onsdag den 28. april 2010

Nyt indlæg udi maleføljetonen....

Jøsses, hvor bliver det flot!
Hvor er det altså godt, at husherren bestemte at den væg skulle være rød og det er ham som siger, at han ikke har det fjerneste forstand på indretning og farver. Det kan han altså godt glemme alt om i fremtiden ☺

Den 100% helt rigtige farve – har det i dag vist sig, efter jeg har fået malerbøtten åbnet – fandt vi hos en antikvitetshandler i Breda ☺. Utroligt, men sandt. Vi kunne også få den andre steder, men da vi havde besluttet os for at cykle, blev det Breda for så havde vi medvind hjemad ☺. Malingen er belgisk og selv om de belgiere kløjs en hel del i det med deres politik, så kan de altså finde ud af at lave maling, så det er den rene og skære nydelse at male.

Jeg synes malerbøtten i sig selv er så flot og mens jeg har kæmpet med den hvide maling, har jeg flere gange tænkt, at hvis den røde væg bare bliver halvt så flot som malerbøtten, så kan det ikke gå helt galt.

Søde Lone fra Himmel og Fjord skrev på et tidspunkt til mig, at man skulle tænke over det stuens øvrige interiør, når man har en rød væg og når jeg kigger rundt i stuen, så er der faktisk allerede en del i næsten samme nuance.

Nå, jeg må videre…..

22 kommentarer:

Lene sagde ...

Det bliver dejligt at blive færdig, og sådan en rød væg skal nok finde sin plads, den vil fremhæve de andre røde farver :-)

Og så er jeres tulipanmarker vildt flotte :-)

Lotte Glensnov sagde ...

Hej Annette!
Hvor bliver det vildt med den røde væg, det er en utrolig flot farve ;0) Jeg glæder mig til at se det helt færdige resultat og så lige et skulderklap til husherren - for han kan jo nok :0)
Go arbejdslyst og ha en dejlig dag.
Stort knus herfra

Rosemary and thyme sagde ...

Det blir spennende å se det ferdige resultatet!
Lykke til videre i arbeidet, Annette!

Ha en fin dag
Klem Tove

Lavendel sagde ...

det er præcis den farve, min søstrs væg har!!! Godt du gav dig!god dag til dig - Lavendel

May Anna sagde ...

Det var da vist godt, at gemalen fik dig overbevist om at en rød væg ville være flot. Og du har en fin gammel stol, som passer til vægfarven. Den malerbøtte vil da være fin med en plante i, du ved, genbrug

God arbejdslyst med maleriet

Annettes space sagde ...

Super farve....godt valg...dygtig gemal :-))
Jeg er sikker på at det færdige resultat nok skal blive aldeles superb.
Fortsat rigtig god arbejdslyst med pensel og maling :))

Annette sagde ...

Lene, jeg glæder mig også meget til at det hele er færdigt og jeg kan få gjort rent. Det hele er ligesom slet ikke så sjovt, som da jeg begyndte. Men du har jo været for nylig været igennem et meget mere omfattende projekt, så du kender alt til det.

Lavendel sagde ...

Apropos bøger--jeg skal til Frankrig til efteråret, så jeg kan godt komme forbi med et læs...har masser jeg har læst og ikke rigtig ved, om jeg skal smide ud eller forsøge at sælge..måske skal de bare videre i verden...:-)

Annette sagde ...

Lotte, jo han kan skam godt når han vil, men han nægter altså at male ☺ ☺. Nå pyt, jeg synes faktisk det er lidt hyggeligt at male, jeg er bare ikke så vild med alt det afdækning osv.
Tak skal du have.
Knus

Annette sagde ...

Tove, tak skal du have.
Jeg er nu klar med første omgang og det er bare så flot ☺
Også en rigtig fin dag til dig.
Knus

Annette sagde ...

Lavendel, det var da sjovt, at vi har ramt samme farve.
Jeg kan huske engang for mange år siden, da vi var på ferie på Ærø, da var stuerne i mange af de små idylliske huse i Ærøskøbing, malet i den farve.
Også tusinde tak til dig, fordi du gav tipset med hvide kanter. Jeg er lidt spændt på hvordan det ser ud, når tapen kommer af. Men det bliver desværre nødt til at vente til i morgen, for det skal lige have en 2. omgang.
En god aften til dig.

