mandag den 2. juli 2012

Studenterfest……

Sidste skoledag2

Hvor er de altså smukke, de unge mellemblonde piger med det lange hår flagrende let i vinden.

Vi var til dobbelt studenterfest i går og jeg kunne ikke lade være med at beundre dem, da de stod sammen med veninderne og sludrede.

Kameraet lå i tasken og det blev det ved med, jeg glemte alt om det i snak, spisning, flytten indenfor, da det begyndte at regne osv.

Ferien skal bruges på arbejde hhv. i et parfumeri og hos McDonald’s, derefter skal der læses videre. Men lige her og nu står hele verden åben for dem, skønt. Jeg kan godt huske det, selv om det er uendelig mange år siden ☺.

8 kommentarer:

Conny sagde ...

Kære Annette
Jeg har lige været ved, at læse lidt tilbage på din blog, jeg synes de hollandske by er meget smukke med blomster og mange grønne træer og så de gamle huse. Du var d en rigtig smuk student kan jeg se. Men var det ikke moderne at bruge hue den gang? Jeg var også til studenterfest går med vores barnebarn Line.
Kan du have en god sommer, vi opholder os mest i sommerhuset fortiden

Lone sagde ...

Åh ja, det er en dejlig tid, hvor de smukke nyudsprungne studenter kører gennem gaderne i pyntede hestevogne og brand-, militær- og lastbiler.
Vi var også til studenterfest i fredags i vores familie. Lørdag var vores gård her i byen fuld af et vognfuld glade studenter, som besøgte vores underbo-familie :-)
Nej, det er ikke særligt praktisk at tage bilen, når man skal på fotosafari, men du fik alligevel taget nogle dejlige billeder :-)

Fruen i Midten sagde ...

Ja, de er unge og smukke, studenterne. Ligesom vi var i sin tid. Ikk'? ;-) Den der følelse af, at absolut ALT er muligt, kan jeg godt savne lidt ...

Ellen sagde ...

Du var da en dejlig studine ;-)
... og valgte huen fra, kan jeg se. Det var meget trendy i netop de år.
Huen ville jeg have med, for jeg var den første student nogensinde i familien; på begge sider.
Mine søskende blev også studenter, mens alle de andre bønder i familierne syntes, det var noget værre pjat, at vi 'sådan skulle spilde vores tid med at studere' :-D
Det var nok de bedste og sjoveste tre år i mit liv - masser af sjov og ballade og endnu intet ansvar.

Tina - omme i London sagde ...

Aj for hulen, hvor er du kaer! :) Tillykke med de soede studenter.

Mai-Britt, den danske slikmund sagde ...

Hvor ser du dog ung ud, ligner mest en konfirmand...:-)ak ja, det var tider!
Jeg har hygget mig over alle de glade studenter der drøner hujende rundt i gaderne i lastbiler m.m. og vinker til alt og alle.

Mia Folkmann sagde ...

Jeg har aldrig været student, men jeg kan huske den følelse, hvor man var færdig med realen og hele verden lå åben. Det var en vidunderlig følelse... :-)

Tina Liel sagde ...

Hejsa Annette♥ Åh det var en hel speciel tid...... Og verden lå virkelig foran en!!! Her har der også været atore fester og i 3G når det er deres sidste skoledag punter de deres biler og kører dyttende rundt i byen. Tænk der er gået et år siden ældste blev student. SIkke et dejligt studenterbillede af dig♥ 3 uger efter at jeg var færdig sad jeg allerede i Israel -) Og dejlige billeder fra Holland♥ Hvert og et bliver nærstuderet! Knus