onsdag den 3. august 2011

Sommervejr i Holland….

Regen

Hele 2 dage fik vi med fuld sol og skyfri himmel, i dag regner det igen……ØV!

18 kommentarer:

Mia Folkmann sagde ...

Jeg tror, at jeres vejr ligner vores vejr... ;-)

Rejen sagde ...

Øv øv, det er lige som her hjemme i Danmark, det er da den kedeligste, vejrmæssigt, sommer i mange år...;-D

Inge sagde ...

Det ligner dansk sommer.. altså bare ikke lige i dag igen, hvor solen skinner og det er varmt og dejligt.. :-)

Unknown sagde ...

ØV - i Lønstrup har vi heldigvis haft dejlig sommervejr i den seneste uge - kun en enkelt regnbyge i går, men der er desværre regn på vej i næste uge.

Annette sagde ...

Hej igen Mia, jeg har altid vejroplysningerne i Aalborg og i Breda på skrivebordet. Aalborg har en smuk stor sol, men Breda ser grå og trist ud ☺.

Annette sagde ...

Anne Marie, vi er så enige, så enige og jævnligt får vi i nyhederne en beretning om hvor lang tid det nu er siden, at vi har haft så dårlig en sommer. En rigtig god regnvejrsdag til dig.

Annette sagde ...

Inge, endelig en der har sol, jeg kunne da heller ikke forstå det. Min lille familie oppe i det nordjyske snakker om sol og blå himmel og jeg har ligesom slet ikke noget at tilføje i den retning. Knus og dejlig dag til dig.

Annette sagde ...

Marianne, jo jeg har hørt lidt om jeres pragtfulde vejr fra Hjørring og vi er bare så misundelige. Ok, vi skal ikke klage, vi har haft hele 2 dage med godt vejr i denne uge ☺. Knus og en dejlig dag til dig.

Hannie Mommers sagde ...

It's a pity isn't it. And just today I have a day out with a friend. :-(

Annette sagde ...

Hannie, oh no, I am sorry for the both of you. It seem as if the sky is becoming a tiny little bit less grey, but I cannot promise you anything. Do enjoy your day, my dear.

Hannie Mommers sagde ...

Spend most of the day inside museums, so we were dry. :-)
Been walking on the beach in a drizzle, but also in dry weather. So I am not complaining!

Kisser sagde ...

Lidt ligesom dansk sommervejr i det hollandske :-)

Annette sagde ...

Hannie, good that you had a nice day. And when walking on the beach, then the weather actually doesn´t matter that much, I agree.

Annette sagde ...

Kisser, her gik jeg og troede, at I havde sol i Danmark. Nå, men mon ikke det lykkes dig at få et par gode dage i løbet af ferien.

Anonym sagde ...

Jeg synes det lyder lige som vejret i Danmark - og jeg må indrømme, at jeg er meget begejstret for det. Sorry..... ;-)

Annette sagde ...

Jens, tro mig jeg har ikke spor imod regn.
Jeg vil bare så gerne have, at regnen ind i mellem er afbrudt af solrige dage. Juli var en lang regnvejrsdag hernede og det er trist, når jeg kigger på skrivebordet, hvor jeg har ikoner over aktuelt vejr i Aalborg og Breda....der er varmere temperaturer og flere gule sole i Aalborg! Det er den omvendte verden af hvordan vejret var de første år jeg var her ☺.
Pyt, der er jo ikke så meget vi kan gøre ved det, så vi kan lige så godt som du være begejstrede over det uanset hvad vejrguderne byder os.

Tina Liel sagde ...

Uf havde ellers lige skrevet til dig på min blog at jeg håbede at solen var nået Holland. Tak for historien om din forfader - spændende læsning. Læste forresten den anden dag at en stor procent del af Europas befolkning stammer fra Tut Ankmon (måske jeg lige skulle dobbelt chekke men det mener jeg der stod). God weekend♥

Tina Liel sagde ...

Og jeg ville forresten glædeligt give en tusse for en regnfyldt aften. Her er det stadig 36 grader og ved Genezareth sø hvor ældste er lige nu er det meget varmere.