tirsdag den 22. juni 2010

Så er jeg med igen......

Det har ikke været tid til bloggen igennem de seneste dage. Al min opmærksomhed har været rettet imod hende her samt hendes mor og far. Men vi er også nået langt omkring - Karoline og jeg - vi har set utallige tog, både gods- og passagertog, vi har kigget fly der legede i luften, vi har tegnet, leget med perler, leget med heste (af plast) samt alt muligt andet.

Under besøget er jeg også blevet klogere! Jeg var faktisk af den overbevisning, at en cykel og en hulahop ring kunne sammenlignes på den måde, at hvis man en gang har lært det, så glemmer man aldrig hvordan (også selv om det ligger mange år tilbage, at man lærte det). Men jeg er blevet klogere, meget klogere.......

22 kommentarer:

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Jeg har hørt om nogle der tager sådan en ring over hovedet og kun kan få den tilbage samme vej, de er i stand til at holde den oppe i lang tid Annette.
Dejligt at høre fra dig igen.
God dag til dig.

Madame sagde ...

Hvor lyder det dog dejligt, at du er sammen med din datter og svigersøn og dit barnebarn, Annette! Og sikke søde billeder af den lille prinsesse :-) Jeg håber, I har flere dage, I kan være sammen, for jeg ved jo, hvor meget det fylder, når man kun ser hinanden med lange mellemrum.
Ha' en rigtig god aften, varme klem!

Kisser sagde ...

Ja, vi bliver aldrig for gamle til at blive klogere.
Hvor er hun bare skøn, den lille prinssesse.
Hav en herlig aften.

Conny sagde ...

Kære Annette
Jeg kan god forstå du ikke har haft tid til, at blogge når du hade Karoline på besøg,hvor ser hun sød og livlig ud,hun kunde nok holde mormor igen.Jeg har skam også tænkt på dig,hvad der var galt siden du ikke var på bloggen.
Knus til dig

Mia Folkmann sagde ...

Der var du jo! Hvor dejligt at høre, at du har haft det skønt sammen med din familie. Jeg har netop i sidste uge købt en hulahop ring som et led i min "sjove motion" - og sjovt er det; i hvert fald at se på! Jeg var altså også engang ret god til det... (for længe siden) ;-)

Ellen sagde ...

Hvor er hun altså bare dejlig, den lille store pige :-) Så kan jeg da bedre forstå, at der har hersket blogtavshed fra hollandsk side...

Jeg vil sige som Mia, at en hulahopring nok er en hel del sjovere for andre end for en selv - og du har fuldstændig ret i, at det IKKE er det samme som det at cykle! Monty Pythons Ministry of Silly Walks kan godt pakke sammen, hvis de så mig (men det gør de ikke) forsøge mig udi disse invaliderende hoftevrid :-D

Annettes space sagde ...

Hvor er hun sød, hende Karoline :-))

Hulahopringe er vist eet af de nye hits til voksne motionister. Der er nogle der påstår at man kan få sin talje igen...hmmmmm...min lejlighed er så for lille til den slags udfoldelser og ikke 10 vilde får mig til at optræde offentligt med den slags .-))

Annette sagde ...

Michael, ja det er utroligt hvad nogle kan gøre med sådan en plastring. Men jeg fandt i hvert fald ud af, at alle mine færdigheder ud i hula hop de er forsvundet ☺ ☺. Nå, men det går jo nok alligevel.
Hav det rigtig godt.

Annette sagde ...

Madame, jeg har netop fået en sms med besked om at de er nået godt hjem til det nordjyske. Det er lidt hårdt når de kører efter at have været her i nogle dage, men også godt når hjemme vender tilbage til normaltilstand ☺.
Hvor har du ret, Madame, det fylder utrolig meget.
Knus og rigtig god ferie.

Annette sagde ...

Tusinde tak skal du have Kisser.
At det blev lige på hulahopringe området, at jeg skulle blive klogere, det var godtnok lidt skuffende. Jeg mente da stadig, at jeg var i besiddelse af de samme færdigheder som for 40 - 50 år siden ☺. En rigtig god dag til dig i morgen.

Annette sagde ...

