torsdag den 18. november 2010

Mor, jeg har fået en god ide…..

Sagde min datter, da jeg snakkede med hende først på ugen. Hun fortsatte med at sige, at hjælpen involverede mig!

Ideen gik ud på, at købe 4 vaskeklude i enten brændt orange, gult eller hvidt og brodere Karoline og Kristian derpå. Og det mente jeg da sagtens, at jeg kunne klare.

Jeg har tidligere broderet meget, men det ligger mindst 25 år tilbage i tiden og der er sket et eller andet med lysets styrke siden da ☺. Eller måske kan jeg give sparepærerne skylden ☺.

Vaskeklude

Så mangler der kun 2 stk….. pfffff.

20 kommentarer:

Rejen sagde ...

Det er sparepærenes skyld, helt sikkert, men de ser da fine ud..trods belysningen

Lavendel sagde ...

Ja, de åndssvage pærer....men sødt ser det ud!!!

Inge sagde ...

Hahaha.. hun får en god ide og du udfører den.. :-))
Det er helt sikkert sparepærens skyld..

Annette sagde ...

Annemarie, det er som om det, der skulle ligne smukke kædesting, mest ligner et eller andet lavet af en i første klasse ☺.
PS. Tak for rådet med støvlerne. Jeg har prøvet med våde aviser en enkelt gang, men jeg har måske ikke stoppet støvleskaftet nok ud. Jeg har også set et råd om, at sko der skal blogges ud, kan sættes i ovnen, i en times tid ved lav temperatur og derefter stoppes ud, men det har jeg ikke turdet prøve.

Annette sagde ...

Lavendel, ja er det ikke utroligt, at det er blevet så besværligt, siden vi overgik til sparepærer ☺. Tak skal du ha´.

Annette sagde ...

Inge, ja jeg prøver i hvert fald, men det kan godt være, at hun hellere selv ville have broderet, når hun ser resultatet ☺.

Salix sagde ...

Nej, Annette, de er da super søde. Det er sikkert med "lyset" som med så meget andet - du skal lige vende dig til det; så hvis du fortsætter ender de med at blive, som du (perfektionist) vil have dem!
Lene

Annette's space sagde ...

Det ser altså godt ud Annette :-))

Pia sagde ...

Jeg ville spørge om det var kædesting, som jeg regnede med, og det har du bekræftet. De ser, som du selv er inde på lidt anderledes ud, end jeg også husker dem. Det er også længe siden jeg selv har syet sådanne sting. Jeg syntes ikke resultatet er ringere af den grund.

Bettys blog sagde ...

Det må helt sikkert være de dumme sparepærer. ;-)
Du er dygtig, du sådan lige kan brodere efter så mange år.
Jeg broderede også meget engang. Sommetider tænker jeg, det kunne være sjovt igen, men det bliver kun ved tanken

Ellen sagde ...

Jeg skal undlade at kommentere det med sparepærerne... bare sige, at jeg er ked af, at de ikke kan matche lysstyrken i de gammeldags 100w-pærer ;-)

Jeg kender godt det med, at barnet får en god ide. Og vi hopper bare på den hver gang - ih hvor er vi nemme, men vi gør det jo med glæde, ikke?
Jeg er lige startet på en sweater til Charlotte, bare fordi hun faldt for den, da vi gik forbi garnforretningen under hendes besøg i DK forrige uge.
Skal vi ikke nøjes med at konstatere, at vi er Mødre (og Mormødre) med Meget store M'er, og at vi trods alt 'brokkeriet' nyder at være det?

Tina Liel sagde ...

Hvor er de blevet fine! Se jeg kan slet ikke brodere hverken med eller uden lys he he Hvor er det flot i Tilburg! Ha en dejlig fredag♥

May Anna sagde ...

Det var en super god idé med broderet navne på vaskekludene din dattet fik. De er blevet meget fine og personlige.
Dagen i går var meget mørk og grå og gav store problemer med at se på sytøjet. El-Salg havde arkitekt lignende lamper på tilbud til 129 kr. Det var lige sådan en jeg manglede, så gik de ned for at købe en. Lamperne var ikke kommet hjem, men forhandleren havde en på lageret til en noget højere pris. Den ville han gerne sælge til mig for samme pris. Jeg har en god arbejdslampe ved sybordet. Den afmonterede jeg jævnlig og brugte om aftenen i stuen. Nu er det slut med det bøvl, og når det igen bliver lysere tid, pakkes lampen ned.

En rigtig god weekend til dig

Annette sagde ...

Lene, tak skal du have. Det går meget bedre med strik/hækling, men selvfølgelig kan man jo heller ikke forvente, at man stadig ser som en 17 årig ☺.
En rigtig god weekend til dig.

Annette sagde ...

Annette, tak skal du have. Gad vide om moderen siger det samme ☺.

Annette sagde ...

Pia, jeg havde jo håbet på et eller andet, der ville se næsten professionelt ud, men til trods for briller og husets bedste lys, så lykkes det ikke ☺. Men pyt, de er jo også bare til at vaske sig med ☺.

Annette sagde ...

Betty, jeg havde slet ikke gjort mig tanker om, at når der kun er 3 år til jeg runder de 60, så er det med broderi, slet ikke så let mere. Jeg kan huske, at min mormor hun broderede stolebetræk til hun var over 90, men det var korsstingsbroderi, mon ikke det er lettere ☺.

Annette sagde ...

Ja Ellen, du har så evig ret. Det har måske for os to et eller andet at gøre med, at vi ikke har dem tæt på og så springer vi på alle ideerne, for at kompensere. Eller måske ville vi gøre det, uanset om de boede tæt på ☺.
PS. Ja, sådan en gammeldags 100W pære, den ville ikke have været så ringe ☺.

Annette sagde ...

Tina, altså så kan du jo så utrolig meget andet, ikke sandt.
En rigtig god weekend til dig.

Annette sagde ...

Manna, jeg har i hvert fald fundet ud af, at jeg i næste uge skal ud og søge efter en ordentlig lampe eller en anden type pære end der er i den lampe, jeg har over sybordet, for det her, det fører ingen steder hen ☺.
Det var da en rigtig fin service, at du fik den til samme pris, det er dejligt, når man kan være så heldig ind i mellem. En rigtig god weekend til dig.