onsdag den 22. maj 2013

Regn igen, igen, igen……

Indrømmet, billederne er elendige, men det er hvad det kan blive til, når de bliver fotograferet ud af vinduet under kørsel og vejrguderne har åbnet for alle vandhaner på én gang.

Tulpen1Tulpen2

Tulpen4Tulpen5

Molens1Molens2

14 kommentarer:

Inge sagde ...

..og det var jo lige nu vejret skulle være godt, så du kan komme ud og fotografere de flotte blomstermarker.
Knus til dig.

Mai-Britt, den danske slikmund sagde ...

Nå synes du det regner lidt her... ;-) Vi har også været ved, at drukne her i Delft!
Dine blomstermarker og mølle fotos er gode på trods af togkørsel og regn, man ka' da se hvad det er...

Henny sagde ...

Det pisser også ned her. Vor Herre har åbnet for sprinkleranlægget hele vejen ned.

Unknown sagde ...

Her regner det også, men jeg benytter dagen bag symaskinen, så der kan komme lidt nyt i kufferten, når turen snart går til Cypern.
De er så skønne de hollandske blomstermarker - Især husker jeg engang vi kørte forbi nogle marker hvor de dyrkede hyacintløg - det var helt forrygende.

Knus herfra.

Fruen i Midten sagde ...

De er nu flotte alligevel, din billeder, trods dårlige foto-forhold. Giver et fint indtryk af de kæmpestore marker med gul eller rød tulipan. Det er virkelig helt specielt. Gad godt se det selv en dag :-)

Her er det netop blevet opholdsvejr (forbigående?) efter, at det har stået ned i stænger hele formiddagen.

Madame sagde ...

Smukke billeder, Annette, og det gør ikke spor, at de er taget i regnvejr. Det er dejligt også at læse, at du får cyklet lange ture. Det er vi også begyndt på igen, nu hvor foråret endelig er kommet.
Varme klem fra Nordsjælland!

Pia sagde ...

Øjebliksbilleder fortæller jo blot sandheden om hvordan verden ser ud lige nu og her.
Vejret ser ikke bedre ud her i denne weekend. Vi HAR manglet vand, men nu kan vi vist klare os et par måneder, siger landmanden.

Annette sagde ...

Inge, jeg er bange for, at det varer meget længe inden der bliver vejr til at fotografere tulipaner i høj sol....Grrrrr. Knus tilbage til dig.

Annette sagde ...

Tror du ikke det kommer sig af, at du ved at sådan en rød eller gul stribe er lig med tulipaner ☺ ☺ ☺. Jeg har altid vejr/temperatur i Aalborg og i Breda på mit skrivebord, her til aften er der 12 grader i Breda og i Aalborg, ja der er der intet mindre end 22 grader....... Nå, men vi er nødt til at være positive og håbe på, at det gode vejr dukker op på et eller andet tidspunkt.

Annette sagde ...

Henny, jeg synes godt at han snart må lukke for vandet ☺ ☺.

Annette sagde ...

Marianne, et af de første år jeg var hernede lykkedes det også mig at fange hyacintmarker, de var bare så utroligt flotte. Og duften, den var bare helt fantastisk.
God arbejdslyst bag symaskinen, jeg skal også i gang med maskinen, håber jeg får startet i næste uge.

Annette sagde ...

Fruen i Midten, det er bare såååååå trist med al den regn. Det er som om det dræner en for al energi, i hvert fald så giver jeg regnen skylden ☺.

Annette sagde ...

Madame, jeg tror I har bedre cykelvejr end vi har hernede. I fredags var jeg ikke af regnbukserne hele dagen, da jeg var på cyklen af flere gange. Men pyt, cykling i regnvejr er også ok, bare man er klædt godt på. Varme klem tilbage til Nordsjælland.

Annette sagde ...

Pia, jo jeg kan godt forestille mig, at landmændene føler at de har fået nok lige her og nu. Men jeg må indrømme, at der er grøde på markerne, det er lige før man kan se tingene gro pga. al den regn.