onsdag den 29. september 2010

Tjaaah, der er jo en del man (jeg) ikke helt forstår.....

Hold da op hvor kan jeg godt mærke, at det er ved at være et par måneder siden jeg sidst har været ude og cykle en længere tur. Knæ samt en vis legemsdel er bare ømme efter en Tilburgtur på 29 km, jeg tror at der skal trænes meget for at komme tilbage i bare nogenlunde form igen. Mon det holder stik med prognosen om regn resten af ugen?

Nu forstod jeg ikke helt den dybere mening med skiltet fra mit forrige indlæg og da jeg cyklede hjemad i dag, kom jeg til at tænke på noget andet, som jeg heller ikke helt forstår meningen med.

Jeg kunne altså ikke få mig til at fotografere bilen, da vi kørte op på siden af den, for chaufføren sad og kiggede ud. Bilen var en gammel amerikanerbil og hvad hjernen gør ovenpå den, det ved jeg ikke. Jeg har tænkt på flere muligheder, en af dem er at den måske indeholder senge så bilen kan bruges som campingvogn?

En rigtig god aften til jer alle derude i Blogland.....

35 kommentarer:

Nille sagde ...

Meget mystisk, ja! Måske er den indrette som minicamper, som du nævner - men jeg ved ikke, om jeg ville bryde mig om at sove i en hjerne???

De er da underholdende de hollændere!!

Hav en dejlig aften - og god 'bedring'... det er godt kørt!

Inge sagde ...

Du kaster dig da også ud i det store løb fra starten Annette.. der findes nogen der starter lidt langsommere op, måske med 10 km og så øges turen langsomt.. men ikke dig.. hehe.. He he.. den hjerne, den vil jeg ikke engang gætte på, men spøjs er den.
Knus og en dejlig aften til dig.

Pia sagde ...

En slags campingvogn er da bestemt en mulighed. Eller måske bruges den i forbindelse med foredrag eller lignende om hjernen? Det var bare et forsigtigt bud. Speciel det er den da helt sikkert.
Håber du sidder blødt nu ☺ Ha´ en dejlig aften.

Madame sagde ...

Det er meget flot, at du kan cykle 29 kilometer, Annette! Når jeg cykler 20 er jeg pavestolt :-) Og den hjerne er da fortryllende som blikfang. Jeg gad vide, hvilket firma, der bruger den ...
Klem og en dejlig aften til dig :)

Annette's space sagde ...

Hahaha, du godeste hvor er den morsom, den bil :-))
God bedring med knæ og bagdel.....Blød pude må være løsningen og en ny tur igen imorgen...

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Måske den indeholder en masse informationer Annette, men spøjs det er den ihvertfald.
God aften.

Ellen sagde ...

Det er da Peter Lund Madsens bil, som han bruger, når han er på foredragsturné :-D
Så kan han sove i krybdyrhjernen... den afbildede ser ikke ud til at have så mange vindinger, så det er nok det, det er :-)
Underlig er den altså.

Rejen sagde ...

Hmm, meget mærkelig bil men også lidt sjov, man kigger da en ekstra gang....måske du skulle starte med lidt kortere ture og så lægge på efterhånden....pas nu på dig selv...god dag til dig...

Sol sagde ...

Det er da de besynderligste ting, du kommer ud for, i dit lille land mod nord.
Mange hilsner
Solveig i Champagne

Annette sagde ...

Nille, nej vel, tanken om at sove i en hjerne synes jeg heller ikke helt at jeg bryder mig om ☺. Tro mig, de er meget underholdende ☺.
En rigtig god dag til dig og håber at alt er vel dernede.

Annette sagde ...

Inge, jamen jeg skulle på biblioteket!
Det var slet ikke så slemt, som jeg fik det til at lyde og det siges, at det skulle være så sundt ☺.
Knus og en fortsat rigtig god dag til dig.

Annette sagde ...

Pia, den sidste muligheder tror jeg ikke helt på ☺. Chaufføren lignede ikke helt en, der var involveret i et sådan projekt, men på den anden side set, man skal jo aldrig sige aldrig.
Men jeg ser mange gange ting hernede, som jeg aldrig nogensinde tror, at man vil få at se i Danmark ☺.
Også en rigtig dejlig aften til dig.

Annette sagde ...

Madame, der er stor forskel på at cykle i Danmark og her, jeg har ikke en eneste bakke jeg skal forcere, alt er fladt! Så jeg kan sagtens forstå, at du er stolt af dine 20 km. I dag blev det til 15 km. i silende regn!
Jeg tror at det er en privatperson, men det er rent gæt fra min side.
Varme klem og en rigtig god aften til dig.

Annette sagde ...

Annette, stik mod al forventning var der overhovedet ingen gener i morges, da jeg stod op. Og jeg har taget en tur i dag, 15 km. i silende regn. Så lige nu er jeg bare lidt stolt af mig selv ☺.
En fortsat rigtig god dag til dig.

Annette sagde ...

Michael. Ja ikke, jeg kunne heller ikke lade være med at hive kameraet op af tasken.
Også en rigtig god aften til dig.

Annette sagde ...

