Egentlig var det meningen, at i dag - husbonds sidste feriedag - skulle have været tilbragt på "Det røde lyn", der i den grad trænger til at blive luftet, men vejrguderne ville anderledes, da det meste af dagen har budt på regn af forskellig styrke.
I stedet gik vi amok udi bagning ☺.
Husbond bagte chokoladebrød, da der i henhold til bonussønnen ikke findes noget bedre end papa´s chokoladebrød.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
28 kommentarer:
Mums, hvor ser det skønt ud! Da jeg var barn, kunne man købe Gunnar NU gifler i en pakke, og selv om de smagte udmærket, så smagte de LIDT bedre, når vi penslede med mælk og dryssede kanelsukker på, inden de blev lunet i ovnen. Jeg kan forestille mig, at franskbrødet kommer til at smage lidt a'la dem... ;-)
Mia, det vil sige, at jeg overhovedet ikke har opfundet noget nyt og spændende ☺ ☺.
Det forventede jeg nu heller ikke.
Jeg glæder mig til at smage resultat ☺.
En rigtig god weekend til dig.
God ide med sukker og kanel drys - nyt eller ej.
Håber i får en god week-end med nybagte boller.
Hvor er det dejligt at se dig tilbage online igen. :) Din tur lyder fantastisk og rigtig hjertelig tillykke med det nye barnebarn!
Uhm det ser lækkert ud, lang tid siden jeg har smagt hjemmebag og selv gjort det.....kunne være jeg skulle prøve at bage lidt i vinterhalvåret....
Det ser rigtig lækkert ud Annette, hjemmebagt brød er altså bar det bedste:)
Uhm... hjemmebag. Det ser vel nok lækkert ud alt sammen. Kan man måske luske opskriften på chokoladebørd ud af husbond?
Jeg er generelt ikke til bagerens rundstykker, men det giver sig selv her hvor vi bor.
Ha´ en rigtig dejlig weekend
Der er ikke noget så dejligt som hjemmebagt brød. Jeg må indrømme, at jeg meget sjældent bager kage; men hjemmebagt brød har vi altid - både rugbrød og noget, som vi kalder morgenstykker - sikkert mest fordi vi ikke kan købe det her.
Dine morgenmadsboller ser dejlige ud - måske skulle vi udveksle opskrifter?
Lene
Hej! Tak for kommentar inde hos mig, har ikke haft særligt energi til at blogge sidste. Måske kommer det senere... Sikke nogen dejlige brød..de ser rigtige gode ud. God weekend til dig. Hyg dig med ny bagt og husbond.
Lisbeth :-))
Uhm, det ser lækkert ud, Annette! Her i huset er det husbond, der bager - det sker ikke så tit, men ih hvor jeg nyder, når han gør :-)
Klem og en god lørdag aften til dig!
Det ser rigtig dejligt ud, jeres bagerier
Jeg ville blive rigtig glad, hvis det var muligt at få opskriften på papa´s chokoladebrød :)
Kanelsukker vil jeg prøve at komme på det næste brød, jeg bager. Det lyder lækkert.
Uhm... de brød gad jeg godt sætte tænderne i. Jeg vil også blive glad, for en opskrift på Chokoladebrød.
Hej Marianne, det var et skud i tågen, men faldt heldigt ud. En rigtig god aften til dig helt deroppe nordpå.
Tina/Londen, tusinde tak skal du have. Jeg er frygtelig bagud med at læse blogs og kommentere, men jeg kommer stærkt tilbage ☺.
En rigtig god aften til dig derovre vestpå.
Annemarie, det med bagning er lidt af nød ☺.
Her er brødet fint, elegant og meget luftigt, jeg savner brød med lidt mere gods i, derfor prøver jeg ind i mellem at eksperimentere. Det er ikke altid at eksperimenterne falder lige heldigt ud, da danske opskrifter og hollandsk mel heller ikke altid harmonerer med hinanden. Men jeg tror fidusen er belgisk mel.
En rigtig god aften til dig.
MissMuffin, hvor har du dog ret....
En rigtig god aften til dig deroppe nordpå.
Pia, jeg lover at jeg nok skal oversætte opskriften, hvis jeg nu skulle glemme det, så ryk mig lige.
Opskriften er ganske vist beregnet til bagemaskine, men jeg tror ikke at det gør den store forskel, da jeg af og til har brugt opskrifter beregnet for bagemaskine i almindelig ovn.
Man kan hos bagerne her få nogle noget der ligner rundstykker (Duitse brood), men det sker yderst sjældent at vi får det, så hellere brød der får de sidste 10 minutter i ovnen, hvis ikke lige der er hjemmebagt til at komme på bordet ☺.
En rigtig god aften til dig.
Lene/Salix, det er rigtigt, du har tidligere nævnt dine morgenstykker, den opskrift er jeg vist nødt til at bede om ved lejlighed.
Som jeg netop skrev til Pia, så skal jeg nok oversætte opskriften på chokoladebrød. Opskriften er ganske vist beregnet for bagemaskine, men jeg tror ikke at det gør den helt store forskel.
En rigtig god aften til dig.
Lisbeth, hvor er det godt at høre fra dig igen. Jeg kan regne ud, at du har haft nok at se til med alle de smukke ting du har udstillet. Af og til er vi jo nødt til at prioritere med alle vore aktiviteter.
Jeg tænkte på dig tidligere i dag, da jeg gik i gang med at se "Berlinerpoplerne" af Anna B. Ragde. En veninde sørgede for, at jeg fik bøgerne herned sidste år og nu har hun kopieret afsnittene fra filmatiseringen til mig.
En rigtig god aften til dig.
Madame, det er heller ikke så ofte husbond bager her hos os og han vil helst bage med bagemaskinen ☺. Men lykke er, når der kommer friskbagt brød på bordet og især når der er andre der har gjort arbejdet ☺.
Knus og en skøn aften til jer.
Betty, tak skal du have, det smagte heller ikke så ringe ☺.
Lone, jeg lover dig, at jeg skal nok oversætte opskriften. Hvis det skulle smutte, så lov mig at du rykker mig. Opskriften er ganske vist beregnet til brødbagemaskine, men jeg tror ikke at det gør den store forskel.
En rigtig god aften til dig.
Hej Anne, også til dig, så kommer opskriften når jeg får den oversat, der bliver måske lidt ventetid ☺.
En rigtig god aften til jer på Fyn.
Et chokoladebrød.. kan jeg også få den opskrift, jeg er vild med chokolade og brød..:-)
Her i huset er det Hasse der er bagermester, det er skønt med nybagt brød.
ha' det dejligt dernede i syden og knus til dig.
Kære Annette
Hvor ser det lækkert ud med hjemmebagt brød.Jeg får helt lyst til,at bage når jeg ser dit brød,og der er faktisk heller ikke vejr til andet, det har regnet hele dagen.
Inge, jeg lover dig at jeg nok skal oversætte opskriften, hvis ikke lige jeg kommer med den hurtigt nok, så ryk mig.
Opskriften er beregnet til bagemaskine, men det skulle jo nok være muligt at finde ud af det alligevel ☺.
En fortsat rigtig god dag til dig og et stort knus.
Kære Conny, jeg er spændt på at se på din blog om du kom i gang med bageriet. Men du har ret, regn indbyder til bagning.
En fortsat rigtig god dag til dig.
Send en kommentar