tirsdag den 6. september 2011

Skal–skal ikke…..

Jeg skal mødes med en tidligere kollega i morgen, søde Rosemary. Denne gang er vi blevet enige om, at mødes i idylliske Oisterwijk (Kisser, jeg skal nok huske at tage billeder).

Jeg er i tvivl om, jeg skal cykle eller ej og har brugt den sidste halve times tid på at studere vejrudsigter. Uanset om jeg kigger på den hollandske eller den belgiske vejrudsigt, så ser det ikke just lovende ud. Turen vil blive på ca. 42 km og i henhold til hollandske KNMI, så vil halvdelen af turen (hjemturen) blive i stik modvind.

Vejrudsigt

Nå, vi får se hvad det ender med ☺.

14 kommentarer:

Unknown sagde ...

Uanset hvad du vælger håber jeg at du får en god tur.

Annette sagde ...

Tak skal du have, Marianne.
En skøn aften til dig helt deroppe nordpå.

Inge sagde ...

Jeg ville nok vælge "Skal ikke", specielt hvis der også er vand i spil.. :-) Du må have en god tur, hvad du end vælger..
Knus til dig.

Annette sagde ...

Inge, tak skal du have. Jeg forestiller mig, at jeg bare vil være så skidestolt af mig selv, hvis det nu lykkes med cykelturen ☺. Husbond mener, at jeg måske ikke er helt rask i hovedet, hvis jeg gør det ☺ ☺.
Knus og sov godt.

Ellen sagde ...

Jeg ville ikke være i tvivl ;-)

Jeg læste lige om din ABC-tur. Hold.da.op med mad! Helt utroligt... jeg ville føle, at jeg burde smage det hele, men det er simpelthen fysisk umuligt, skulle jeg mene.
Jeg kunne ikke undgå at bemærke, at Pizzariaet ikke har styr på flertals-s :-D
Var det ikke nemmere at trille dig hjem bagefter? ;-)

Jønne sagde ...

Lad dog cyklen stå hvis du er i tvivl!
42 km er jo trods alt et pænt stykke vej, og især i tvivlsomt vejr.
God tur.

Rejen sagde ...

Hmm, jeg ville nok lade cykel være cykel..Men god fornøjelse under alle omstændigheder..;D

Kisser sagde ...

Ih, hvor jeg glæder mig til billeder fra O.
Det bliver ganske spændende, om det bliver et skal eller et skal ikke.
Rigtig god fornøjelse :-)

Annette sagde ...

Ellen, hvor er det dejligt, at du spotter pizzariaets stavning, det kan jeg godt lide ☺. Følelsen af, at ville prøve det hele forsvandt ret hurtigt, det var simpelthen for overvældende. Jeg har truet med, at vi skal tilbage....mange gange ☺.

Annette sagde ...

Jønne, jeg har stadig ikke taget beslutningen og der har lige været 10 minutter med sol og blå himmel, men der er en del vind i dag. Nå, vi får se ☺.

Annette sagde ...

Anne Marie, tusinde tak skal du have ☺.

Annette sagde ...

Kisser, kameraet er lige pakket i tasken. Sidste gang jeg var i Oisterwijk, var kameraet også med, men da regnede det og det var umuligt både at holde kamera og paraply ☺. Tusinde tak skal du have.

Mia Folkmann sagde ...

Jeg er meget spændt på at høre, hvad du så valgte. Jeg ved, hvad jeg ville have valgt - og det var ikke 42 km i stik modvind! Det tror jeg aldrig, jeg havde overlevet... ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Nu har jeg med stor fornøjelse læst om din gode middag på ABC - hvor jeg også ville have haft meget svært ved at beherske mig, for jeg elsker også fisk OG pandekager - og den søde historie om Klaus Jørgen.

Sidstnævnte minder mig lidt om en hest, der græssede på marken ved Hollymount. Han hed Dinky og var en lidt større hest, men han havde noget af det samme temperament.

Jeg havde altid lidt ondt af ham, fordi han var meget alene, og heldigvis endte det med, at han kom hen et andet sted med flere heste, så han kunne få lidt selskab. Men din Klaus Jørgen har da haft det dejligste hesteliv, lyder det til... ;-)