Ellen, hvorfor søren havde jeg da ikke lige tænkt på det? Dog må jeg sige (skrive), at chaufføren så lidt mere rå ud en Anders Lund Madsen, men det behøver jo ikke at betyde noget.
En god aften til dig.

Annette sagde ...

Annemarie, tak for din omsorg, søde du. Jeg har det skam fint i dag og har taget den daglige tur i silende regn ☺.
En rigtig god aften til dig.

Annette sagde ...

Solveig, ja helt sikkert. Der er mange ting at undres over heroppe ☺.
En fortsat rigtig god dag til dig dernede sydpå.

Lone sagde ...

En campingvogn tror jeg ikke, det er. Så skulle der have været vinduer i.
Underligt, at køre rundt med sådan en plast-hjerne, hvis man ikke reklamerer for noget. Det er da til at give folk grå hår i hovedet af :)

Hvor er du flink til at cykle rigtig mange km, Anette. Meeeen - I har heller ikke så mange bakker, som os. Så måske de 10 km, jeg cykler engang imellem, alligevel giver det dobbelte? :))

Annette sagde ...

Lone, du har ret, jeg synes også det ville være på sin plads med nogle vinduer. Jeg har søgt på nettet med alle mulige kombinationer, for at finde en forklaring på hjernemysteriet, men indtil videre uden held.
Lone, jeg har ikke cyklet det sidste måneds tid, måske endda lidt længere, så der trænger til at blive rørt lidt muskler ☺. Og nej, vi har ingen bakker overhovedet, de eneste stigninger jeg kommer ud for, er en cykelbro over en kanal eller flod og selv om de af og til godt kan være hårde, så er de ikke lange. Jeg er sikker på, at dine 10 km. ville række langt hernede ☺

Anonym sagde ...

Jeg kan ikke få afleveret min kommentar??
Skal vælge profil??
Prøver igen
Godt cyklet af dig annette!

Tina Liel sagde ...

Ha ha hvor herligt hvis det er en campingvogn. Kom til at tænke på hundebilen i Dumb and Dumber!!! 29 km er nu også en pæn distance!! KNUS♥

Mette Lykke sagde ...

Jeg ville opgive på forhånd hvis jeg skulle cykle bare 10 km.
Det er klog mands bil.

Conny sagde ...

Jeg synes nu også det var en lang tur, efter du har holdt pause og ferie,men nu ved du ,det ikke går at holde så lang en pause. Såtten en stor hjerne kunne jeg god bruge ,når min egen er lidt for langsom.
Kan du have en god weekend

folehave's univers sagde ...

Fantastisk bil, måske er teorien om Hjerne Madsen brugbar. Men jeg kunne være bange for at det er en som har lagt hjernen af inden han stod ind i bilen( og jo det må være en han)

May Anna sagde ...

Annette det er da de sjovest syn din cykel fører dig til. Et dejligt indlæg, som kan sætte mange tanker i gang om Hjernebilen. Smilebåndet fik lige lidt ekstra motion over dit indlæg, men også kommentarerne er skønne.
Selvfølgelig er det Lund Madsen´s rullende foredragsbil. Manden har da privatchaffør (hi-hi)

En dejlig weekend til dig

Rosemary and thyme sagde ...

Du er fantastisk Annette, som klarer å sykle så langt!
Og for en morsom bil,haha!
Kanskje sjåføren må inn i tenkeboksen iblandt?
Ha en fin kveld
klem Tove

Annette sagde ...

Betty, det lykkes alligevel med en kommentar. Jeg har også de sidste dage haft problemer med at kommentere, når jeg så skriver kommentaren for anden gang på en blog, så kommer den pludselig dobbelt. Lad os håbe, at det bare er et forbigående problem.

Annette sagde ...

Conny, nej du har ret, for lange pauser er bestemt af det onde, men jeg regner med at komme stærkt tilbage angående konditionen ☺.
Tror du det hjælper med sådan en tingest bag på bilen. Tro mig, du er bestemt ikke alene på det område, men vi har det jo godt alligevel, ikke sandt.
En rigtig god søndag til jer.

Annette sagde ...

Mette, det er slet ikke så slemt som det lyder med de mange km. Han er i hvert fald arbejdsivrig, hvis han selv har lavet hjernen ☺.

Annette sagde ...

Tina, ja sjov er den i hvert fald og selvfølgelig pirrer den min nysgerrighed.
En god søndag til dig dernede. Knus.

Annette sagde ...

Anne, det var i hvert fald en mand der var chauffør ☺.

Annette sagde ...

Manna, privatchauffør, ja selvfølgelig, det havde jeg ikke tænkt på ☺.
Jeg håber også, at jeg på et eller andet tidspunkt finder en forklaring på den besynderlige bil.
En rigtig god søndag til dig.

Annette sagde ...

Tove, haha, ja det er måske en ide. Det ville være sjovt at se, hvordan hjernen er indrettet, enten som tænkeboks, med etagesenge eller måske noget helt tredje?
Knus og en rigtig god søndag til dig.

helen sagde ...

The nitro cars are more of a hobby product than the electric ones as they are a little more difficult to use but once you learn how to use them are great fun and the small engine adds to the realism of the model.
regards
helen
nitrotek