mandag den 17. maj 2010

Arbejdsglæde eller hvordan er det nu det er?

Det er vanvittigt, jeg ved det.......
Startskuddet for de indledende øvelser af maling og omrokering af de næste 2 rum har lydt!
Jeg har hele dagen bakset rundt med senge, skruet et utal af skruer af - med håndkraft selvfølgelig! Jeg har en ide om, at jeg nok ikke kan enes med den batteridrevne skruetrækker og håndkraft, det ved man hvad er. Det er jo ikke for ingenting, at jeg nyder "Bonderøven" via internettet ☺.
Jeg føler, at det roder overalt, men har da i hvert fald sørget for, at vi kan komme i seng i aften samt at stue og entre er holdt fri for roderi, i tilfælde af at der skulle komme uanmeldte gæster ☺.
Nu er jeg på vej ud for at købe maling, jeg har i mit hovede en ide om, hvilken farve gæsteværelset skal ende med at have og husherren har meldt ud, at så lang tid han ikke behøver at være involveret, så er alt fint med ham ☺. Nå, lad os se hvad det ender med.....

24 kommentarer:

MissMuffin sagde ...

Så flittig du er med den malerpensel!
Her trænger også til at blive malet, men jeg gider bar ikke!

Kisser sagde ...

Må jeg komme med et godt forslag? Når du har malet færdig i de 2 rum, har jeg også et enkelt rum, der trænger - fnis.
Jeg skal nok lave lækker mad!!
Jeg ønsker dig god arbejdslyst.

Annettes space sagde ...

Behøver jeg at minde om hvor meget du stønnede over maling af stuen?? Og det er ikke længe siden!!! :-))

Her hos mig trænger der også til en opfriskning og jeg bager gerne dejligt brød til dig ... hi hi hi...

God arbejdslyst Annette...

Mia Folkmann sagde ...

Hvor er du dog energisk! Jeg kunne godt bruge en hjælpende hånd her også - her er rigeligt at male... :-)

Nå, men mon ikke du får dækket lysten efterhånden... Gad vide, hvilken farve du har i tankerne? Jeg er ret vild med de dér grå og nougat farver, man bruger meget i Belgien - er det mon én af dem??? Hmmmm... ;-)

Lotte Glensnov sagde ...

Altså Annette :0)
Nu ruller der igen en film for mit indre...Annette har skruet og skruet hele dagen - og ved sengetid siger det pludselig: "BANG"...sengen er klappet sammen og Annette + husbond ligger og roder rundt i dyner, lagner, sengebrædder....
Der er nu noget over dine beskrivelser af drevne maskiner...*skrupgriner* Om det så er skruemaskine eller boremaskine :0)))
Well, Annette - glæder mig til at høre/se nærmere på de nye projekter!
Tror der er gået Hollandsk Byggemand Bob i dig!
Stort knus herfra

Madame sagde ...

Sikke en dejlig masse energi du har, Annette :-) Det kan jeg ikke sige, at jeg har, men jeg er spændt på, hvilken farve du vælger til de næste to rum.

Rigtig god arbejdslyst! Klem ...

Ellen sagde ...

Hold da op, for en energi... Men når nu du alligevel skal male hos Kisser, kan du så ikke lige tage os med på vejen? Vi bor næsten lige ved siden af hinanden ;-)
Vores stue trænger så gevaldigt, men lige nu orker vi kun projekt svenskerhus.
Jeg synes det er sejt, at du går i gang med en gammeldags skruetrækker - det havde jeg ikke gjort, må jeg indrømme. Alene risikoen for, at John ville få hjertestop ved synet...

Tina - omme i London sagde ...

Hvor lyder det bare skoent. Jeg venter spaendt paa at se hvilken farve du bestemmer dig for. Af en eller anden aarsag tror jeg groen, men vi faar se. :)
KH - endnu en bonderoev! :)

Sol sagde ...

Hvor sjovt, jeg har lige hørt om bonderøvsprogrammet fra en tv-pige, jeg har talt med...

Sikken malerenergi, du har...

Det er nu også dejligt, når ens hjem får nyt tøj på.

Rigtig god malelyst fra
Solveig, Champagne

Lone sagde ...

Hej Annette, Jeg fatter ikke, hvordan du når alt det du gør. Det er en vældig energi, du lægger for dagen :)) Du har været til fest i DK, du har malet og sat på plads og er nu i gang med yderligere to rum.
Min husbond syntes også, at det er ok med, hvad jeg finder på, bare han ikke bliver involveret :-) Vi skal bare passe på, at vi ikke forkæler dem for meget, så de glemmer arbejderne i hjemmet, når de engang holder op med at arbejde :)

Da jeg så broderiet af det gamle Amsterdam, troede jeg i første omgang, at det var Hafnia = København. Det var jeg ved at gå i gang med som teenager, hvor jeg broderede en masse Eva Rosenstand broderier (har ikke noget selv). Jeg nåede ikke at købe broderiet, før jeg tabte interessen. Men jeg syntes stadig, de er smukke :) Gad vide om det af Amsterdam også er fra Eva Rosenstand?

Den søde pige på billedet herunder stråler da mere end nogen sol. Sikke smilende øjne hun har :)
Her er den rigtige sol så småt begynde at komme frem af skydækket igen. I dag har vi haft ca. 15 gr. og folk er begyndt at springe ud i sommertøj ligesom blomsterne :)

Annette sagde ...

MissMuffin, så flittig er jeg altså heller ikke. Det var kun den allernødvendigste der blev malet, da vi flyttede ind for 4½ år siden og nu efter 4½ års tilløb er jeg endelig kommet i gang ☺

Annette sagde ...

Kisser, sikken et spændende forslag ☺.
Det der med maden er vældig fristende. Jeg tænker lige lidt over det, forhåbentlig er det ok ☺

Annette sagde ...

