mandag den 23. december 2013

Kære alle I søde og dejlige bloggere…..


image

I ønskes alle en rigtig glædelig jul samt alt godt for 2014, både hvad helbred, kærlighed og samvær angår.

Som det er sket før, har jeg gennem de forløbne uger gjort mig tanker om, at dette første indlæg i månedsvis, også skulle være det allersidste på bloggen. Men som det også er sket før, jeg har i de forløbne måneder savnet bloggen, savnet alle de søde bloggere, der tager sig tid til at skrive en kommentar hos mig, savnet at læse om hvad det er i Danmark og andre steder, savnet at dele mine oplevelser og billeder med jer. Så derfor bliver det nok alligevel ikke det sidste indlæg og jeg vil derfor slutte med et på gensyn i 2014.

Kærlig hilsen

Annette ud i Holland.

26 kommentarer:

Pia sagde ...

Mine tanker går jævnligt sydpå til dig. Du som var den allerførste som opdagede mig i denne blogverden. Heldigvis kan jeg da se på FB at der er liv i dig, når jeg en sjælden gang kommer der. Jeg vil glæde mig til dit næste indlæg her og ønsker også dig en rigtig glædelig jul

Stegemüller sagde ...

Du er altid velkommen i Blogland, som ikke løber nogen vegne, selvom du holder pauser.

Rigtig glædelig jul til dig og dine.

folehave's univers sagde ...

Glædelig jul også til dig og familien. Annette, jeg tror at vi alle har det som du. Vi får ikke altid skrevet, syntes måske selv at der for lidt at fortælle om, eller gider bare ikke. Det er jo heldigvis helt i orden. Det er ens eget forum, man læser selv med hos andre og andre læser med hos en. Så kan der gå noget tid uden ord, men pludselig er man igang igen. Det er jo det gode ved dette medie. Alt godt også i 2014.

Bettys blog sagde ...

Rigtig glædelig jul til dig og dine kære. Ja, sommetider kan skriveimpulsen blive væk ;-)
Hyggeligt at høre fra dig.

Rejen sagde ...

Du ønskes også en glædelig jul og et rigtigt godt nytår, glæder mig til at høre mere fra dig igen, når du har tid og lyst. ;-D

Kisser sagde ...

Glædelig jul til dig og dine, kære Anette. Knus fra Danmark.

Lene sagde ...

Glædelig jul til dig og din familie, Anette. Du bestemmer helt over din egen blog, men jeg nyder, når du skriver :-)

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Glædelig jul til dig og dine Annette, glæder mig til at følge med i livet i Holland, også i det nye år.

Jønne sagde ...

Tak Annette! Jeg må sige at jeg virkelig har savnet det friske pust fra din del af verden!!! Når det så er sagt må jeg også indrømme at jeg selv har været meget lidt aktiv på min egen blog. Jeg føler lidt at posen er tom og der ikke er mere at dele ud af. Det er selvfølgelig ikke helt rigtigt, Det er nok mere lysten til at dele alt med alle jeg mangler.
For tiden sysler jeg lidt med en facebook side med navnet Jønnes Rasteplads. Den er 100% jobrelateret med masser af både gamle og nye billeder. Hvor jeg havner og på hvilken platform ved jeg ikke helt endnu. Der er mange ting ved facebook jeg ikke bryder mig om, men ved at oprette en side omgår jeg noget af det synes jeg.
Men det var rigtig dejligt at høre der var liv i dig endnu. Jeg har ofte tænkt på om der var noget galt, men jeg kender det jo alt for godt, den ene dag tager den næste og pludselig er der gået en måned, og så er der gået to!

Jeg vil ønske dig og Frank en rigtig god jul og et godt nytår!

Ellen sagde ...

Kære Annette - hvor er det dog rart lige at se et livstegn fra dig, og jeg håber meget, du finder lysten og tiden til at blogge lidt igen i 2014.
Du og Frank ønskes en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Conny sagde ...

Kære Annette
Jeg vil ønske dig og familie en rigtig glædelig jul og et god nyt.
Jeg har heller ikke været for god til, at få skrevet indlæg i det sidste ½ år, men undvære bloggen vil jeg ikke, så jeg må se, at forbedre mig i det nye år.
Knus Conny

Mia Folkmann sagde ...

På gensyn i 2014! Tak for dine små kommentarer til mig på FB - jeg kigger med mellemrum ind til dig her for at se, hvad du har bedrevet, og jeg tænker tit på dig, når jeg kører næsten lige forbi dig på vej til og fra Brugge. Det er altid dejligt at høre fra dig her på bloggen, når du har tid og lyst... :-)

Annette sagde ...

