tirsdag den 10. november 2009

Oh, happy day.....

Har været til check på hospitalet i dag og fik at vide, at jeg ikke skal opereres i næsen, i hvert fald ikke i denne omgang. Måske senere, hvis generne kommer tilbage, men den tid den sorg/bekymring……

11 kommentarer:

Karin Grøn sagde ...

Hej Anette

Jeg vil bare sige velkommen til som fast læser på min blog. Jeg har haft min blog i lidt over et år og jeg undrer mig hver dag over, at så mange mennesker kan være interesseret i det jeg går og får tiden til at gå med, men ved jo også godt, at jeg har stor fornøjelse af at blive inspireret og få ideer andre steder fra. Spændende at have kontakt med danskere der bor mange steder i udlandet. Jeg har kontakt med en i Schweitz og har lige haft besøg af en dame fra USA, der knipler. Det var en dejlig oplevelse. Som sagt velkommen til.

May Anna sagde ...

Jubiii, en operation er aldrig det mest behagelige.
Indlægget om hundene var dejlig oplysende. Tænk at mennesker kan være så grusomme mod dyr, det er forfærdeligt. Jeg er ikke racist, men køber ikke spanske varer. Så en udsendelse for mange år siden om, hvordan de brugte sprøjtemidler (D.D.T,) på frugterne .
De flotte huse synes jeg er meget smukke/arkitoriske. Kom til at tænke på, om der i Holland er servitutter på gamle historiske/arkitoriske med hensyn til ombygning eller fornyelse, ligesom vi i DK har huse, som er fredet/bevaringsværdige.

Madame sagde ...

Sikke en lettelse at du har fået den besked, Anette! Lad os håbe, at der aldrig kommer tilbagefald - men det lyder som om, det går fint nu?
Ha' en dejlig aften!

Mette Lykke sagde ...

Dejligt at høre Annette, det er ikke spor sjovt at have hængende over hoved..

Bettys blog sagde ...

Tillykke med det Annette, dejligt at være fri for.
Jeg læste lige om dit sommerhus. Det var helt rørende alle de sindsbevægelser, du har været igennem. Godt du ikke har fortrudt det salg, og kan glæde dig over køberne.

Anonym sagde ...

Det kan da kun være en god nyhed - glæder mig på dine vegne :-)

Nille sagde ...

Dejlig nyhed!!! En operation er aldrig sjov - og i næsen synes jeg altså, at det er lidt ømtåleligt ;-)

Conny sagde ...

Det var godt du slap for at blive opereret.
Kan du have en god aften.

Annette sagde ...

Kære alle, tusinde tak for jeres søde kommentarer. Hvor er det en dejlig verden der åbner sig for en, når man starter som blogger.
Kærlig hilsen til jer alle.
Annette

Tina - omme i London sagde ...

Jubiiii - tillykke med den melding, saadan en er altid med til at redde weekenden. :)

Vibeke sagde ...

Kære Annette
Det er altid skønt når man slipper for at blive skåret i, så din weekend blev da vist noget bedre.
Stort knus fra
Vibeke