torsdag den 2. juli 2009

Rengøring.

Jeg har i den grad overgået mig selv!

Jeg er ikke god til at smide ud, jeg gemmer alverdens underlige ting, fordi der jo kunne komme det øjeblik hvor jeg (eller andre) fik brug for tingen. Men de sidste dage har jeg overgået mig selv, jeg har ryddet op og smidt ud, hele 3 store plastsække er det blevet til. Andre vil givetvis sige, at jeg sagtens kunne have smidt mere ud, men nej det er for vildt.

I min familie har det altid været brugt at lade ting gå videre til næste generation og jeg synes det er helt fantastisk, når jeg i dag har glas stående som min farfar og farmor fik til deres sølvbryllup i 1942, at jeg har den trækasse stående som min morfar og mormor brugte som forbindingskasse på deres cementstøberi, at jeg har julepynt fra da jeg var lille pige og at vi i dagligdagen bruger ting som også mine forældre har brugt osv. osv.

I løbet af nogle år skete der dog en kraftig reduktion i alle mine "skatte", idet min tidligere mand og jeg købte andet hus og senere da jeg flyttede til Holland og det var egentlig ikke noget problem for mig at der blev ryddet lidt ud i gemmerne.

Nå, jeg må videre med rengøringen.........


1 kommentar:

Nille sagde ...

DYGTIG!!! Jeg er nogle gange fantastisk god til at smide ud - og andre ting kan jeg slet ikke få mig selv til at røre! Nogle gange kan jeg så ærgre mig over noget tøj for 15 år siden - som jeg helt bestemt mener, at jeg ville kunne bruge nu ;-)

God arbejdslyst med det!