torsdag den 3. maj 2012

Hmmmm……

Amsterdam skyline

Det er da utroligt, jeg synes da ikke jeg har været væk fra Bloggen så længe, men i hvert fald længe nok til, at en del er blevet ændret. Lige nu, er der en del fumlen rundt, men jeg finder vel ud af det efterhånden ☺☺☺

10 kommentarer:

Mia Folkmann sagde ...

Du er ikke alene om det. Jeg fumler også rundt og har ikke rigtig fundet mig til rette endnu, men det kommer vel, som du siger...

Du har ret i, at én af de ting, jeg savner fra min tid længere sydpå, er foråret. Og så den kendsgerning at man levede livet meget mere udendørs, end man gør her (vi er dog blevet bedre til det efterhånden, synes jeg). Tulipanmarker har jeg kun set i Holland, men de har altid været liiige ved at springe ud... jeg har aldrig set dem i fuldt farveflor. Det har jeg til gode... :-)

Bistels Brenneri sagde ...

Hej Annette!
Dejligt at se du er kommet tilbage i blogverden, jeg var lige ved at tro at noget var rigtig galt. Godt at høre du er ved at få kontrol over diabetes.
Sol og sommer er på vej....Hærligt!

Tusind takk for flot kommentar hos mig, der går rigtig godt med min keramik.Har lige sendt en "Ruhåret gravhund" til Grønland. Nu går jeg timer på keramik-skole og lærer om forskjellige teknikker. Så har jeg lige blevet intervjuet af en journalist som skal lave en repotasje om mig og min keramik i ugebladet Allers, rene reklame for mig, utkommer i uge 22. Spændende.
Du får have godt Annette!
Beste hilsner
Lisbeth ;))

Jønne sagde ...

Det er som om at Google er i gang med at modernisere alle deres tjenester og det er bestemt ikke alt der er til det bedre. Også lidt øv herfra!
Men hvor er det dejligt at høre fra dig igen, og når du kan drikke en hoegaarden så går det jo nok. Tillykke med den lille ny og tak for tulipan billederne, det er et syn jeg godt kan savne at se live. De marker er bare SÅ flotte i den korte tid de står i blomst.
Hav det godt og god weekend...

Ellen sagde ...

Der sker rigtig meget rundt omkring, men om man er væk i kort eller lang tid er lidt ligemeget, når forandringerne alligevel sker fra den ene dag til den næste ;-)

Annette sagde ...

Mia, du har fuldstændig ret, foråret er vidunderligt hernede. Jeg tænker ofte på, om det er fordi der er andre vegetationer her eller det simpelthen bare skyldes, at jeg er blevet 10 år ældre, men jeg synes jeg oplever og "sanser" foråret på en helt anden måde her end jeg gjorde da jeg boede i Danmark ☺.
Det er mit indtryk, at belgierne lever mere "ude af huset" end hollænderne, en dejlig afslappet måde at leve livet på, som vi kan lære af.
Glæd dig til farvefloret og en rigtig dejlig weekend til dig.

Annette sagde ...

Lisbeth, tak skal du have.

Jeg har forsøgt at finde ugebladet Aller på nettet, s jeg er klar til uge 22, men det er ikke lykkedes endnu. Det er rigtig dejligt med den slags reklame og det er skønne ting du kan vise frem for læserne.

Du må også have det rigtig godt og en rigtig god weekend.

Mai-Britt, den danske slikmund sagde ...

Man bruger lidt ekstra tid på at finde rundt i bloggen nu, men vi vænner os vel til det... ;-)

Annette sagde ...

Jønne, det er herligt igen at være tilbage på bloggen og have kontakt med alle I dejlige mennesker, så lige nu går der meget tid med at læse blogge ☺.
Den Hoegaarden, den smagte, huha hvor den smagte og der var slet ingen bivirkninger, så det forsøg skal gentages meget snart ☺.
Jeg tilslutter mig dit brok, jeg ser heller ikke meget fremskridt i forandringerne, men selvfølgelig efter en tid, så synes man ikke det kan være anderledes ☺.
En rigtig god weekend til dig.

Annette sagde ...

Ellen, haha du er bare så god. Selvfølgelig har du ret, det betyder ikke noget hvor lang tid man har været væk, forandringerne kommer alligevel i et nu.
Og med tiden vænner vi os vel til det hele.
En rigtig dejlig weekend til jer.

Annette sagde ...

Mai-Britt, selvfølgelig gør vi det.

Himlen ser lidt truende ud i dag, gør den også det oppe hos jer? Jeg skal til nabobyen for at handle, så det bliver nok i fuld regnvejrsuniform eller skal jeg snyde og tage bilen? Vi får se.
I hvert fald en rigtig god weekend til jer oppe nordpå.