onsdag den 4. november 2009

En skøn overraskelse!

Midt i al mit køkken glasplade maleri (nej, den er stadig ikke færdig) og alle de andre aktiviteter som jeg havde gang i på samme tid, da ringede dørklokken. Ikke en gang men hele 3 gange nåede den at ringe, før jeg fik svaret og det med et temmelig hvast ”ja”. Jeg blev nemlig vækket tidligt i morges af samme dørklokke, da naboens nye møbler blev afleveret og de ringede på det forkerte sted.

Denne gang var besøget til os og det var en pragtfuld overraskelse. Et familiemedlem fra Danmark, som jeg ikke har set i 10 - 12 år, stod uden for døren. Hvor ville jeg dog gerne have gjort en masse ud af hans meget uventede besøg, men det lykkedes desværre ikke – han fik en cola (pinligt).

Men skønt var det at få sludret om hvad der var sket med os begge i mellemtiden, at snakke dansk og at sidst men absolut ikke mindst at se ham igen. Og han har 100 % lovet at komme igen næste gang turen går til Holland, så skal han udsættes for hvad huset formår udi det kulinariske.

Hvor blev jeg dog glad for at se ham igen.

Dagens gæst ca. 3 år gammel sammen med min mormor på stranden.

14 kommentarer:

Tina - omme i London sagde ...

Nej, hvor fedt! Det er lige godt aldrig sket for mig at nogen dukkede op uventet. Hold fast, hvor ville jeg bare blive glad!

MissMuffin sagde ...

Hvor hyggeligt!
Det er ikke lige det man forventer når man bor i et fremmed land:)

Nille sagde ...

Det var da lidt af en overraskelse!!! Selv er jeg ikke specielt vild med uopfordrede besøg - men hvis det er familie er det jo hyggeligt.

Jeg har ikke din adresse jo - ellers kunne jeg jo snildt komme uventet forbi... det er jo næsten lige om hjørnet ;-)

Madame sagde ...

Åh, det var da synd, at han ikke havde meldt sin ankomst - men selvfølgelig skønt at se ham igen :-)
Ha' en dejlig dag, Annette!

Kisser sagde ...

Det er så skønt med uventet besøg. Specielt når det er fra hjemlandet, må det være ekstra dejligt.
Ha en herlig dag.

Conny sagde ...

Kære Annette.
Det må være dejlig ,at få uventet besøg fra DK,selføldig kunne det være rat, hvis du hade vist det,men han hade nok ingen forvændinger( så hade han nok ringet)
Kan du have en god dag.

May Anna sagde ...

Det er dejligt med familie gensyn efter så mange år, og er det ikke typisk, at uventet besøg falder sammen med en dag, hvor man enten roder eller har et tomt køleskab.
Jeg tror din gæst har nydt et gensyn med dig.
En god dag til dig

Annette sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Annette sagde ...

Kære alle, tusinde tak for jeres søde kommentarer.
Ja, det var skønt at se ham igen, den dejlige knægt som i mellemtiden er blevet 45 år. Det gør altså rigtig godt engang imellem at få sludret på dansk.
Jeg ved ikke hvorfor - måske er det Murphys lov - men uventede gæster kommer altid når man multitasker allermest og ikke får ryddet op på de forskellige ting ind i mellem og den dag hvor husbonden har bebudet, at han først kommer sent hjem, så der står ikke en eller anden ret og simrer lifligt på komfuret ☺
En rigtig god dag til jer alle.

Anonym sagde ...

Haha - man må da håbe, at han kommer igen - at han ikke syntes, at det var lidt vel langt at tage for at få sig en Cola :-D
Nej, det var lidt synd, at du var så uforberedt - jeg håber, han forbereder dig lidt bedre næste gang.

Lene sagde ...

Jeg kan godt lide uventede gæster, men du har ret, det er for det meste, når vi ingenting har i køleskabene :-)

Lone sagde ...

Sådan er det med uventede gæster, Annette :O
Det flyver gennem hovedet på én, hvordan hjemmet ser ud, og hvad man nu har at byde på af mad og drikke.
Men det er jo egentlig så ligegyldigt, når man er kommet sig over overraskelsen - og det er et besøg, som er glædeligt. Du har sikkert boblet af glæde resten af dagen :-)

Rigtig god weekend til dig, Annette.

Vibeke sagde ...

Nej, hvor skønt, - skidt da med at du ikke diskede op med en masse, det var vel ikke det vigtigste, så havde han jo nok meldt sin ankomst, jeg tror bare, at han ikke ville, at du skulle lave en hel masse for hans skyld, det syntes jeg er skønt.
Knus
Vibeke

Unknown sagde ...

Hej Annette
Den dejlige dreng var kun glad for at se at du har det godt og han var meget tilfreds med at få en cola og samtidig fik jeg jo også godt nyt om dig.
Knus hans mor