Annette, endnu et spændende forslag med inkluderet brød. Det jeg stønnede over i stuen var loftet og jeg har besluttet, at det gør jeg aldrig nogensinde mere (njaaaah, måske om et par år). Denne gang er det kun vægge og det er lige til at finde ud af ☺.

Annette sagde ...

Lotte, byggemand Bob, gad vide hvad han mon hedder på hollandsk? Frank siger, at han hedder Bob de Bouwer ☺ ☺.
Jeg kan godt bruge de der elektriske dimser, men jeg synes bare, det er meget lettere med håndkraft, men det er vi ikke helt enige om her i huset ☺ ☺.
Jeg har lidt overvejet, hvad det næste vilde projekt jeg skal ud i, det skal være. Jeg har set nogle fantastiske gardiner, som Kaffe Fassett har syet og de vil nok være supergode til soveværelset, men jeg må nok hellere lade være med at ligge for mange planer, du ved konen med æggene ☺ ☺
Et stort knus tilbage til dig.

Annette sagde ...

Madame, jeg vil nu ikke sige, at jeg ligefrem sprudler af energi ☺.
Hvis jeg kan få lov til at gå og pusle lidt med malerprojektet i fred og ro og uden forstyrrelser, så går det meget godt. Farven kommer senere, den er bare så spændende ☺.
Tak skal du have. Knus

Annette sagde ...

Ellen, jeg kan se med alle de projekter I tilbyder mig, så varer det længe inden jeg bliver arbejdsløs ☺. Indrømmet, jeg er også rent til grin her i huset, når jeg bruger gammeldags skruetrækker. Husbond styrter rundt med alle sine powertools, men jeg mener at jeg allerede har klaret jobbet med min gammeldags skruetrækker, før han har fået den elektriske ud af tasken ☺. Nå pyt, så lang tid vi kan finde ud af det, det er det vigtigste.

Annette sagde ...

Tina, det bliver ikke grønt!!! Men det kunne nemt være blevet det, hvis ikke lige det var fordi jeg vidste, at husbond ikke er så fjollet med mørkegrønt ☺ ☺
Men jeg har 2 gange haft mørkegrønt, den ene gang var det kun en væg. Anden gang, var da jeg havde lejet en lejlighed i Brovst, inden jeg flyttede til Holland, den havde jeg malet i dyb mørkegrøn, jøsses hvor var den flot. Jeg vil til enhver tid holde på, at det var nordjyllands flotteste stue, hvis ikke lige det var fordi der var tovværk som skyggeliste og imiteret teak på loftet!!!!!
Knus til dig.

Annette sagde ...

Solveig, jeg er ked af, at jeg ikke tidligere har fortalt dig om programmet. Har du linket, så du kan se det via computeren? Han er så herlig, hylder princippet "Simple living" og kan utrolig meget.
Blandt andet har vi set en produktion af cider, som han har lavet med sin franske nabo. Jeg har det sådan, at jeg totalt glemmer tid og sted når jeg ser hans programmer ☺.
Tak for dine ønsker ☺

Annette sagde ...

Mia, undskyld du var smuttet i rækkefølgen ☺. Endnu et "jobtilbud" og det ovenikøbet i dit skønne hjem i England ☺.
Med hensyn til farven, så har du gættet fuldstændig rigtigt. Jeg glæder mig utrolig meget til at se, hvordan det kommer til at se ud og kan næsten ikke vente til i morgen med at komme i gang ☺ ☺

Annette sagde ...

Lone, jeg havde skrevet en lang kommentar til dig og da jeg ville sende den afsted, havde jeg pludselig ingen adgang til internettet? Det sker ellers aldrig, men jeg havde skrevet en del om vore forkælede mænd, så måske der var censur på????
Vi prøver igen, i en forkortet version ☺.
Du har ret, de er forkælede og når jeg af og til siger det til min mand, så svarer han "Jamen, det ved jeg da godt"!!!!!
Jo, broderiet er fra Eva Rosenstand og jeg kan huske, da jeg købte det, var der 3 - 4 forskellige havnemotiver. Hvorfor det lige endte med at blive Amsterdam, det husker jeg ikke længere, måske Holland har ligget og luret i underbevistheden ☺ ☺ ☺.
Tak for de søde ord om mit barnebarn ☺. Vi har også haft dejligt vejr i dag, jeg har haft vinduer og døre stående åbne og har kunnet høre børnenes leg udenfor, det har været dejligt.

Rosemary and thyme sagde ...

Du er dyktig, Annette:)
Det blir sikkert flott når du kommer i orden igjen.
Lykke til med all oppussing!
klem Tove

Rosemary and thyme sagde ...

Vil ønske deg en fin Pinsehelg også, Annette!
Jeg skulle gjerne vært på landstedet og malt denne helgen, men jobben kaller for mitt vedkommende.
Lykke til med videre oppussing.
Klem Tove

May Anna sagde ...

Jøsses så store projekter du er gået i gang med. Selvgjort er velgjort siger det gamle ordsprog, og det tror jeg på. Din stue er i hvert fald blev rigtig flot, og det er jeg sikker på, at de næste rum også bliver.
Jeg trænger ikke til at få malet, men med tiden kunne jeg godt tænke mig noget farve på væggene, som alle er hvide.
Bonderøven er herlig. Desværre har han fået konstateret diabetes 1 og skal være på medicin resten af livet.
Her vil solen ikke rigtig vise sig. I morges kom der en byge og det er for vådt til at rode i jorden.

Kan du have en god pinse

Bettys blog sagde ...

Hvor er du initiativrig, Annette. Spændende at se hvilken farve du vælger.
Dit barnebarn er da en lille yndighed.