Annette sagde ...

Manna, ja det er takket være min mand at væggen blev rød.
Du kan tro malerbøtten skal gemmes, jeg synes den er utrolig flot. Jeg havde slet ikke tænkt på at sætte en plante deri, tak for tipset, det vil jeg helt sikkert bruge.
Jeg kan huske engang for mange år siden, da så jeg et billede af en indkørsel, der var fyldt med gamle olivenbøtter med planter i ☺. Og genbrug det går jeg bestemt ind for.

Annette sagde ...

Annette, tusinde tak skal du have.
Jeg sidder her og bare glor på den væg, jeg kan overhovedet ikke blive træt af at se på den. Men den bliver lige nødt til at skal have en 2. omgang i morgen. Men pyt, det gør heller ikke noget ☺

Madame sagde ...

Wauw, hvor er det flot, Annette! Det var ikke en idé, jeg selv ville have fået, men jeg synes, det er meget smukt! Og så gør det jo ikke noget, at malerbøtten er et kunstværk i sig selv :-)
Klem og ha' en dejlig aften!

Mia Folkmann sagde ...

Mmmmmm, det ser godt nok godt ud! Ifølge Feng Shui teorien skal man have noget rødt i sit hjem, for det er elementet af ild. Det giver varme, succes og lidenskab, og det er måske det, din mand har tænkt på... ;-)

Jeg er i øvrigt også meget tæt på at købe belgiske farver med hjem, hver gang jeg er i Brugge. Jeg skal lige ind i sådan en dejlig indretningsbutik, hvor de netop sælger de dér malinger, som du også har købt - i de skønneste farver. Men nu skal jeg jo lige se, om huset skal sælges eller ej - så jeg venter lidt med at male...

Ellen sagde ...

Det bliver rigtig flot, tyder det på.
Glæder mig til at se det færdige resultat.

Unknown sagde ...

Hello Annette,
thanks for your post on my blog!
If I read it well,your living in holland?
You don't have a translater on your site and I can't understand swedish haha
Where did you live in Holland?

greeting karin

Annette sagde ...

Lavendel, det er da et usandsynlig flot tilbud.
Problemet er ikke så stort længere, da jeg nu kan få min hunger stillet på biblioteket og jeg spørger mig selv (næsten dagligt) hvorfor i alverdens riger og lande der skulle gå næsten 8 år før jeg tog mig sammen til det.
Lad os se hvordan jeg ser på sagen til efteråret, igen tusinde tak ☺

Annette sagde ...

Madame, ja det er lige før malerbøtten gør, at jeg har lyst til at fortsætte med at male i andre rum, for den er bare så smuk ☺.
Jeg er meget positiv overrasket over farven, skal i gang med 2. gang lige om lidt ☺.
En rigtig dejlig dag til dig.
Knus

Annette sagde ...

Mia, det vil nok være lidt spild af penge for jer at købe maling lige nu, men jeg kan på det kraftigste anbefale dig netop denne maling.
Den er så utrolig lækker at arbejde med, jeg tror altid jeg vil bruge den i fremtiden ☺.
Da jeg opdagede, at malingen kom fra Belgien, kom jeg til at tænke på, at det måske ville have været billigere at købe den der, idet vi betalte 35,95€ for 2,5 liter.
Jeg kan se, at jeg bør sætte mig lidt ind i Feng Shuis principper, det er først her under mine skriverier om maleriet, at jeg er blevet klar over, at der bør være rødt i ethvert hjem. Gad vide hvad det mon kan føre til ☺

Annette sagde ...

Ellen, tak skal du have.
Jeg må sige, at jeg er blevet meget positivt overrasket over resultatet efter første gang maling.

Annette sagde ...

Hello Karin,
Nice to hear from you.
Thank you very much for pushing me to add the translater. I tried to translate some text into Dutch and it didn´t come out quite as expected ☺. I noticed amongst others, that husband was translated to meester, think what can come out of that ☺.
You are right, I do live in Holland (Noord Brabant), unfortunately very fare away from Assen.
By the way, the blog is written in Danish ☺ ☺.
Ik wens jou een fijne Koninginnedag.