tirsdag den 15. februar 2011

En travl uge....

I sidste uge havde vi besøg fra Danmark, hold da op hvor jeg nød at have dem her, selv om aktivitetsniveauet lå en del højere, end det plejer i hverdagen☺.

Min dejlige svigersøn skulle på kursus i Trier og derfor var det nærliggende for resten af familien at tage med. Jeg tror nok, at de havde en forventning om, at de rigtig skulle forkæles af mormor, men ind i mellem slap mormors energi altså op ☺.

De fleste af dagene tilbragte vi med hygge herhjemme, ture til legepladsen samt gåture, en enkelt dag fik vi dog Karoline lokket med ud og køre i tog.

Kommer det tog ikke snart?

Endelig!
Vi var i Tilburg og nåede at spise pandekager samt købe nye sko til Karoline ☺. Min datter og jeg havde jo selvfølgelig planer om langt flere butiksbesøg, men samtidig med, at Karoline mente, at vi havde travet lang tid nok rundt i byen, begyndte det at småregne, så blev vi enige om at vende næsen hjemad igen.

Men hvor har vi hygget, vi har tegnet, vi har set tegnefilm og det gjorde overhovedet slet ikke spor, at figurerne på mormors fjernsyn ikke snakkede dansk ☺.

Kristian grinede sådan set bare af det hele og det uanset hvor han var, den lille guldklump. Mormor var selvfølgelig ved at smelte af lykke, når ungerne kom ind og vækkede mig meget tidligt om morgenen.

Det er hårdt at være på besøg i Holland.
På hjemmefronten er der ved at falde lidt ro over det hektiske aktivitetsniveau, der har hersket her siden nytår, men det varer et par uger før jeg er tilbage på bloggen.
Lige nu er jeg computerløs og det er altså ikke spor sjovt ☺. Husbond har venligst udlånt mig sin bærbare, men det er en besværlig omgang at skrive ret meget på den, idet den selvfølgelig er med hollandsk tastatur (hvor det faktisk kun er bogstaverne, der er placeret som på et dansk tastatur) og der skal bruges genvejstaster hver gang jeg skal skrive æ, ø og å. Min egen, ikke engang 1 år gamle bærbare, besluttede pludselig at den trængte til nyt batteri, et batteri som skulle kunne holde i min. 5 år og forretningen, hvor den er købt, mente endda at batteriet skulle kunne holde imellem 5 - 10 år, så den er sendt til HP og jeg skulle ikke forvente at se den igen før om 3 uger!!!!
Kan I nu have det rigtig godt derude i blogland.

20 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det lyder som et rigtig hyggeligt familiebesøg.

3 uger uden computer? Suk og støn..... jeg tror at jeg ville gå i panik, haha..... det er heldigt at du kan låne gemalens, hvis du begynder at savne computer og internet for meget! *S*

Rejen sagde ...

Det lyder til at det har været rigtigt hyggeligt med familiebesøg..sikke nogle dejlige unger..Øv med computeren det er da lidt for ringe at det ikke holdt længere...Godt at du kan låne...;-D knus til dig..

Unknown sagde ...

Vi vil glæde os til du vender tilbage med fuld power på batterierne - både dine og computerens.

Dejligt med besøg herhjemme fra. Hvor er de dejlige, dine børnebørn.

Knus fra det nordjyske - Marianne.

Nille sagde ...

Det er rigtigt hyggeligt med familiebesøg - men som jeg også oplever, når jeg er hjemme og bor sammen med familien døgnet rundt - så er det også lidt trættende.
Men Christian ser ud til at nyde det ligesom sin søster!

Jeg håber, at du kan få slappet lidt af nu - det er måske ikke helt tosset uden PC i nogle dage!

Annette's space sagde ...

Dejligt med besøg af familien, men selvfølgeligt bliver du træt. Det er jo ikke dig der er ung mor længere :-)
3 uger uden computer ville drive mig til rablende vanvid. Jeg håber de uger går hurtigt for dig :-)

Lavendel sagde ...

Hvor dejligt...jeg var lige på Amager og nurse om en syg Datter og passe den lille trold...mit hjerte svulmer, når jeg sidder med hende klokken seks om morgenen...godt at høre fra dig!!!

Pia sagde ...

Det er også et par skønne unger. Kristian er vist en rigtig charmør, men nu må du altså ikke smelte helt væk ☺
3 uger er lang tid, man man få noget for abstinenser mod det ☺

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Æbler er godt Annette også på Engelsk, apple er en udemærket computer, men der må da have været noget galt med batteriet, HP plejer heller ikke sådan at skrænte, dejlige børnebørn, det lyder godt at i har haft nogle dejlige dage sammen, så skal det vel være rart at få slappet lidt af.
I kærlige tanker, god aften.

Conny sagde ...

