mandag den 1. november 2010

En smule irriteret......

Ja, jeg blev endda så irriteret, at jeg nåede at lave op til flere fejl i indlægget, men.....

Jeg har tænkt meget længe over følgende indlæg.
Skulle jeg bare ignorere det jeg havde set eller skulle jeg tage til genmæle?

På en blog, så jeg i weekenden, at blandt andet jeg blev advaret mod at have kontakt med en anden blogger!

Til det har jeg 2 bemærkninger:

For det første, jeg aner ikke hvad der er gået forud for hele den historie og det kommer heller ikke mig ved. Jeg plejer nemlig ikke at blande mig i hvad andre mennesker foretager sig og det agter jeg heller ikke at gøre i fremtiden.

For det andet, hvis mennesker vil i kontakt med mig og give mig gode råd og hvad jeg skal og ikke skal, så bliver de nødt til at vise flag og fortælle hvem de er. Anonyme indlæg er som regel skrevet af feje mennesker, der ikke tør stå frem (i henhold til min terminologi).

21 kommentarer:

Ellen sagde ...

Jeg havde lidt de samme tanker som dig (jeg tror nemlig, at jeg ved, hvad du mener), men jeg valgte at lade det være, for den slags ting er vist bedst at ignorere og tie ihjel.
Jeg er helt enig i, at anonymitet ikke er acceptabelt - man må kunne stå ved sine meninger.
Og ja... hvilke blogs man vil eller læse eller lade være med at læse, er vi til fulde i stand til at afgøre selv uden andres indblanden ;-)

Rejen sagde ...

Det var da en kedelig oplevelse, mon ikke vi er voksne nok til at sortere og finde ud af hvem vi vil læse og kommentere på....Jeg giver dig ret i at det er fejt at optræde anonymt på sådan et indlæg...hmmm....god aften til dig...

Conny sagde ...

Det så jeg også i weekend og undrede mig over hvad det gik ud på ,da midt navn ikke blev nævnt gjorte jeg ikke mere ved det.Men jeg synes ikke man kan ignorere og tie ihjel,jeg synes det dårligt at skjule sig under anonymtet.

Annette sagde ...

Kære Ellen, Annemarie og Conny, jeg er glad for at I deler min mening. Jeg var meget i tvivl om jeg skulle skrive noget på bloggen om det, men bestemte til sidst, at jeg ikke kunne lade være.
Tak for jeres kommentarer.
En rigtig god aften til jer.

Madame sagde ...

Jeg tror, jeg nu har set, hvor du har læst i weekenden, Annette. Men det er bedst at tie sådan noget ihjel.
Jeg har selv været ude for de mest vanvittige angreb både fra anonyme og navngivne - jeg sletter dem bare uden at skrive om det. Men det er meget ubehageligt!

Annette sagde ...

Madame, jeg overvejede også mange gange før jeg publicerede ovenstående.
Den anonyme blogger fortjener i mine øjne ikke opmærksomhed (pga. anonymiteten), hvilket vedkommende jo ville få, hvis jeg skrev om det. Men til sidst tog jeg beslutningen om at gøre det.
For mig er blogning sjov og hyggelig, jeg lærer utroligt mange dejlige mennesker at kende, som jeg holder af at veksle et par bemærkninger med og sådan vil jeg gerne have at det bliver ved med at være.
Sjovt nok, så blev det "gode råd" til mig (og andre) slet ikke skrevet på min egen blog, men på en helt anden, som jeg læser med på.
Nå pyt, det vil vi ikke spilde mere tid på.
Tak for din kommentar.
Du får lige et knus til (dem kan vi ikke få for mange af) og fortsat en rigtig god aften.

Unknown sagde ...

Det lyder da som en rigtig kedelig historie - jeg har ikke blogget i weekenden og ved jo heller ikke om det er et indlæg jeg ville have læst, men jeg er enig i at det må være op til en selv hvad og hvor man læser og giver respons på og anonymitet er ihvertfald kun en fejhed.

En god aften til dig og også et knus fra mig - der er glad for at have "mødt" dig.

Inge sagde ...

Imponerende at du bliver advaret på en andens blog.. Jeg bliver ind i mellem noget forundret over denne blogverden.. men det bliver jeg såmænd også nogle gange i den virkelige verden.. :-)
Uha Ikea er ikke en af mine ynglings butikker, men jeg kommer der jo alligevel.. ;-) og er aldrig gået derfra uden noget i kurven.. he he..
Jeg vidste ikke at Ikea i Holland forhandlede madvarer også, det tror jeg ikke man kan få hos os er i DK..
Hav en dejlig aften Annette og knus til dig.

