torsdag den 12. august 2010

29,15 km og en Tilburg tur senere......

Lidt våd blev jeg, ikke af regn, men af dovenskabens sved ☺.
Vi har det underligste vejr, der er både meget lummert og en kold vind!
Termometeret viste 20,9 grader da jeg cyklede hjemmefra i bluse og cowboybukser. På landevejen var det måske lige i underkanten hvad beklædning angik, men i Tilburgs centrum var det bestemt rigeligt, da der var lummervarmt og inde på biblioteket var der uhyggelig varmt. Den store grå sky der fulgte mig hele vejen, valgte til sidst at overhale mig uden at give regn fra sig.

Jeg har forkælet mig selv i dag og ikke bare lidt!
Jeg har gennem længere tid kigget langt efter en stand med kropsprodukter af mærket "Le Couvent des Minimes" hos Vroom og Dressman, men er hver gang endt med den billige fra Kruidvat (en slags Matas) i stedet for - indtil i dag! Jeg har simpelthen bare givet den fuld skrue indenfor selvforkælelse, intet mindre. Der blev indkøbt både bad- og bodylotion fra "Le Couvent des Minimes", den dufter så vidunderligt, blidt og fint af citron, samme duft som hvis man står og skærer i en citron. Yderligere blev der indkøbt lidt til ansigtet fra H2O+, et for mig hidtil ukendt mærke, men damen påstod at hvis jeg var til "ikke testet på dyr" samt naturprodukt, så kunne jeg ikke få noget der var bedre og så var der endda 20% rabat på produkterne! Da jeg kom hjem og ville checke firmaets filosofi fandt jeg ud af, at hvis jeg bestiller direkte hos firmaet for over 100$, så sender de det endda fragtfrit! ☺☺☺. Men nu er kvoten for selvforkælelse vistnok opbrugt for de kommende måneder.

Min mand spurgte for et stykke tid siden om jeg på mine cykelture havde været på havnen i Tilburg. Havn i Tilburg? Jeg vidste, at der fra den brede Wilhelminakanal, der er lavet rundt om Tilburg udgik nogle småkanaler bl.a. ind til industriområdet, hvor der var en containerhavn, men jeg forventede ikke, at det var den han mente. Det var det heller ikke, husherren påstod alvorligt, at der midt i Tilburg lå en lystbådehavn og da vejret forblev tørt, så skulle den havn udforskes i dag.

Han havde sørme ret, husherren. Midt i Tilburg ca. 5 min. på cykel fra biblioteket ligger der en lystbådehavn. Nu var vejret jo lidt trist og der lå kun enkelte både ved kajen. Selv om det ikke just var Nyhavnstandard med små cafeer og værtshuse rundt om havnebassinet, så kan jeg forestille mig, at der på en dejlig solskinsdag udspejler sig et hyggeligt folkeliv, da der kun er få hundrede meter til Tilburgs overvældende antal af cafeer, værtshuse og restauranter. Og jeg så da også en enkelt Wok restaurant på havnen ☺

20 kommentarer:

MissMuffin sagde ...

Selvforkælelse er også vigtigt engang imellem:)

Inge sagde ...

Uhmmmm sådan en omgang selvforkælelse må der bare til ind i mellem, godt du gjorde det Annette.. :-)) Det er jo ren glæde længe.
Og hvor er der smukt ved den lile havn, der gad jeg godt sidde og nyde et glas kold vin en varm sommerdag.
Ha' en dejlig weekend, knus til dig.

Tina Liel sagde ...

Sikke da en dejlig opdagelse Annette! Sikke en hyggelig plet! Sikke nogle dejlige produkter du har fået købt. Selvforkælelse skal der til. Og så må parfumen vente ;-) KNUS♥

Pia sagde ...

Du har da fået en del fra hånden, så ren afslapning har det da vist ikke været. Men det er skønt at fordrive tiden med noget man holder af, mens man forkæler sig selv lidt. Det skal der til engang imellem. Her har det også været en våd dag.
Du må ha´ en dejlig weekend ☺

Ellen sagde ...

Jeg lyder som én stor gentagelse af mig selv, men jeg nyder hver gang dine ture og dine billeder fra din hollandske egn - og jeg er imponeret af din cykelaktivitet...

Vi kan jo ikke være lige blogaktive altid, og du har fået hjemmet til at skinne = samvittigheden må være i top :-)
Jeg fik først taget mig sammen i går til at få ryddet op efter englænderbesøget: fire maskiner med sengetøj og håndklæder + diverse + en hulens bunke legetøj samlet sammen og sat på loftet til næste besøg.
Det er godt med en god samvittighed ;-)

Annette sagde ...

MissMuffin, nemlig!

Annette sagde ...