Dejlig at høre fra dig,hvor må det være dejlig, at have datter og børnebørn på besøg,der er helle ikke noget bedre, end blive vækket af sådan et par dejlige børn "jeg godt huske endnu hvor skøn det var".Hvor den lille christian bare charmerende, når han griner.Det er da bare træls, at være computer løs, jeg har også problemer med min LAN-forbindel den forsvinder en gang mellen så skal den bare slukkes og tænders igen ,så køre den par dage igen.
Kan du have det rigtig godt.

Inge sagde ...

Sikke et par skønne trolde du har haft besøg af, det bliver meget intenst når man bor så langt fra hinanden som I gør, men alligevel så stille når de er væk.. :-)) Træls at undvære pc i så lang tid.. det kan jeg dårligt huske hvornår jeg har været udsat for. Knus til dig.

Jønne sagde ...

Dejligt at høre fra dig igen. Ham Kristian ser da bare så fræk ud med det smil og glimt i øjet. Herligt billede.

Rosemary and thyme sagde ...

For noen herlige barnebarn:)
Skjønner at du har hatt en travel uke med dem på besøk. Sikkert et høyt aktivitetsnivå, kan jeg tenke meg, hihi!
Så kjedelig med din pc. Samme har skjedd med mitt batteri også. Får vel legge ut noen kroner på et nytt. Ingen vei utenom!

Ha det fint
Klem Tove

Ellen sagde ...

Ih hvor det altså glæder mig på dine vegne, at du endelig fik fyldt mormorkontoen godt og grundigt op igen.
Man bliver meget træt, ja, men det er den bedste træthed, der findes i hele verden. Lavendel sagde det godt: Mit hjerte svulmer :-) Det gør mormorhjerter (farmorhjerter gør nok også ;-), så det har dit helt sikkert også gjort ved at have disse to guldklumper en hel uge.
Det er fantastisk, så meget tid der kan gå med bare at hygge og så i øvrigt ellers ikke foretage sig ret meget :-) (Det er min tur i næste uge - tror du lige, jeg glæder mig?)

Træls med din pc - jeg ville blive fuldstændig umulig at være sammen med, hvis jeg skulle være foruden sådan en i tre uger...

Lone sagde ...

Hvor er det dejligt at se, at du lige har været forbi, Annette - og læse, at du har haft besøg af din familie.
Det var en god måde, I tilbragte dagene sammen, i stedet for at bruge en masse energi på at give børnene en masse oplevelsesture. Nærheden er det vigtigste :-)
Karoline er en god storesøster, som passer godt på sin lillebror :-)

Jeg er ret forelsket i din datters frakke. Jeg har i mange år gået med lange frakker, men har ikke kunnet opdrive en i år. Næste vinter må jeg finde en syerske, som kan sy mig en.

På de to bærbare, jeg har haft indtil nu, er batteriet gået dødt i løbet af kort tid. Jeg har fået at vide, at det skal bruges jævnligt, hvilket jeg ikke har gjort.

Du må ha' det godt i dit Holland. Klem til dig :-)

Lotte Glensnov sagde ...

De børnebørn er bare de rene "Marcipan-grise" - lige til at spise - jeg forstår godt, du har nydt dem til fulde ...ooog, at det har været svært at holde energiniveauet oppe :0))))
Håber du snart får nyt batteri både på den bærbare og i kroppen, så du kan vende tilbage på bloggen med flere spændende indlæg :0)
P.s. Husbonden min taler om køre-sommerferie ned gennem Tyskland, Holland og Frankrig...så jeg tror jeg får lov at opleve Amsterdam for FØRSTE x i mit liv - OG det ser jeg frem til!
Kæmpe knus og krammer herfra

Tina - omme i London sagde ...

Sikken et skoent besoeg. Jeg haaber snart du er koerende i computeri igen! :)

Madame sagde ...

Det lyder som et rigtig hyggeligt familiebesøg, Annette! Øv, tænk at undvære sin computer så længe - det har jeg ikke prøvet i mindst 10 år :-)
Klem!

Anonym sagde ...

Hvor er det nogen søde, vidunderlige unger!
Øv, at du må undvære din computer så længe.

Salix sagde ...

Hvor må du have nydt at have Karoline, Kristian og deres mor på besøg. Jeg kan læse mellem linierne, at du har et stort smil på!
Vi har selvfølgeligt et amerikansk keyboard - men jeg kan skifte "elektronisk" til et dansk, og så går det bare derudad. Efter mange, mange års brug af skrivemaskine sidder bogstaverne (også æ,ø,å) samt de mest almindelige tegn "i fingrene". Måske kan du også det, når du låner din mands bærbare?
Lene

Annette sagde ...

Tusinde tak for jeres dejlige kommentarer. Jeg er nu med igen og glæder mig til lidt efter lidt, at følge med i hvad der er sket i de mellemliggende måneder.
Knus