søndag den 6. december 2009

Gaver fra Sinterklaas.

Sinterklaas er ensbetydende med gaver og natten til fredag var der nogle der havde taget det bogstaveligt!

Overalt i Holland findes de forhadte ”flits paalen” der tager de nydeligste foto´s af biler, der overskrider den tilladte hastighed (lykkeligvis har jeg altid undgået dem, men jeg deler adresse med en der af og til har fået tilsendt et foto ☺).
De gamle kameraer som stadig findes er med film og der ses glimtet når der bliver flitset, dog er ikke alle operative på en gang og på forskellige radiostationer meldes ind, hvilke der er aktive. Men nu har man opfundet nye digitale ”flits paalen”, disse giver ingen indikationer og det er først i det øjeblik at girokortet lander i postkassen, at man finder ud af at det gik for stærkt.


Natten til fredag havde Sinterklaas og hans zwarte Piet hjælpere været på spil, idet adskillige ”flits paalen” i Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Hilversum og Tilburg (ialt 250 stk) var indpakket som gavepakke og på pakken var der sat et mærke fra Sinterklaas. Sjov ide, som politiet stadig ikke har fundet ophavsmændene til.

7 kommentarer:

MissMuffin sagde ...

Hold da op, der er nogen der må have haft meget travlt! Utroligt at politiet ikke har fundet ud af det endnu, der må da være nogen der har set det..
Jeg synes det er et sjovt påfund, også selvom det nok overtræder en eller anden lov:)

Annette sagde ...

MissMuffin. Ja, vi synes også det var sjovt og der er sikkert en eller anden lov der er blevet overtrådt, men mon ikke politiet kan se det fra den humoristiske side, det håber jeg i hvert fald ☺

Madame sagde ...

Haha, sikke et arbejde at pakke alle disse kasser ind :-) Der er nok nogle, der har kørt lidt stærkere, end de ellers ville have gjort, når de ikke kunne blive afsløret ;)
Ha' en dejlig aften, Annette!

Annette sagde ...

Ja, jeg tror også at speederen er blevet trådt lidt længere ned fredag morgen ☺
Også en rigtig dejlig aften til jer Madame, skønt at have dig tilbage. Hav det nu rigtig godt, du skal forhåbentlig ikke begynde på arbejde allerede i morgen.

Conny sagde ...

Det er nogen der har haft travlt med at pakken ind,det kan da godt være der er nogle billister der glade og givet ekstra tryk på speederen.
Kan du have en god aften

Annette sagde ...

Også en rigtig god aften til jer, Conny.

Nille sagde ...

Det ligner nærmest omvendte Dannebrogsflag var min første tanke! Det er da rigtig sjovt - men politiet har sikkert ikke været glade for at skulle pille dem ned igen ;-)