tirsdag den 16. november 2010

Dagen i dag…..

Vejret hernede sydpå er lidt trist i dag. Der er tåge og dis, så man ind i mellem næsten ikke kan skimte gaden udenfor og temperaturen har nået at skrue sig helt op på 4 graders varme.

Men på den anden side set, når jeg tænker på de stakkels mennesker, der rundt omkring i verden sloges med naturkatastrofer, så har vi ikke noget at klage over. Vi bliver hele tiden bombarderet i nyhederne med nye katastrofer, så man næsten ikke kan rumme det mere. Men af en eller anden grund, så gør det et dybt indtryk, når der i nyhederne vises klip fra vore sydlige naboer, der i byer, hvor jeg ofte kommer, lige nu sloges med store vandmasser fra floden Maas.

Dagen tilbringes bag symaskinen og med lidt bloglæseri ind i mellem.

Buddaer

15 kommentarer:

Rejen sagde ...

Ja det er trist med naturkatastrofer, jeg er også fyldt lidt op med alt det der sker ude i verden, rart at slukke for det ind imellem. Fin buda-figur du har , min bror samler også på buda-figurer...Her er det også lidt koldt, men det har været fint vejr her i København...hav en god dag....

Nille sagde ...

Det er skræmmende de billeder man ser på TV fra så mange steder rundt i Belgien. Jeg snakkede med min veninde i Soignies i går - jeg var pludselig helt bekymret for om de var flygtet fra hus og hjem... som flere hundrede andre i den by.

I Bruxelles er Senne-floden jo lukket; den løber under byen men ikke igennem den. Til gengæld betyder det så, at trykket er så meget desto større andre steder - og det er med til at forstærke ødelæggelserne, når den så går over sine bredder udenfor Bruxelles.

I går aftes kørte de særudsendelser stort set hele aftenen; men det er jo også en kæmpe katastrofe.

Annette sagde ...

Annemarie, det er ikke rart det der sker ude i verden i disse år, det har du ret i.
Den store Buda figur var min mors og de 2 små har vi købt senere, jeg havde en ide om, at vi måske ville samle på dem, men egentlig er der nok af samlinger rundt på matriklet, så det bliver vist ved de samme 3 stk. ☺.
Jeg snakkede med min datter i det nordjyske i formiddags, de havde høj sol, men ikke særlig varmt.
En god aften til dig.

Annette sagde ...

Nille, forhåbentlig gik det godt hos veninden. Det er intet mindre end frygteligt, det der sker hos jer. Selvfølgelig er alle naturkatastrofer rundt om i verden frygtelige, men det der er sket indenfor de sidste dage er så nær, så tæt på.

En tåbelig tanke, som jeg ikke kunne lade være med at tænke, er at der givetvis i fremtiden skal laves diger og andre foranstaltninger. I en i forvejen anstrengt økonomi, kan det muligvis blive problematisk. Det er ikke en situation som denne, jeg ønsker for Belgien, hverken lige nu eller i fremtiden.

Lad os håbe på megen sol og absolut ingen regn i de næste mange dage og at du snart er på toppen igen.

Inge sagde ...

Disse naturkatastrofer er noget skidt, både i Belgien i øjeblikekt og andre steder i verden, her tænker jeg på Haiti.. hvor kolera spreder sig hurtigere end lynet. Men når det kommer for tæt på bliver det pludselig meget nærværende..
Jeg har en Budda helt magen til din i midten, jeg samler ikke på dem, de er bare dukket op i min kuffert når jeg er kommet hjem fra f.eks. østen.. :-)
Knus og en dejlig aften til dig.

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Buddaherne er bare skønne, jeg elsker dem Annette, ja engang imellem er det lige før at man skal undlade at lukke op for nyhederne, man kan let blive i dårligt humør.
God aften og klem herfra.

Conny sagde ...