Conny, jo du kan tro, at hun kan holde mormor i sving. Og jeg sover fantastisk godt om natten, når den lille familie er på besøg, for jeg er jo ikke helt vant til Karolines energiniveau. Men du godeste, hvor jeg dog nyder det ☺.
Hav det rigtig godt, Conny.

Annette sagde ...

Mia, jeg blev straks lidt nervøs for, at du stadig var rigtig god til det.
Jeg tror også, at jeg skal ud og have investeret i en hulahopring, for hvor var jeg dog irriteret over, at jeg faktisk slet ikke kunne noget somhelst med den.....længere, ØV ☺.
En rigtig god onsdag til dig.

Inge sagde ...

Dejligt barnebarn du har dig der, får mig bare til at glæde mig endnu mere..:-))
Hahahahaaa den med hulahopringen, den hoppede jeg også dirkete i for et par år siden.. :-)) og måtte erkende at det var slet ikke nær så sjovt som jeg huskede, dem der så på morede sig noget mere end jeg gjorde ;-D.. jeg holder mig til cyklen for eftertiden..
Stort og varmt knus herfra en forhenværende hulahopbetvinger..

Annette sagde ...

Ellen, under mit første forsøg havde jeg tilskuere, da var jeg stadig af den overbevisning, at jeg ville være ligeså god som for mange år siden.
Derefter foregik det meget afsides. Men underligt nok, så kom der alligevel kommentarer fra stuen, når de hørte ringen falde på gulvet ☺. Jeg køber en og så skal jeg vise omverdenen, at det nok skal lykkes....tror jeg ☺.
En god onsdag til dig.

Annette sagde ...

Annette, tak skal du have.
Jeg nægter også at vise mig for omverdenen, men jeg tror jeg hopper på forsøget. Det må kunne gøres samtidig med, at man kigger fjernsyn, så glemmer jeg sikkert hvor mange tusinde gange, jeg skal samle den pokkers ring op fra gulvet ☺. Det med taljen, det lyder altså lidt tillokkende ☺. En god onsdag til dig.

Annette sagde ...

Inge, tak skal du have. Du har bestemt også noget at glæde dig til, det er helt sikkert. Jeg forsøgte at overbevise Karoline om, at hun skulle blive i Holland indtil vi kommer til Danmark næste gang, men den gik desværre ikke ☺.
En ting er sikkert, cyklen det ved man da hvad er ☺.
Et stort knus til dig fra en måske fremtidig hulahopbetvinger ☺.

Tina - omme i London sagde ...

Ej, hvor er hun da bare soed! Mht hulahopringen, saa tror jeg heller ikke jeg har soenderligt styr paa det laengere, men det har mine niecer og de kan med adskillige ad gangen!

Salix sagde ...

Hvor er det dejligt, at du har haft lejlighed til at tilbringe tid sammen med Karoline og hendes forældre.
Hulahopring, sjippetov og lignende simple foretagender har på mærkværdig vis udviklet sig til aktiviteter som kræver meget stort talent gennem årene.
Lene

Annette sagde ...

Tina, ja er det ikke underligt som ens strålende færdigheder, de forsvinder med alderen ☺. Det er da godt, at vi stadig kan finde ud af at cykle ☺.

Annette sagde ...

Lene. Ja, du kan tro, at jeg nyder når min lille familie fra det nordjyske er på besøg, det kan slet ikke beskriver hvor meget ☺.
Som du da kan beskrive, de før så utroligt let tilgængelige aktiviteter, men du har fuldstændig ret. I hvert fald jeg, har set i øjnene, at fordums færdigheder, de bliver meget svære at opnå igen ☺.

Lone sagde ...

Hvor er hun kær den lille Karoline :) Det må være hende, som lige om et øjeblik skal være storesøster?

Jeg har også en hula-hop-ring stående, som jeg snart skal begynde at motionere. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg syntes, det var meget nemmere for 50 år siden, hvor jeg kunne styre den fra hals til ankler og op igen :-)

Pia sagde ...

For et års tid siden købte jeg sådan en hulahopring, det var jo god motion, og pære let, at få den til at køre rundt, samt op og ned. Jeg blev klogere.En gang med håndens kraft, og bum, så lå den på gulvet. Men stædighed belønnes, nu har jeg ingen problemer med at holde den i sving´, men ikke på så avanceret et niveau som for ca. 40 år siden. Så bare klø på Anette, så skal det nok lykkes.