fredag den 18. marts 2011

Tilbage igen…..

Efter et par hektiske måneder med et aktivitetsniveau, der gjorde at tid og overskud til blogning ikke var til stede, er jeg nu tilbage i den elektroniske verden. Der har været fuld gang på hjemmefronten siden november og i særdeleshed siden nytår…..

 • Frank og jeg er efter 10 års kæresteri (eller hvad det nu hedder i vores alder) blevet gift.
  Fra vi tog beslutningen i efteråret 2010 og indtil bryllupsdagen, har vi flere gange været ved at opgive det hele pga. papirnusseri/tværeri fra kommunens side. Men det hele lykkedes til sidst og vi havde en skøn dag sammen med 4 dejlige mennesker. Referat følger ☺☺.

Getrouwd

 • Vi har været på en kort, men skøn bryllupsrejse til smukke Brugge. Referat følger ☺.
 • Frank har rundet et skarpt hjørne, sådan rent aldersmæssigt. Han havde ønsket at blive fejret i Ardennerne med børn, svigerbørn og børnebørn omkring sig og vi er netop vendt hjem efter en dejlig uge i bjergene. Referat følger ☺.

  t-shirt_60_jaar_oversteken-l
 • Blodsukkertallene er hoppet op og ned og diabeteseksperten besluttede sig for, at det var bedst at starte tabletbehandling med 1 tablet pr. dag og det er allerede blevet udvidet til 2 pr. dag. Jeg regner med og håber på, at der bliver lidt styr på tallene, når roen sænker sig over det lille hjem.
 • Ind i mellem har jeg passet lille Roxy og selv om hun bliver større og nu kan holde sig indendørs, så finder hun stadig på de utroligste ting, den skønne lille trold.


Roxy

 • Takket være Jens Drejer blev jeg gjort opmærksom på bogen ”Det helbredende køkken” og min datter havde den med, da hun og børnebørnene var på besøg.
  Jeg nåede at få lavet et par af middagsretterne, inden vi drog af sted på bryllupsrejse og ferie i bjergene og vi var begge meget begejstrede for maden. Husherren starter som regel med at kigge underligt på det er serveres og udtale ”Jeg vil ikke vide hvad jeg spiser” ☺. Det forandres efter de første smagsprøver til ”Det smager godt, hvad er det vi spiser?”. Jeg glæder mig til at følge den 4 ugers kur, selv om der er ingredienser fra bogen jeg ikke kan finde hernede.
 • Mens der var allermest stress i det lille hjem, lykkedes det mig at tage årets første lange cykletur, 28,90 km. Tilburg tur/retur. Det var afsindig koldt på vej dertil, men på hjemvejen var der fuld sol og medvind, hvad kan man forlange mere?

18 kommentarer:

Pia sagde ...

Et stort tillykke det hele :-)
Der har sandelig også været nok at tage hånd om. Heldigvis, kan jeg se, at der er mange gode ting, der har fyldt tiden ud. Du er nået vidt omkring både geografisk og mentalt. Jeg har sendt dig mange tanker :-)
Håber du får en skøn weekend :-)

Irene sagde ...

Kære Annette
Dejligt at du er tilbage igen! Jeg har tænkt meget på, om du var blevet syg eller der var sket et eller andet. Og det er der jo så også, men kun glædeligt:-) Rigtig hjertelig til lykke med brylluppet! Glæder mig til at høre mere om både det ene og det andet:-)
Kh Irene

Unknown sagde ...

Kære Annette - hvor er det dejligt at du er tilbage. Et stort tillykke til jer begge. Jeg glæder mig til at læse om det hele.

Kram fra Marianne.

Kisser sagde ...

Dejligt at du er tilbage med indlæg igen.
Hjertelig til lykke med brylluppet.
Knus

Annette sagde ...

Hej Pia, jo der er godtnok sket noget i de forløbne måneder. Ind i mellem har det knebet lidt at følge med, men det har nok noget med alderen at gøre ☺.
Både bloggen og alle I bloggere har været savnede ☺.
Også en rigtig skøn weekend til dig.

Annette sagde ...

Hej Irene, tak skal du have. Du har tit været i mine tanker, jeg håber at du trods omstændighederne har det godt. Godt at høre fra dig.
KH Annette

Annette sagde ...

Hej Marianne, tusinde tak skal du have. Resten af historierne kommer lidt efter lidt ☺.
Kram fra et regnvådt Holland (og der var endda sol i Belgien....ØV)

Annette sagde ...

Kisser, tak skal du have. Jeg har også savnet at læse hvordan det går med dig og Black.
Knus

Inge sagde ...

Jamen dog, der har været fart på i Holland.. :-) Stort tillykke med jeres bryllup, jeg glæder mig til at læse alle referaterne.. ;-) og velkommen tilbage i bloglandia, jeg har undret mig over at du var væk, men gik ud fra at "intet nyt var godt nyt" og det viste sig heldigvis at passe for dig.
Knus og en rigtig god weekend til dig og din mand :-)

Anonym sagde ...

Hjertelig tillykke med jeres bryllup.
Og din mands fødselsdag. Dejlige begivenheder, der har holdt dig væk fra tasterne. Godt at du er tilbage igen.

Sol sagde ...

Kære Annette,

Du har sandelig ikke ligget på den lade side.

Jeg vil gerne ønske dig stort tillykke med alt det dejlige, og god kamp mod sygdommen. Jeg håber, du finder ud af at spise dig til en ligevægt.

Varme hilsener
Solveig, Champagne

Annette sagde ...

Hej Inge, tak skal du ha´.
Tit og ofte gennem de sidste par måneder har jeg tænkt "Det må du huske at skrive på bloggen" osv. men jeg har simpelthen ikke kunnet finde tiden og roen til det.
Men nu slipper I ikke for indlæg hernede søndenfra ☺ ☺.
Knus og det samme til jer deroppe nordpå.

Annette sagde ...

Betty, tusinde tak skal du have.
Ja, det har været store begivenheder og hvor har vi nydt dem ☺.
Og hvor er det dejligt at være tilbage og vide, at man ikke er glemt, helt fantastisk.

Annette sagde ...

Solveig, tusinde tak for dine ønsker.
Jeg tror på, at en uges tid i Ardennernes dejlige luft er en lise for sjæl og legeme.
Ved nærmere eftertanke, så tror jeg godt jeg kunne blive lidt afhængig af Ardennerne ☺.

Tina - omme i London sagde ...

Rigtig hjertelig tillykke med i to turtelduer og skoent at "se" dig tilbage i cyberverdenen igen. :)

Annette sagde ...

Hej Tina, tusinde tak skal du have. Skønt at være tilbage og læse alle nyheder/kommentarer. Hilsen fra et solrigt Brabant ☺

Rejen sagde ...

Ih du godeste du har da haft travlt, og tusinde gange tillykke med brylluppet, bliver spændende at høre lidt om alt det der er sket...og rart at høre fra dig igen...

Conny sagde ...

Kære Annette
Jeg ønsker jer hjertelig tillykke med det hele. Du har godt nok haft tralt den sidste tid.Jeg kan godt forstå, at blodsukkeret hopper op og ned, jeg tro også det trænger til lidt ro.Det det er rigtig sejt, med de lange ture du tager på cyklen.
God søndag til dig