Hej Annette
Det er nogle skønne billeder du viser i dit forrige indlæg. Det må være rat, at spise frokost med en gammel kollega. Her har vi haft blå himmel og sol , det har frosen natten til i dag Her høre vi også kun om katastrofer på TV.det kan ikke undgås, at det gør støre indtryg på en, når det er nabolandet det er gået ud over.

Pia sagde ...

Heldigvis har vi ikke fået de vandmængder som i Belgien og andre steder sydpå. Men det flade Lolland står også under vand, landmændene kan ikke køre på markerne, traktoren synker i så roerne kan ikke komme op. Det har dog været tørvejr i dag og frost i morges og lige nu 2 grader.
En hyggedag med en gammel kollega, lyder dejligt. Der er langt imellem, men det hænder jeg støder på et par af mine gamle kollegaer når jeg er ude og handle, men så får vi også fulgt op på mand, børn osv. så der ryger let en times tid på den konto, men når der går år imellem, så er der jo også meget at tale om ☺

May Anna sagde ...

Alle de naturkatastrofer, der sker rundt om i Verden er ganske forfærdelig, ligesom der altid er krig et eller andet sted i Verden, og andre steder er der ingen af delene, men fattigdom og manglen på mad.
Det lyder til, at du har haft en rigtig hygge dag. Måske du er i gang med at sy julegaver ?

Skønne billeder i forrige indlæg.

Lone sagde ...

Jeg syntes også, at vi hører om den ene naturkatastrofe efter den anden i disse år. Jeg mindes ikke, at vi hørte så ofte om det før i tiden - og vist slet ikke fra Europa. Det må være klimaforandringerne, vi begynder at mærke følgerne af.

Når jeg ser en buddha, overvejer jeg at købe en, men har endnu ikke gjort det. Jeg bliver altid mere fristet af en engel :)

Er du ved at sy julegaver?
Klem fra mig.

Mette Lykke sagde ...

Du har så evigt ret, vi har ikke noget at klage over..
Tak dine altid søde og kærlige kommentare på min side.. De glæder mig meget.
Mange knus sendes til Holland fra lille Ærø.

Annette's space sagde ...

Vi har det godt i vores del af verden. Ja så er der nogle kældre der bliver oversvømmede, et tag eller to der blæser af (i ekstreme tilfælde) eller en skov der vælter. Men vi dør ikke af hverken sult eller kolera og vi får et andet tag over hovedet hvis "katastrofen" er ude efter os.

Ha en dejlig stille dag med sysmaskine og læsning. Knus

Madame sagde ...

Oversvømmelser er forfærdelige, og det er som om, der bliver flere og flere af dem.
Vejret nede hos dig lyder præcis som her, Annette. Trist og gråt og koldt.
Jeg har også en lille tyk Buddha, der sidder her og lyser op i min reol :-)
Klem og en dejlig onsdag til dig!

Annette sagde ...

Tusinde tak for alle jeres kommentarer.
En rigtig god aften til jer alle.

PS. Det er julegave til mig selv, jeg er i gang med ☺.

Ellen sagde ...

Hvis ikke jeg havde min søde mand, ville der meget sjældent blive tændt for fjernsynet, og da kun for Barnaby og lignende.
Jeg ved godt, at 'man' skal følge med, men jeg synes det er så trist at se alle disse katastrofer, som jeg alligevel ikke kan gøre en disse for at afhjælpe eller forhindre.
Jeg gør hvad jeg kan ved at give til udvalgte hjælpeorganisationer - det er det bedste og det eneste, jeg kan tilbyde.
Du ser oversvømmelser i Belgien - jeg så i går, at der også er 'floods' i Cornwall, som jeg selvfølgelig føler mig tættere forbundet med end Belgien, men lige skrækkeligt er det da for begge og alle de andre steder, der er ramt.
Man kan bare næsten snart ikke rumme mere...

Så det er en god ide at sy julegaver til sig selv.
Det gør jeg også... :-)