onsdag den 8. juli 2009

Back in business.....

Jubiiiih, jeg er tilbage i pengeverdenen og kan både hæve penge og bruge online bank.

Heldigvis, for jeg har godtnok tæret godt på min mands konto siden de ved en fejl blokerede mit kontokort d. 27 Juni. Ud over de almindelige daglige fornødenheder, så skal der handles ind til gæstebud fra midtjylland i den kommende weekend. Min veninde helt tilbage fra 1972 som kommer sammen med sin mand sagde til mig, da jeg fortalte hende om det blokerede kontokort at jeg da skulle være glad for så brugte jeg ingen penge, men på den anden side set så vil hun nok lure lidt hvis der kun er havregryn, hagelslag og marmelade på bordet.

Jeg havde i morges en tid hos lægen for at få fjernet et eller andet i min fod som har irriteret mig de sidste 3 - 4 måneder. Da jeg kom til min søde læge blev det hurtigt lavet om til, at hun kiggede på en forkølelse, som jeg bare ikke kan komme af med og som nu har varet i lige knap 2 uger, jeg troede at det var en god gammeldags omgang hårdnakket forkølelse, men det viste sig at være bihulebetændelse - kan man virkelig få sådan noget om sommeren?
Vi blev enige om at se på foden en anden god gang.

Og sidst men absolut ikke mindst så regner det i dag, nej regn er måske lige mildt nok sagt, det styrter ned og alt er gråt.

For at bøde lidt på alt det triste så tager vi lige et sommerbillede af sidste års ferie fra Texel.

3 kommentarer:

Nille sagde ...

Skønt med bankkortet - men synd, at du skal være syg nu du får gæster! Jeg tror desværre ikke, at der er sæsoner for den slags - hvis det får lov at sætte sig - så virker den slags vira hele året!

Rigtig god bedring :-)

Pernille på 1. sagde ...

Åh det er skønt når ens kort virker igen, nu må du hellere give den lidt gas. :)

Håber at du får noget pencilin for din bihulebetændelse så du kan være på toppen igen.

Send regnen til Odense.

Knus

Annette sagde ...

Tusinde tak for jeres medfølelse, kære piger.
Nu er det bare fremad med kontokortet i hånden.....
Knus