Pia, tak skal du have.
De bedste ønsker for resten af juledagene samt alt godt for det nye år til jer.
Jeg husker godt, da jeg opdagede din blog, hvor jeg - med diverse afbrydelser - har nydt at læse om jeres liv og den imponerende energi du har. Jeg glæder mig til fortsat at læse bloggen.

Annette sagde ...

Stegemüller, tak skal du have, fortsat en god jul til dig samt alt godt for det nye år.
Du har ret, men alligevel er jeg dybt imponeret og taknemmelig over, at alle I søde mennesker stadig hænger ved, selv om jeg ind i mellem er ustabil, hvor er det dejligt.

Annette sagde ...

Folehave, også alt godt for jer i det nye år.
Du har ret, af og til må der prioriteres i dagliglivet og hvor er det dejligt, at komme tilbage til bloggen og opdage, at alle I dejlige mennesker stadig er der, lige foran mig ☺.

Annette sagde ...

Betty, tak skal du have.
Alt godt for dig og din familie i 2014.
Heldigvis har jeg jo kunnet følge dig og dine dejlige børnebørn på Facebook.

Annette sagde ...

Rejen, alt godt for det kommende år til dig og din familie.
Jeg glæder mig til igen at se dine dejlige billeder af dine skønne børnebørn.

Annette sagde ...

Kisser, tak skal du have. Jeg håber alt godt for dig i det nye år.
Selv om Bloggen har ligget stille, har jeg jo heldigvis kunnet følge dig og Black på Facebook.

Annette sagde ...

Lene, tusinde tak skal du have. Jeg håber, at du og din familie må have nogle gode dage i de resterende juledage, samt 2014 må blive et godt år for jer alle.
Jeg glæder mig til igen at læse om livet i jeres dejlige del af Danmark.

Annette sagde ...

Michael, tak skal du have.
Jeg håber, at I må nyde de resterende juledage samt at 2014 må blive et godt år for jer.

Annette sagde ...

Jønne, tak skal du have. Jeg håber, at du og din familie må nyde de resterende juledage samt alt godt for jer i det nye år.

Vi er enige, det er ikke alt man har lyst til at publicere i dette offentlige forum. Af og til tænker jeg også, at det er jo ikke sikkert, at andre synes det er helt så interessant at læse om, hvad der fylder meget i ens hverdag. Og alt imens man nu går og tænker over det, ja så går dagene.

Vi var i Danmark først i Oktober og hver gang vi kører op gennem landet, snakker vi om dig.

Selv om din Facebookside bliver arbejdsrelateret, så vil det da være fint at få et navn, når engang du når så langt. Jeg opdagede ved et tilfælde, at der eksisterer en side, der så vidt jeg husker hedder Chaufføren. En af mine venners venner kommenterede et indlæg fra en vognmand, der manglede chauffører.

Vi er helt enige, hvad Facebook angår, men alligevel er jeg aktiv bruger. Heldigvis bestemmer vi jo selv hvor meget vi vil dele og med hvem.

Har du haft fri i julen? Frank har heldigvis i år kunnet holde fri fra den 20 og indtil den 2 og da vi ikke har de helt store planer, står det mest på afslapning samt lidt opsamling af hængepartier, som der jo altid er nogle af ☺.

Annette sagde ...

Ellen, jeg håber, at du og John må nyde de resterende juledage samt I må få et godt og lykkebringende 2014.

Jeg glæder mig til at "komme tilbage" og læse om, hvad der sker i England og om, hvad du fylder pensionist tilværelsens hverdage med.

Annette sagde ...

Conny, jeg håber, at I må nyde de resterende juledage samt at I må få et godt lykkebringende 2014.

Det må så være vores nytårsfortsæt, at vi begge skal blive bedre til at blogge, ikke sandt ☺.

Annette sagde ...

Mia, jeg håber at I må nyde de resterende juledage samt at I må få et godt og lykkebringende 2014.

Jeg har jo heldigvis haft den store glæde, at kunne følge lidt med i din hverdag på Facebook og nyde dine dejlige billeder.

Inge sagde ...

Håber du og Frank har nydt juledagene. Jeg holder meget af dine fine indlæg, så jeg glæder mig til at høre mere fra dig næste år.

Annette sagde ...

Inge, jo tak det har været total nydelse uden ret mange aktiviteter. Tak for dine pæne ord. Hav en god fødselsdag i dag.