onsdag den 23. juni 2010

De er skøre, de hollændere.....

Denne lå på bilen i morges og teksten lyder frit oversat "Se, danskerne græder".
Da bilen står i en aflukket garage sammen med 3 andre biler, så kan jeg forestille mig, hvem det har været, der lige har villet kommentere den danske indsats ved VM ☺.
Som jeg vistnok har nævnt 1 - 2 gange (eller vistnok flere), så har jeg ikke forstand på fodbold og ønsker heller ikke at få det, så derfor er det mig også temmelig ligegyldigt, hvem der vinder VM.
Men hvis jeg skal være helt ærlig, så må jeg indrømme, at jeg ikke håber, at det bliver det hollandske landshold, der render af med sejren, for så bliver det ikke rart at tilhøre end anden nation end lige præcis den hollandske ☺.

18 kommentarer:

Annettes space sagde ...

Hahaha, det er sgu da lidt imponerende at de gider fremstille sådan et skilt....Herregud da :-))
Jeg havde besøg af en hollandsk handelsrejsende i aften på ærtshuset og ydede en formidabel indsats for at overbevise ham at ikke alle danskere er plakatfulde en almindelig onsdag aften....Måske lykkedes det bare lidt, for ham blev da hængende til hele 2 øl.......

Michael Seeger Hanmann sagde ...

De går en del op i fodbold de Hollændere, jeg lå for mange år siden på en campingplads under et vm. Og vi kunne helt tydeligt høre når Holland spillede, ihvertfald hvis set gik dem godt, så var der en larm fra tv. Stuen uden lige.
God dag Annette.

Rikke sagde ...

Det kender jeg godt det der... Til tider kan det være for meget med alt deres pynt og geil. Fin blog du har, håber det er i orden jeg kigger med :)
-Rikke

Mia Folkmann sagde ...

Jeg går bestemt heller ikke op i fodbold og har utroligt svært ved at forstå, at det kan være så interessant. Nå, men heldigvis har jeg en mand, der kun sporadisk interesserer sig for at se sport i TV.

Men når det nu ER VM, så kan han godt overtale mig til at kigge med en sjælden gang (det varer såmænd nok ikke længe, før danskerne ryger ud... ;-) - og så sidder jeg til gengæld og hepper med. Så SKYD da for ... osv. Man kan lige så godt få noget sjovt ud af det... ;-)

Annette sagde ...

Annette, ja er det ikke utroligt, at de gider...men de gider rigtig meget i denne tid, især at fortælle om deres egne usædvanligt fantastiske evner indenfor fodbold ☺.
Hvad jeg ikke anede, før jeg flyttede herned er, at hollænderne har ord for at være lige så påholdende med pengene som skotterne (slet så galt synes jeg nu ikke det er), så det er da imponerende at han købte hele 2 øl ☺.
En skøn dag til dig.

Lavendel sagde ...

Ja, at de gider....hilsen fra Fyn

Annette sagde ...

Michael, du har fuldstændig ret. Min datter og svigersøn har netop været her i et par dage, de var på vej hjem fra campingferie i Italien og selv der, var der igen der var i tvivl om hollændernes entusiasme omkring fodbold, alle hollænderne sad og kiggede fodbold i de små medbragte fjernsyn.
En sjov detalje, normalt er det "not done" at anvende det hollandske flag, det anses for at være meget højreorienteret, men i forbindelse med VM og lignende, så er det ok at have flag klistret op overalt.
Michael, en rigtig god dag til dig, denne for hollænderne så vigtige torsdag ☺

Annette sagde ...

Rikke, det er rigtig dejligt, at du kigger med. Skønt, at du deler min opfattelse af den noget overskruede entusiasme hollænderne udviser i disse dage ☺.
PS. Jeg er ret vild med dine chilier ☺.

Annette sagde ...

Mia, hvordan bærer du dig ad? Uanset hvor meget jeg gennem årene har forsøgt, så kan jeg altså ikke skrue mig selv op, til at udvise nogen som helst form for begejstring over fodbold.
Min mand nød at vi havde besøg af den lille familie fra Danmark, så havde han nogle at dele interessen med ☺.
En rigtig god dag til dig.

Annette sagde ...

Lavendel, tak fordi du deler min opfattelse, det gør godt. Solskinshilsener fra Holland

Conny sagde ...

Kære Annette
Nu skal de være søde ved dig, der nede i Holland.
I aften skal Danmark spille mod Japan den kamp skal jeg nok se, ellers ser jeg ikke fodbold, synes det er så kedelig og der sker for lidt i kampene
Kan du have en god dag

Inge sagde ...

Haha... imponerende at de gider.. jeg er ret ligeglad med hvem der vinder hvad, hvis altså ikke lige det er Danmark der vinder..:-))
Nej helt ærligt, fodbold er en sport og det er underholdning, hvis man er til den sport, jeg ser det hvis andre ser det, men jeg kan sagtens både blogge, læse og tale i telefon samtidig :-)
Hvis vi vinder og hvis vi når langt, så er jeg skam "meget" interesseret, men det ødelægger ikke så meget som 2 min. hvis vi taber..
Du må ha' en skøn dag Annette, og knus til dig

Mette Lykke sagde ...

Fodbold feberen raser i hele verden.

Ellen sagde ...

Ja, at de gider - og vi græder da vist heller ikke endnu - vi er stadig med. I hvert fald indtil kampen i aften er afgjort.

Og jeg er så ophøjet aldeles ligeglad.

Annette sagde ...

Conny, jeg kan regne ud at du sidder og kigger lige nu ☺. Husbond har lige fortalt, at Japan har fået sit andet mål og Holland har netop fået sit første i kampen mod Cameroun. Vi får se hvordan det kommer til at gå.
En rigtig god aften til jer deroppe nordpå.
PS. Jeg synes også, at fodbold er kedeligt ☺.

Annette sagde ...

Inge, jeg læser et eller andet mellem linierne om, at hvis nu Danmark skulle gå hen og vinde, så er du med på at fejre det sammen med alle de fodboldgale, den er jeg fuldstændig med på ☺ ☺.
Jeg gør ligesom dig, sidder og blogger, læser danske aviser over nettet m.m. mens husbond kigger fodbold og kommer med sjove kommentarer ind i mellem ☺.
Et stort knus og en rigtig god aften til dig.

Annette sagde ...

Mette, bare jeg ikke behøver at rase med, så er jeg godt tilfreds ☺ ☺. En dejlig aften til dig på sydhavsøen.

Annette sagde ...

Ellen, vi er så enige!
En rigtig god aften til dig.