarer:

Inge sagde ...

ahhh det lyder som om du har haft en rigtig slapper uge, det har helt sikkert været velfortjent søde Annette.
Her i byen skinner solen endnu, men der er lovet regnvejr i løbet af eftermiddagen.
Knus til dig.

Unknown sagde ...

Jeg synes nu ikke det tyder på at du har slappet helt af - nyordnede gulve - bare det var her.
Det lyder som en lækker menu, jeg bliver helt sulten.
Her i Lønstrup ved vejret vist heller ikke helt hvad det skal - men her står den på rengøring, så pyt.
God dag til dig.

Anonym sagde ...

Hvor er det skønt! Når det regner og er lidt småkoldt, så er der ikke noget bedre end at hygge sig med nogle gode bøger!

Madame sagde ...

Sikke en masse du har nået, Annette - og endda også læst tre bøger.
Jeg synes, at din gæstemenu lyder superlækker - den kunne jeg tænke mig straks at kopiere til vores næste hold gæster :-)
Klem og en dejlig aften til dig!

Lene Megan sagde ...

Hej Annette
Fin og hyggelig blog du har her. Jeg skynder mig at lægge mig til som følger :-)

Synes du har været vældig flittig. Godt at udnytte regnvejret lidt. Her har det stået ned i stænger hele dagen, så nu er der dømt stearinlys og en god bog! Kom an aften!

Annette sagde ...

Inge, tak skal du have, søde du ☺.
Nåede du hjem i tørvejr.
Knus til dig deroppe nordpå.

Annette sagde ...

Marianne, hvor gerne vi end vil, så kan vi jo desværre ikke nå det hele. Jeg har set, at du til gengæld har nået at hygge sammen med mange gæster, det er jo også dejligt.
Håber du er blevet færdig med rengøringen.
En god aften til dig.

Annette sagde ...

Jens, du ved lige præcis hvad der skal til ☺. Selv om jeg gerne vil, at det varer lidt inden efteråret indfinder sig, så kan jeg godt lide den årstid, for så er det - for mig - helt legalt at hygge i sofaen med gode bøger, the og måske nybagte boller ☺.
En god aften til dig.

Annette sagde ...

Madame, det bekymrer mig lidt, at der i opskriften står, at abrikoserne skal puttes ind mellem skindet og skroget! Jeg håber, at det lykkes. Jeg lover dig at jeg skal nok fortælle om det er noget der er værd at kopiere ☺.
Knus og en rigtig dejlig aften til jer.

Annette sagde ...

Megan, rigtig hjertelig velkommen her til det sydlige Holland.
Jeg kan se, at du også lige præcis ved hvad der skal til for at gøre en grå aften dejlig.
En rigtig god aften til dig.

Mia Folkmann sagde ...

Jeg synes nu, at dit energiniveau virker meget imponerende. Men måske er det MIN alder, der også er begyndt at trykke... ;-)