lørdag den 26. juni 2010

Månen har den farve, måner skal have.....

Jeg har lige fartet rundt, både inden- og udenfor, for at tage et billede af den mest fantastiske måne, stor, rund og fuldstændig orange (gad vide om det hollandske landshold også har en aftale der ☺), men efter 12 forsøg er det stadig ikke lykkedes mig at få et billede, der ligner noget som jeg kan være bekendt at sætte på bloggen, så i stedet for bliver det et billede af de smukke blomsterarrangementer, der står overalt i vor lille by.
Vi har brugt lørdagen på afslapning (sådan da). Da vi først var kommet i gang med dagen, cyklede vi en tur til Tilburg, hvor vi først frekventerede biblioteket, derefter spiste vi en dejlig frokost i solen, mens vi betragtede det intense gadeliv. Inden hjemturen blev der handlet lidt livsfornødenheder som jordbær m.m.
Egentlig havde vi planlagt, at der også skulle udføres lidt praktisk, men mon ikke vi når det i morgen. En fortsat rigtig god weekend til jer ude i blogland.

9 kommentarer:

Mia Folkmann sagde ...

Jeg har også prøvet at fotografere måner adskillige gange, og det er af en eller anden grund meget svært! Men vi bliver bare ved - det skal nok lykkes engang... ;-)

Blomsterarrangementerne er da utroligt flotte, så de er i høj grad værd at se på...

Rigtig god weekend til dig også...

MissMuffin sagde ...

Måner og digitale kameraer er bar ikke en god kombination, det lykkedes heller aldrig mig!

Lyder som i har haft en dejlig lørdag:)

folehave's univers sagde ...

Fornuftig lørdags foretagender. Ja i når det nok, det praktiske. God weekend

Madame sagde ...

Jeg kan heller ikke fotografere månen - jeg gad vide, om der findes et trick? Rigtig god weekend til dig, Annette! Vi har sønnike boende i disse dage, så jeg har ikke været ret meget omkring i blogland.

Varme klem til dig!

Annette sagde ...

Kære Mia, MissMuffin, Folehave´s Univers og Madame.
Gudskelov, at jeg ikke er alene om problemet, pyha. Hvis ikke jeg var det i forvejen, så blev jeg i går aftes i hvert fald kendt i kvarteret, da jeg for rundt med kameraet i buldermørke ☺.
En rigtig dejlig søndag til jer alle.

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Ja der er jo nok noget med de oranje der Annette, men det ser rigtigt hyggeligt ud, Minder bibliotekerne i Hlland om dem vi har her i Danmark?
God aften Annette.

Inge sagde ...

Ha ha.. jeg står også troligt og forsøger at fange et godt billede af månen... det er svært. Men jeres blomsterbuske er meget smukke Annette.
Varme knus til dig.

Annette sagde ...

Michael, faktisk så troede jeg at bibliotekerne var meget langt fremme hernede med selvscanning ved udlån osv. Men da min datter og svigersøn var her forrige weekend, kom vi til at snakke om det og det viser sig, at det har I haft længe i Danmark ☺. Ud over, at vi betaler for at være medlem af et bibliotek her, så tror jeg ikke der er den store forskel. Det medlemsskab vi har valgt giver adgang til lyd og billeder i ubegrænset antal samt selvfølgelig bøger og prisen er 67 € for et år. Det finder jeg ok (skatten er lavere her), eneste ulempe er, at man så kun kan benytte det bibliotek, hvor man er medlem samt nogle mindre tilknyttede satellit biblioteker.
En rigtig god aften til dig også.

Annette sagde ...

Inge, også du, som er så skrap med fotoapparatet. Efter jeg nu har fundet ud af, at jeg ikke er ene om problemet, så gør det slet ikke så meget, at det ikke lykkedes ☺.
Knus og en rigtig god arbejdsdag til dig i morgen.