tirsdag den 14. september 2010

Tilbage i de vante omgivelser...... ☺

Hold da op for en ferie, bedre kan det efter min mening ikke gøres.
14 dage i Danmark med en lang perlerække af skønne oplevelser, dejlige fester, hyggeligt samvær med dejlige mennesker og masser af skøn DANSK mad (alt, alt for meget af det), hvor har vi dog nydt det.

En oplevelse overskygger dog alle andre ☺.
Vort nye lille barnebarn Kristian blev født d. 3 september kl. 04.45 og efter modtagelse af en sms fra den stolte mor, tog det ikke mange sekunder før bilen blev startet fra ferieadressen i Ribe med retning mod det nordjyske.

Han er bare så skøn og vil i fremtiden sammen med sin storesøster gøre det endnu sværere for mormor, at afstanden mellem os er på 985 km ☺. Storesøster er utrolig stolt af ham og er vokset med opgaven ☺.

Jeg havde endda slæbt den bærbare med på ferie, for at lave "beretninger" det danske ferieland, men hotellernes beskærmning var ikke så effektivt som forventet, så det hele kommer lidt efter lidt, når matriklet igen er tilbage til normaltilstand ☺.

28 kommentarer:

Rejen sagde ...

nåeh hvor er han sød, tillykke med ham....;-))

May Anna sagde ...

Hej Annette
Et stort TILLYKKE med barnebarnet, Hvor er han nuttet.
Dejligt at høre nyt fra dig. Ribe er en meget skøn by. Selv om det er mange år siden, at jeg har været der, husker jeg byen med de mange smukke døre.

En god tirsdag aften til dig

Bettys blog sagde ...

Velkommen tilbage igen, Annette.
Jeg var helt nervøs for, om du var syg. Havde ikke lige set, du skulle på ferie.
Tillykke med dit nye barnebarn. Hvor er det et skønt billede af de to små - ja, også det med ham den store. ;-)

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Velkommen tilbage Annette, dejligt at høre at du har haft en god ferie, han er da skøn og jeg kan godt forstå at du ser afstanden som et problem nu, men så må du nyde børnene mere intenst når du har mulighed for det.
God aften.

Rosemary and thyme sagde ...

Velkommen tilbake, Annette! Gratulerer så mye med barnebarnet. Han ser helt bedårende ut. Skjønner at du syntes at avstanden er stor, og at du gjerne ville vært nær dine barnebarn. Du må bare reise ofte til Danmark på besøk. Det høres virkelig ut som du har hatt en opplevelsesrik ferie!
Klem Tove

Annette sagde ...

Hej Annemarie, velkommen til og tusinde tak skal du have.

Annette sagde ...

Hej Manna, tusinde tak skal du have. Ja, han er bare så dejlig, blød og lækker som de jo er sådan nogle små størrelser ☺.
Det er også mange år siden jeg sidst havde været i Ribe, men vi havde en dejlig uge i byen og var enige om, at vi snart må tilbage dertil.
En rigtig god aften til dig.

Annette sagde ...

Betty, tusinde tak skal du have.
Jeg kan heller ikke huske, om jeg skrev noget om at det var ferietid, for jeg havde jo regnet med at kunne skrive undervejs.
Det siger jeg lige til ham den store ☺.
En rigtig god aften til dig.

Annette sagde ...

Hej Michael, ja Danmark er blevet nydt i fulde drag. Den planlagte tur til Fyn blev udskudt til en anden gang, for det var vigtigst at komme op og se det lille vidunder og hans familie ☺.
Sjovt nok, så føles afstanden mellem det nordjyske og det sydlige Holland meget større lige nu ☺.
En rigtig god aften til dig.

Annette sagde ...

Hej Tove, tusinde tak skal du have.
Det har været så skønt og stort for mig at være i nærheden da lille Kristian blev født.
Så vidt jeg har forstået, så har du heller ikke dine børnebørn i nærheden. Vi må jo bare nyde dem så meget mere, når vi endelig ser dem. På et tidspunkt skrev en dansk blogger at børnebørn er livets dessert ☺.
Knus og en rigtig god aften til dig.

Pia sagde ...

Jeg var da også ved at blive bekymret for dig ☺ Et stort tillykke med barnebarnet. ♥
Gad vide om I har nået at få lidt af det gode vejr i Dk. Det har set lidt sløjt ud på det sidste syntes jeg.
Ha´ en skøn aften ☺

Lene sagde ...

Hjertelig tillykke med det dejlige barnebarn, det passede jo perfekt med ferie i Danmark og så fødsel :-)

Madame sagde ...

Tillykke med dit lille nye barnebarn - hvor er det dejligt at alt gik godt! Og også at I har haft en dejlig ferie, Annette.

Varme klem!

Mia Folkmann sagde ...

Til lykke, til lykke og velkommen tilbage igen! Hvor dejligt at høre, at du har haft sådan en fin ferie. Jeg glæder mig til at høre mere og se billeder... ;-)

Inge sagde ...

Stort tillykke med den lille nye guttermand.. og velkommen tilbage til bloglandia. Jeg var begyndt at undre mig over, hvor du var blevet af.. :-)
Knus til dig.. :-)

Ellen sagde ...

