torsdag den 24. marts 2011

Hvad kan man dog forlange mere?

I stedet for at blive hjemme og prøve at indhente noget af det forsømte på bloggen, tog jeg med på landevejen tirsdag/onsdag og det kniber stadig lidt med at få armene ned af bare benovelse.

Forsythia1

Begejstringen over at skulle op tirsdag 03.45 og i går 03.00 var til at få øje på, men når så dagene viser sig, at være vidunderlige forårsdage, så gør det ligesom slet ikke så meget.

Forsythia

Allerede da vi kørte fra Ardennerne i fredags, stod forsythiagrenene i fuldt flor og vi så af og til en enkelt påskelilje, men da vejret har budt på fuld sol og blå himmel hver dag siden da, er der sket meget i naturen. Nu blomstrer påskeliljerne, tulipantræer og selvfølgelig forsythia samt mange andre buske overalt og det hele er så smukt.

Boom2

Jeg hørte i går over belgisk radio, at man i går formiddags havde set den første svale og det har for mig altid været tegn på, at nu har vi forår.

Boom1

Jeg håber, at det dejlige vejr også snart kommer til Danmark. Her har de lovet, at vejret fra i morgen vil blive ringere, men man har da lov til at håbe, at de tager fejl hos KNMI oppe i De Bilt.

Tuin

17 kommentarer:

Rejen sagde ...

Åh det ser bare så dejligt ud med alt de forårsgrønne og gule farver..;-D

Unknown sagde ...

Åh, ja - foråret er skønt i Holland. Desværre er det mange år siden vi holdt vores forårsferier i Holland, men vi kommer i 2012.

Ellen sagde ...

Hvad er da også bedre end at blive gift om foråret? :-)

Jeg har læst både del 1 og del 2 af jeres bryllupstrængsler - det er da helt utroligt, så bureaukratisk det kan gå hen og blive.
Det var godt, I holdt ud - nu kender jeg selvfølgelig ikke den hollandske lovgivning (gør de mon selv det?), men jeg kunne godt forestille mig, at det er lige som i DK, at man sikrer hinanden langt bedre ved at gifte sig.
Det er ubehageligt at tænke på, men sandsynligheden er der jo for, at den ene part står alene på et tidspunkt, og skulle det nu blive dig, kunne jeg godt forudse en masse problemer for dig som ikke-indfødt hollænder.
Endnu en gang tillykke - både med brylluppet og et dejlig forår :-D

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Dejlige stemningsfyldte forårsbilleder Annette, foråret er lige om hjørnet også herhjemme men de har lovet nattefrost herhjemme i weekenden, men foråret det kommer bare nu, ingen tvivl om det.
I kærlige tanker, god Torsdag.

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Jeg iler også lige med et stort tillykke med brylluppet Annette, god ide med et forårsbryllup.
I kærlige tanker, god Torsdag.

Conny sagde ...

Jeg kan se, at foråret er kommet til Holland,hvor er det smukt,vi må nok vente lidt endnu,

Mia Folkmann sagde ...

Hvor ser der dejligt forårsagtigt ud. Jeg tror desværre, at vejrudsigten har ret i det med det kølige vejr, men det går nok hurtigt sin vej igen. Forhåbentligt.

Til lykke med jeres bryllup; det opdager jeg først nu. Jeg synes bestemt ikke, at man nødvendigvis behøver at gå med ring; jeg har ikke brugt min vielsesring de sidste tredive år. Jeg har det som din mand på det punkt... ;-)

Anonym sagde ...

Hvor ser det vidunderligt ud!
Jeg glædede mig over en anemone i skoven i dag, men jeg glæder mig til der kommer mere knald på.
Vi må være tålmodige her oppe nordpå.

Salix sagde ...

Forår er bare den dejligste årstid, og så er en tur på landevejen for et par nygifte vel skøn, uanset hvor tidligt du skal op :-). Er det forsythia på dit øverste billede? De ser da helt fantastiske ud.
Lene

Annette sagde ...

Annemarie, ja det er en skøn tid vi går i møde lige nu. En rigtig god fredag og weekend til dig.

Annette sagde ...

Marianne, det er sjovt nok, det er faktisk først efter jeg er kommet herned, at jeg bare ikke kan få nok af foråret ☺. Måske har det et eller andet at gøre med, at vi ikke har have her og derfor ikke kan gå rundt og se det forskellige pible op i haven.
Jeg håber, at det lykkes os at se´s i 2012 ☺. En god fredag og weekend til dig.

Annette sagde ...

Ellen, tak skal du have.
Vi har også betvívlet kompetencen hos damerne i Borgerservice. Jeg kan kun konstatere, at de i hvert fald ikke har siddet 6 år på skolebænken på Forvaltningshøjskolen, for så ville de have kendt lovgivningen bedre. Undervejs var jeg indstillet på alle mulige sanktioner overfor de damer, men efterhånden gik gassen af ballonen og jeg orkede bare ingenting. Husbond og jeg siger næsten dagligt til hinanden "We are surrounded by idiots" og denne oplevelse bekræfter, at sådan er det bare ☺.
Med hensyn til at være sikret, så er det lige som meget den anden vej, at det var aktuelt. Hvis det forfærdentlige skulle ske, at jeg dør, så havde husbond ingen adgang til mine pensioner i DK, hvis vi ikke er gift. Så efter en meget lang betænkningstid, blev vi enige om, at det var det rigtige at gøre ☺.
En rigtig god fredag og weekend til dig.

Annette sagde ...

Michael, tusinde tak skal du have. Ja, foråret er en vidunderlig tid og jeg er sikker på, at det hele også snart grønnes hos jer. Vore nattemperaturer ligger også meget nær frysepunktet, men heldigvis er dagtemperaturerne meget høje og så gør det ligesom slet ikke så meget.
Et stort knus, en rigtig dejlig fredag samt en god weekend til dig.

Annette sagde ...

Conny, jeg er sikker på, at foråret også når jer. Jeg kan huske, da jeg boede i det nordjyske og mine tidligere svigerforældre boede i Odense, selv på den korte afstand var der stor forskel på, hvornår Forsythiaerne begyndte at blomstre.
En rigtig god fredag og en dejlig weekend til dig.

Annette sagde ...

Mia, tusinde tak skal du have.
Nej, man behøver jo ikke at skilte med sin kærlighed ved at bære ring. Tidligere ville jeg have tænkt anderledes, men heldigvis har man et standpunkt, indtil man tager et nyt ☺.
En rigtig god fredag og en dejlig weekend til dig.

Annette sagde ...

Betty, det kommer til jer også, det er jeg helt sikker på ☺. Man bliver så glad indeni, når det hele grønnes.
En rigtig dejlig fredag og en god weekend til dig.

Annette sagde ...

Lene, ja de øverste billeder er Forsythia. Foråret er en pragtfuld tid, man kan simpelthen ikke være sur, når alt pibler frem omkring en. Det med stå-op-tiden, det går nok, heldigvis sidder jeg ikke bag rattet, men kan tage mig en lur undervejs ☺.
En rigtig dejlig fredag og en god weekend til dig.