søndag den 19. juni 2011

Jeg glæder mig…..

Dongen

Vi skal på udstilling i Ulvenhout i dag, hos min mands kusine, kunstneren Hannie Mommers.

Hannie laver fantastiske ting i keramik og vidunderligt smukke foto. Jeg har ikke spurgt om lov, så derfor intet link til blogge med hendes værker. Hun udstiller sammen med 5 andre kunstnere i denne weekend, blandt andet sammen med en, der laver skønne smykker (og der har jeg jo et svagt punkt), så det er nok bedst at lade tegnebogen blive hjemme.

I aften fejres fars dag – nej, nej, det er ikke en fejl, i Holland er det i dag ☺ - hos ”ungerne” i Oss.

12 kommentarer:

Bistels Brenneri sagde ...

Hej Anette!
Tak for kommentar ind hos mig, vi havde en meget vellykket udstilling. Nu har jeg fået så meget tilbud om at deltage både på marked og i en ny butik, utrolig spennende.
Håber du får tilladelse om at vise nogle billeder fra udstillingen du har været på. Jeg googlet Hannie og fant de nydligste skulpturer i keramik,spennende, blev så glad, flotte gode former.
Hyg dig i aften på farsdagen.
Lisbeth ;)

Gitte sagde ...

Hejsa. Håber du får lov til at lægge et link til kunstneren på din blog - det lyder rigtigt spændende....

Anonym sagde ...

Det lyder spændende - dejligt at have en kunstner i familien - håber du får lov at lægge billeder af hendes værker på bloggen. Men mon dog ikke, hun lige som de fleste andre er glad for gratis reklame?
I Frankrig er det åbenbart også fars dag den samme søndag som i Holland.

Madame sagde ...

Det lyder spændende, Annette - håber du får lov til at vise frem. Kunstnere plejer at være meget glade for at blive omtalt :-)
Klem!

Jønne sagde ...

Annette - Jeg har lige læst om din cykeltur til Turnhout! Hold da op hvor er jeg imponeret! og misundelig, for det er da et fantastisk spænende område du bevæger dig rundt i. Og hvor er det flot at du har cyklet 54 km på en dag, du må da være lidt øm i benene og bagdelen efter sådan en tur. Jeg glæder mig allerede til næste gang du får sådan en ide.
Ha' det godt derude.

Annette sagde ...

Hej Lisbeth, godt at læse at alt gik fint til jeres udstilling. Jeg glemte totalt, at fotografere under udstillingen! Der var så meget jeg skulle kigge på og så smuttede det ☺.
En fortsat rigtig god uge til dig.

Annette sagde ...

Hej Gitte, jeg spørger næste gang vi ses ☺. Det smuttede i søndags.....

Annette sagde ...

Ellen, sjovt nok at der er forskellige datoer for "fars dag".
Det smuttede totalt med at snakke om publikation af Hannies (og hendes kollegers) værker i søndags. Jeg forelskede mig totalt i et maleri, som jeg næsten ikke kunne forlade. Og nej, det kom ikke med hjem, vi havde ikke plads (læs: råd) til det ☺.

Annette sagde ...

Madame, det smuttede, men jeg skal snart mødes med Hannie igen ☺.
Varme klem til dig.

Annette sagde ...

Jønne, hvor utroligt det så end lyder, så bar hverken ben eller bagdel præg af turen. Jeg havde ellers forestillet mig, at jeg ville være nødt til at bruge elevatoren, men nej, nej ☺.
Nu er det jo ikke helt sikkert, at det bliver 54 km. næste gang, man skal jo heller ikke overdrive ☺.
En god uge rundt i det danske sommerland.

Hannie Mommers sagde ...

How sweet reactions on this blogpost. And yes, Annette, I would be thrilled if you would put a link or a couple of pictures on your blog. For starters there is a link here: http://hanniemommers.nl/nl/exposities/expo1106
(Google translate is a big help, because I can't even read one word of Danish :) )

Annette sagde ...

Hannie, now I have seen your comment. Sorry, that I hadn´t checked earlier ☺.