Hehe - jeg havde da gættet, at det var det nye vidunder, der spøgte og stod i vejen for dit liv i cyberspace - du havde jo skrevet, at det skulle ske i september :-D

Et rigtig stort og hjerteligt til lykke med den dejlige lille fyr.
Jeg forstår jo så inderlig godt dine spekulationer over afstanden, som synes at vokse nu... så kan man nok så megt påstå, at verden bliver mindre. Du må bare til at tage bilen en gang imellem, bide tænderne sammen og sige til dig selv, at den køretur kan du godt klare :-)

Salix sagde ...

Til lykke, hvor er de dejlige begge to, Kristian og storesøster!
Godt at høre at I havde en skøn ferie - og tilmed "lige i nærheden" da Kristian ankom.
Afstanden - og dermed sommetider en smerte i hjertet - må vi jo lære at leve med (og så nyde det endnu mere, når vi ses)hvis det ikke kan laves om på :-)
Lene

Annette sagde ...

Hej Pia, tusinde tak skal du have.
Vi snakkede om inden vi tog hjemmefra, at vejret jo nok var et andet end vi var vant til i ferien, da den i år gik nordpå. Men vi havde rigtig dejligt vejr, der var kun 1 dag de lange bukser måtte frem.
Men vejret er også lidt trist her, i dag skinner solen ganske vist, men ude i horisonten ser det meget gråt ud ☺.
En rigtig dejlig dag til dig.

Annette's space sagde ...

Kære Annette...

Stort tillykke med det lille nye barnebarn, hvor er han sød og hvor ser storesøster bare stolt ud:-)
Små 1000 km er da noget, men da ikke værre end at det kan lade sig gøre....Prøv at regne på norsk, så er det faktisk kun 10 mil vi snakker om :-))

Knus fra en anden Annette

Annette sagde ...

Lene, tusinde tak skal du have.
Det var ubeskrivelig dejligt, at det hele kom til at passe og at vi fik set den lille guldklump så tidligt, det gjorde godt på mormorkontoen ☺. Og I havde tilligemed sørget for, at Danmark vejrmæssigt viste sig fra den allerbedste side da vi var der ☺.
En god aften til dig.

Annette sagde ...

Madame, tusinde tak skal du have.
Alt klappede perfekt og vi har hygget os både i Ribe og i det nordjyske. Hvor har vi dog nydt det.....og forspist os utallige gange ☺.
Varme klem og en god aften til dig.

Annette sagde ...

Kære Mia, tusinde tak skal du have.
Samtidig med at vasketøjsbunkerne heldigvis langsomt svinder ind, er jeg begyndt at skrive "ferieberetning" (ordet minder mig om Matador, den part hvor Iben skulle sørge for at blive nævnt i rubrikken om nyt fra sommerlandet, for at undgå at skulle møde faderen Holger ☺).
En rigtig god aften til dig.

Annette sagde ...

Inge, tusinde tak skal du have.
Jeg havde jo regnet med, at der skulle berettes lidt undervejs og tror nok jeg havde glemt at nævne noget om der forestående ferie. Men her er jeg igen i fuld sving, sådan en Danmarkstur den gør godt ☺ ☺ ☺.
Knus og en rigtig god aften til dig.

Annette sagde ...

Ellen, tusinde tak skal du have.
Du havde luret, at jeg ikke kunne holde mig væk fra Danmark ☺.
Jeg har et par gange kørt til Danmark alene og nej, det er slet ikke så slemt, når man først har "lagt fra land", det værste er faktisk tanken om de 10 - 12 timer der ligger forude for en ☺. De slipper nu heller ikke for et par ekstra besøg deroppe, har jeg besluttet ☺.
En rigtig god aften til dig.

Annette sagde ...

Salix/Lene, tusinde tak skal du have.
Egentlig skulle jeg jo skamme mig, når jeg klager over afstanden. De knap 1000 km. jeg har er jo ikke noget i forhold til afstanden imellem dig og DK. Men skønt er det når man er der.
En fortsat rigtig god dag til dig.

Annette sagde ...

Annette, tusinde tak skal du have.
Nåh ja, du har da fuldstændig ret, 10 mil er jo ikke noget at regne ☺, det havde jeg slet ikke tænkt på. De 1000 km. er heller ikke så slemme, især når man svinger ind i indkørselen efter endt tur ☺.
En rigtig god aften til dig.

Lone sagde ...

Stort tillykke med dit lille barnebarn.
Hvor er storesøster sød, som hun sidder dér med sin kære lillebror :-)

Er Ribe ikke bare en dejlig by i Danmark?
Vi gjorde engang ophold dér i 3 dage på en tur rundt i DK. Vi boede på Hotel Dagmar - et gammelt charmerende hotel.
Jeg tror, det er den smukkeste by, jeg har besøgt her i landet.

Endnu mere tillykke med den lille ny :-)
Dejligt at høre fra dig igen.

Nille sagde ...

Et stort og forsinket tillykke med det nye barnebarn! Hvor var det dejligt, at du var i Danmark, da han ankom - og hvor ser de søde ud sammen de to søskende :-)