Ellen sagde ...

Hehe, Inge - jeg tror, det er cafeteriet, der menes når man taler om IKEA-madvarer :-D
I IKEA, Älmhult i Sverige kan man lige nu få sig en 'korv med bröd' for 5 -FEM- svenske kroner! Vi så det i søndags, da vi var der. En kaffe med kanelbolle fås for fire kroner. Billigt? I think so... De bruger garanteret ikke økologiske råvarer...

Annette sagde ...

Marianne, tak skal du have og i lige måde ☺.

Annette sagde ...

Inge, jeg synes også det er underligt, at der på en eller anden mystisk vis sniger sig noget ned i indkøbsvognen, som man slet ikke vidste, at man manglede, lige indtil det øjeblik at dimsen nu ligger der ☺ ☺.
Sjovt nok, vi har fra flere hørt, at de danske Ikea´er ikke har fødevareafdeling og har blandt andet haft marmelade med til Danmark fra Ikea her.
Men det skyldes vel, at I bare kan gå hen i Brugsen (eller hvor der nu handles) og købe lige præcis alle de dejlige ting, som vi går og længes efter ☺ ☺. Men her er der skam en meget velassorteret fødevareafdeling. Blandt andet så jeg, at de havde ost med brændevin ☺ ☺. Men den var desværre 50%, så jeg måtte lade den ligge. Knus og en rigtig god arbejdstid til dig i morgen.

Annette sagde ...

Ellen, jeg kan altså ikke lade være, se lige alle de lækre sager vi kan købe hernede:
http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/categories/departments/cooking/16260.
En rigtig god dag til dig.

Tina Liel sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Tina Liel sagde ...

Ups lige lidt slåfejl. Du har ret lad blogverdenen forblive postiv. Så det godt og gik ind på linksene. Noget andet er at det faktisk var meget skræmmende. Her er Ikeas madvarer også et hit. Har foreslået dem at importere remoulade men det er jo ikke svensk hi hi. Ha en dejlig dag. KNUS

Ellen sagde ...

Så blev jeg klogere - endnu en gang :-D

Annette's space sagde ...

Det er vist desværre ikke første gang der suser anonyme ubehageligehder rundt i bloglandia og som alle andre her tror jeg det er bedst at det ties ihjel.
Vedr. Ikea og fødevarer, så er jeg een af dem der savner at kunne handle svenske fødevarer i Danmark, men desværre kan vi ikke længere det i Danmark. Ha en dejlig dag... knus

Annette sagde ...

Tina, øv at Ikea ikke er åbne for kundernes ønsker ☺. Jeg havde slet ikke tænkt på, at der ikke var remoulade på hylderne. Men skønt er det med alt det skandinaviske guf. Knus

Annette sagde ...

Ellen, jamen det er jo lige præcis det jeg finder så dejligt ved bloggen. Man opdager hele tiden nye ting. Men tro mig, det er en vældig dejlig butik at besøge, i går holdt jeg mig helt væk fra kageafdelingen, men den trak, meget endda ☺.

Annette sagde ...

Annette, som du måske har set, at jeg har skrevet, så lå der mange overvejelser forud for publiceringen, men resultatet blev som du ved.

Aha, det er sådan det hænger sammen. Vi har haft varer med fra Ikea her til Danmark og troede derfor ikke, at Ikea hos jer havde fødevareafdeling, men da Madame skrev, at hun tidligere havde købt köttbullar, så blev jeg i tvivl og tænkte, at der måske var forskelligt fra afdeling til afdeling.
Jeg kan godt fortælle dig, nu hvor rugbrødsduften breder sig overalt, det er bare så dejligt ☺. Knus

Kisser sagde ...

Annette, der var en sætning, der faldt mig ind da jeg læste dit indlæg:
At dække sig selv ind på andres bekostning.
Uha, det er uhyggeligt.
Knus

Annette sagde ...

Kisser, ja det er uhyggeligt.
Men selvfølgelig er det nok naivt at gå rundt og tro, at alle bloggere bare er søde, rare og dejlige mennesker, der hygger sig ved at blogge.
Tak for din kommentar.
Knus