tirsdag den 11. december 2012

Noord Brabant 11 december 2012.

Selv om en eller anden måske godt kunne få den tanke, så er det bestemt ikke for at træde i, at vejrsituationen i Danmark er en ganske anden end i Holland, men vejret har været utrolig smukt i dag. 

Boerderij

Men indrømmet, det var ikke ren nydelse at cykle, det var mildest talt hundekoldt. Det har taget taget tid at få varmen igen…..

Wilhelminakanaal

Wilhelminakanaal.

Kerststal

Kerstverlichting

Misse1

Når der endelig kommer et indlæg fra min hånd, så må prinsessen også kaldet Misse selvfølgelig også med…….☺

13 kommentarer:

Stegemüller sagde ...

Velkommen tilbage; det er sørme længe siden vi har set noget til dig sidst. Katten ser rigtig sød ud.

Annette sagde ...

Hej Stegemüller, tak skal du have. Du har ret, der har været lidt radiotavshed hernedefra, men jeg vender stærkt tilbage..... En god aften til dig ☺.

Conny sagde ...

Dejlig at høre fra dig igen. Smukke billeder, men det kan da godt være koldt, selvom i ikke har sne og fros. Her i Viborg skal vi få -12 grader i nat. En dejlig kat du har fået.
Knus.

Ellen sagde ...

Long time no see - det var rart at høre fra dig igen, Annette :-)
Jeg synes ellers, det så temmelig hvidt ud over Holland i dag, da jeg fløj til UK ... gad vide om det overhovedet var Holland, jeg kiggede ned på? ;-)

Bettys blog sagde ...

Hyggeligt at høre fra dig igen. Dejlige billeder. Sikke et flot krybbearrangement - eller hvad det kaldes.
Misse vokser godt, ser det ud til.

Annette sagde ...

Conny, tak skal du have.
Huha, minus 12, ja det er da frostgrader, der vil noget.
Vi var blevet lovet en kold nat, men indtil videre er vi ikke nået under frysepunktet, men det kan selvfølgelig komme endnu.

Jeg må indrømme, at indtil vi fik Misse, da vidste jeg så godt som intet om katte, men jeg skal da godtnok love for, at hun nok skal holde mig i gang ☺.
Knus tilbage til dig oppe i det kolde nord.

Annette sagde ...

Ellen, tak skal du have.
Jamen, jamen vi har skam da haft lidt sne ☺. Nu ved jeg ikke hvornår du fløj til UK (jeg er bare så langt bagud med at læse blogs), men vi fik sne i torsdags. Men det bliver sjældent liggende så længe, i dag så jeg kun nogle enkelte små hvide klatter på steder, hvor solen absolut ikke kan komme frem.
Hvis du stadig er i UK, så må du have en rigtig god ferie derovre. Jeg behøver sikkert ikke at skrive, at du skal nyde det ☺.

Annette sagde ...

Betty, tak skal du have.
Jeg ved heller ikke helt hvad man skal kalde arrangementet på dansk, hernede kalder de det for en julestald.
De findes i mange byer i denne tid både her og i Belgien og i mange kirker, enkelte har endda levende dyr (altså de der er udenfor ☺). Det er lidt hyggeligt.

Fruen i Midten sagde ...

Åh, en nuser kat. Hun er godt nok ved at blive stor :-) Og dejlige billeder fra Holland som sædvanlig.

Rejen sagde ...

Stort tillykke Misse, jeg må være gået glip at et indlæg. Skønne vinterbilleder og jo det kan være bidende koldt selvom der ikke er sne..;-D

Annette sagde ...

Fruen i Midten, ja det er utroligt så hurtigt det går. Egentlig har jeg været lidt bekymret for om hun spiste nok og står troligt hver morgen og blander 3 forskellige slags yndlingsmad (jeg behøver vel ikke at skrive, at jeg er lidt til grin på matriklet ☺ ☺ ☺).

Annette sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Annette sagde ...

Rejen, ja jeg er gået dig lidt i bedene mht. husdyr ☺ ☺ ☺. Indrømmet, ind i mellem glæder jeg mig til, at hun bliver lige så velopdragen som dine katte. Men for søren da hvor er det hyggeligt med sådan en lille størrelse ☺.