onsdag den 2. december 2009

Erindring og glæde....

Jeg ved ikke hvor parret stammer fra, men så langt tilbage jeg kan huske var de en del af min mormor og mormors julepynt. Senere flyttede de ind hos mine forældre og nu bor de i Holland.
Det er en særlig glæde hvert år når de pakkes ud.

10 kommentarer:

MissMuffin sagde ...

Sån en nisse har jeg også, jeg elsker ham meget højt:)
Mor har endnu et par nisser, men dem elsker jeg endnu højere og tør ikke påtage mig ansvaret for dem endnu, sæt de går i stykker. Det er ikke til at bære!

Mette Lykke sagde ...

De har en kæmpe afektions værdi..
der må være noget godt og trygt over det nisse par..

Lone sagde ...

Hvor er det et sødt nissepar.
Jeg ville ønske, jeg havde noget fra min barndoms jul :)

Anonym sagde ...

Mon ikke rigtig mange af os har en eller flere juleting, der ville volde sorg, hvis den/de forsvandt/gik i stykker?
Jeg har ikke noget fra mine forældre, for min far lever jo endnu, men jeg ved godt, hvad jeg kunne tænke mig at få med, når den tid kommer :-)

Bettys blog sagde ...

De er søde, dine nisser. Og et dejligt minde.

Conny sagde ...

Kære Annette
Hvor er de søde,jeg kan så godt lid, når de gamle ting kan fortælle en historie, din mormor hade nok aldrig troet, at hendes nisser vil rejse til Holland og måske tager de tilbage til Danmark engang.
Må jeg godt få at vide hvad din veninde fra Nørbæk hed.

Tina - omme i London sagde ...

Ingenting i julekassen er saa skoent at pakke ud, som det der har affektionsvaerdi. At dine to nisser saa oven i koebet er rigtig flotte goer jo ikke sagen vaerre. :)

May Anna sagde ...

Nøj, hvor er det et herligt nissepar. Jeg kan godt følge dig i den glæde, det er at pakke dem ud hvert år. Og et dejligt minde om din mormor
Jeg har to små nissefigurer fra mit barndomshjem, som er købt i Sverrig. Jeg kan ikke huske der var andre nisser i mit hjem end dem, så de har meget stor affektionsværdi for mig

Karin Grøn sagde ...

Sikke nogle skønne nisser. De ligner slet ikke de nisser vi har herhjemme, men man fornemmer godt de er gamle og du har garanteret en masse oplevelser med dem, så det er jo skønt.

Lene sagde ...

Hvor er de søde, og netop bevidstheden om at både din mormor og din mor har haft dem i hænderne gør dem til noget ganske særligt. Rigtig god adventssøndag :-)