mandag den 24. februar 2014

Besøg fra det store udland……

3 dage er næsten kun et lille øjeblik, når det drejer sig om samvær med den allerdejligste lille familie fra Danmark ☺, men det gjorde godt, rigtig godt at se dem igen.

Misse og Karoline
2 der holder sammen! Misse elsker Karoline og finder sig troligt i at blive båret rundt hele dagen. Så vidt jeg kan se, er kærligheden gengældt ☺.

Besøg3Besøg9

Mens forældrene var ude og handle, fik husbond og jeg lov til at være oppassere. Der var ingen tvivl om, at Kristian og jeg skulle ud og se på tog, vi fik set en hel del tog samt vor lille bys politistation. Imens gjorde husbond og Karoline i de stillesiddende aktiviteter ☺.

Børnebørnene investerede sparepengene i nyt legetøj, Karoline købte Lego Friends dyrehospital og jeg fik lov til at hjælpe med at samle. Hold da op, der er godt nok sket en del med Lego assortimentet, siden min datter var barn. Kristian købte “Thomas tog”, også den fik jeg lov til at være med til at lege med,  men modsat Kristian, der sad i timevis og hyggede sig med konstruktionen, så er jeg mere til Lego.

En af dagene havde vi besøg af Merijn, hans mor og tante. Vi var lidt spændte på, om Kristian og Merijn kunne finde ud af at lege sammen til trods for aldersforskellen på 1½ år. Til min 60 års fødselsdag hyggede de sig gevaldigt sammen, men denne gang gik det ikke helt gnidningsløst. Kristian legede med sit splinternye “ Thomas tog”, da Merijn ankom og Merijn blev ellevild, for det kendte han fra TV. Merijn stjal den ene vogn og kastede den ned på gulvet, så blev Kristian sur og daskede til Merijn og så var det slut med den kærlighed ☺. Så er det godt, at man kan sidde hos mor i stedet for.

Besøg5Besøg4

Karoline og jeg fik lavet fletninger, 10 stk. i alt. Undervejs var hun ved at opgive projektet, for det er længe at sidde stille, når man nu meget hellere vil lege med Misse, men det lykkedes mig at overtale hende og det var slet ikke min ide fra starten ☺.

Besøg1Besøg2

Tak for besøget, håber at turen snart går til Holland igen ☺.

14 kommentarer:

Lene sagde ...

Jeg bliver helt glad af din beretning. Det må være så skønt at få besøg, så pyt med at man ikke altid kan enes. Næste gang går det nok bedre :-)

Inge sagde ...

Ihhh hvor dejligt med dage i børnebørnenes vold.. Jeg forstår så inderligt at du har stornydt, at have dem hos dig.

Stegemüller sagde ...

Billedet med Misse er bare så skønt. Det ser ud til at være en rigtig dejlig kat.

Ellen sagde ...

Uhnej, tre dage er da alt for lidt, men på den anden side brokker man sig jo absolut heller ikke, for hele tre dage er jo også skønt at være sammen med dem i :-)
Kristian skal da ikke finde sig i, at hans nye ting bliver kylet på gulvet - jeg forstår godt, at han blev vred :-)
Vi er begge blevet ladet op rent børnebørnsmæssigt. Skønt, ikke?

Annette sagde ...

Lene, tak skal du have.
Jeg håber da at drengene kan få lidt fornøjelse af hinanden på sigt, selv om de ikke ses så ofte, det sprogmæssige plejer jo ikke at være et problem for børn.

Annette sagde ...

Inge, du kan tro at jeg har stornydt. Jeg har fået knus, kram og kys, så jeg kan klare mig i et par måneder ☺.

Annette sagde ...

Stegemüller, for det meste er det verdens dejligste kat. Men når husfaderen ikke er hjemme, hænder det af og til, at den vil spille chef på matriklen og det er den og jeg ikke helt enige om ☺.

Annette sagde ...

Ellen, jeg vidste at du vil forstå, at 3 dage næsten er det samme som ingenting. Men selvfølgelig har det været dejligt og vi har nydt at have dem her.
Jo, det er herligt, når der er blevet fyldt op på mormorkontoen, så kan vi lidt igen ☺.

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Tiden i godt selskab går alt for hurtigt Annette. Godt der findes både FaceTime og Skype.
God dag, Michael

Bettys blog sagde ...

Hvor lyder det som dejlige dage. Jeg kan godt forstå, de smutter afsted i selskab med de kæreste. Min Christian ville helt sikkert også elske at komme ud og se på tog ;-)
Det med at dele legetøj er en svær ting. Og han havde lige fået det, så han er selvfølgelig ikke klar til at give slip. De skal nok få glæde af hinanden, når de bliver større.

Fruen i Midten sagde ...

Hvor skønt med besøg. Og korte besøg er jo helt klart bedre end ingen besøg ;-) Dejligt, at Misse gider dine børnebørn. Mange af dens artsfæller ville nok vælge at tage flugten og først dukke op igen, når der igen var fred på matriklen.

Annette sagde ...

Michael, ja gudskelov for Skype m.m. Og da ældste barnebarnet fik mobiltelefon i julegave, kan vi nu oven i købet whatappe til hinanden ☺.
En rigtig dejlig weekend til jer.

Annette sagde ...

Betty, ja de tog de har stor tiltrækningskraft. Min Kristian fandt ud af, at hvis han står i det ene hjørne af terrassen, klinet op ad glasvæggen, så kunne han se togene. Han var ikke nem at få indenfor ☺.
En rigtig god weekend til dig.

Annette sagde ...

Fruen i Midten, beskrivelsen af besøg i hus med kat, kender jeg skam godt. Misse flygter hver gang Kristian rør på sig, men heldigvis kan den så søge trøst hos storesøster ☺.
En rigtig god weekend til jer.