Inge, det kan vi fint blive enige om, altså at sidde og nyde et glas koldt hvidvin, mens vi betragter sejlerlivet.
Også en skøn weekend til dig.
Knus

Annette sagde ...

Tina, ja pokkers også at det må vente med parfumen. Men jeg glæder mig til at afprøve de nye produkter lige om lidt når jeg hopper under bruseren ☺
En skøn dag til dig.
Knus

Annette sagde ...

Pia, det er som om arbejdet glider lettere når der er mulighed for lidt afslapning ind i mellem ☺.
En rigtig god fredag til dig.

Annette sagde ...

Ellen, ja den pokkers samvittighed, den er ikke altid lige let at danse med. Der plejer også at gå et par dage før jeg får det hele ryddet op efter et besøg af den lille familie, det er som om de ikke er helt taget afsted når tingene stadig står efter dem. Men når det hele så er væk, så er man parat til at glæde sig til de kommer næste gang ☺.
En rigtig god fredag til dig.

May Anna sagde ...

Tak for cykelturen. Det en nyde-læsning, når du "tegner" og fortæller om din hverdag. Ture til hav/strand og vand i det hele taget er en lise for sjælen
De sidste par dages regnvejr har da også i høj grad indbudt til indendørs hygge. Jeg var også kommet godt i gang med læsning, men for tiden er hovedet lidt tungt.
Selvforkælelse er en herlig ting, man skal også være god ved sig selv. Jeg kender ikke produkterne, men tvivler ikke på at de er lækre.
Hvor har du da knoklet hele sommeren med projekter, men det er jo skønt, når det er overstået
Kan du have en rigtig hyggelig weekend med mand og gæster.

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Det kan ikke siges for tit Annette, regner det på præsten drypper det på degnen, selvforkælelse nyder også dine omgivelser godt af intet mindre, så bare være god ved dig selv, omgiv dig med det bedste og smukkeste, det du holder allermest af og som bringer dig mest glæde.
Endnu en fin cykeltur, og der ser rigtigt rart ud i lystbådehavnen.
God weekend Annette.

Anonym sagde ...

En gang i mellem har alle brug for lidt luksus - særligt hvis det er sådan noget "ikke testet på dyr" og naturlige produkter. Jeg håber at du bliver glad for dem, så du synes de også er værd at købe en anden gang! :D

Tina - omme i London sagde ...

I min bog hoerer havneturen lige saa meget ind under selvforkaelelsesetiketten som de laekre cremer. :)

Bettys blog sagde ...

Du fortjerner virkelig også en gang selvforkælelse med al den flid du har lagt i malerpenslen både hjemme og hos din bonusdatter. Det er dejligt med lidt luksus.
Fin lille havn.

Annette sagde ...

Kære Manna, vejret har også været rigtig trist hernede i de sidste par dage, netop som du skriver et vejr der indbyder til indendørs hygge.
Når vi er kommet i vores alder, så er det dejligt at forkæle os selv lidt - bare en gang imellem ☺.
Du kan tro, at jeg nyder at jeg er færdig med diverse malerprojekter for denne omgang. Jeg har stadig en forgang, der godt kunne trænge, en tallerkenrække m.m., men det må vente lidt. Jeg orker ikke mere lige nu ☺.
En rigtig god tirsdag eftermiddag til dig.

Annette sagde ...

Michael, du er bare så god, din blog er guld værd for mig og for mit velvære.
Du har fuldstændig ret, man bliver glad af at omgive sig med smukke ting og ja, når man selv er glad, så smitter det som regel af på omgivelserne.
En rigtig god tirsdag eftermiddag til dig.

Annette sagde ...

Jens, jeg ved godt, at jeg overhovedet ikke behøver at skrive noget om dyrevelfærd til dig, det ved du altsammen meget mere om end jeg.
Men jeg har den holdning, at en af de eneste måder vi kan fortælle producenter, at vi ikke billiger deres forskellige metoder (bl.a. test på dyr) er ved at boykotte deres produkter.
Tro mig, det er lækkert..... Uhmmmmm.
En rigtig god tirsdag eftermiddag til dig.
PS. Forhåbentlig går det bedre med lillebror? Jeg håber, at jeg når at kigge ind til dig senere i løbet af dagen, for at se om du har skrevet et indlæg om situationen.

Annette sagde ...

Tina, vi er fuldstændig enige. Jeg elsker at være i nærheden af vand, det giver en ro i kroppen. Også en rigtig god eftermiddag til dig.

Annette sagde ...

Betty, hvor er det sødt skrevet af dig.
Jeg må tilstå, at jeg jo har hjulpet ungerne helt frivilligt og de har været meget taknemmelige for min indsats. Det samme gælder herhjemme.
Men som jeg skrev til Manna, så må der være plads til lidt selvforkælelse i vores alder ☺.
En rigtig god eftermiddag til dig.