fredag den 17. december 2010

Danmark er et farligt land……

Det sker ikke ofte, at mit fædreland er omtalt i den hollandske dagspresse og når det endelig sker, så handler det om de utroligste ting.

I dagens ”Telegraaf” findes en artikel med overskriften ”Bare bryster for at afskrække”!
”Telegraaf” har artiklen fra det britiske ”Telegraph”, så vi er vidt omkring.

Artiklens indhold handler om, at Peter Skaarup mener, at det vil være en god ide, at vise topløse damer i reklamefilm for turismen. Han mener, at det vil kunne afskrække terrorister!

tranum4

17 kommentarer:

Rejen sagde ...

hihi, så skal jeg da gerne vise mine frem, de kan afskrække enhver..;-D...Sikke da noget pjat, om der vises bare bryster eller ej, fanatikere er fanatikere og det kan man desværre ikke gøre meget ved...Knus og en god dag til dig...

MissMuffin sagde ...

Fnis... Istedet for terrorister ville vi så nok i stedet får en masse sex-turister:)
Han er ikke for snu, den mand...

Annette sagde ...

Annemarie, ja hvis det kommer til det, så vil jeg såmænd også godt smide overdelen. Det vil også afskrække enhver.

Jeg har lige siddet og læst de 159 reaktioner der er kommet på artiklen og de er sjove ☺. En enkelt Amin fra Nijmegen skriver: "Hvad er det nu for en overfladisk tankegang. Jeg er virkelig bekymret for den vestlige verden, hvis den slags partier kommer til magten. Hvilken idiot vil tage til Danmark? Der er mørkt 24 timer, der er minus 20 grader, kedelige mennesker. Hvis de skøre stopper med at eksportere produkter til de vestlige lande, så kan vi se hvad det betyder at råbe op".
Knus og en rigtig god dag til dig også.

Annette sagde ...

MissMuffin, det var en skrækkelig tanke hvis Danmark blev et nyt Thailand.
Nej, det kan vi godt blive enige om.
En rigtig god weekend til dig.

Inge sagde ...

Hahahhaaaa det er da utroligt hvad man kan læse rundt omkring.. hvis der ikke skal mere til at holde teoristerne væk, så er det helt OK, jeg smider også gerne toppen for den gode sag.. :-)

Lotte Glensnov sagde ...

Hej Annette :0)
Ha ha, du står altså for dagens gode grin :0))))
Jeg stiller mig også gerne ud på stranden og viser atributter, hvis det kan holde terroristerne væk!!!
Rigtig god weekend til dig dernede i Holland!
Stort knus og krammer

ps. Gad vide om der så kommer flere turister i stedet ???

Conny sagde ...

Jeg tro ikke terroristerne er så nemme at skræmme,hvis der er tilfældet viser jeg gerne mine frem, de har overskredet sidste salgsdag hvad angår udseende.

Annette's space sagde ...

Jeg syns nærmest det er småpinligt at bo i samme land som omtalte politiker !!!

Madame sagde ...

Jeg tænker som Annette's space, er det er pinligt at bo i samme land som Peter Skaarup!

Ha' en rigtig god weekend nede sydpå, Annette, klem fra isnende koldt Danmark :-)

Annette sagde ...

Inge, ja ikke. Endelig noget om lille Danmark i pressen og så dette. Men hvis det kom til det, så vil ja da gerne stå side om side med alle jer.
Knus og en rigtig dejlig weekend til dig.

Annette sagde ...

Lotte, jamen jeg stiller mig gerne op ved siden af, men jeg er bare bange for, at det ikke er nok, uanset hvor mange vi er.
Knus og en rigtig dejlig weekend til dig.

Annette sagde ...

Conny, nej jeg er også bange for, at der skal mere til at skræmme terroristerne.
En rigtig god aften til jer deroppe i Viborg.

Annette sagde ...

Annette, er det ikke utroligt, at vores dejlige land skal være kendt for tegninger og politikere, der kommer med dumme kommentarer.
I artiklen var der en udtalelse fra Naser Khader og den ville jeg checke, men på grund af den katastrofale vejsituation, vi har hernede lige nu, var artiklen taget af avisen webpage.
Knus og en rigtig god weekend til dig.

Annette sagde ...

Madame, ja det er trist, hvis han virkelig mener det alvorligt. Det er utroligt, at have en person, der kan komme med den slags udtalelser siddende i et parti, der høster mange stemmer ved hvert valg. Det må være en joke fra hans side, håber jeg.
Klem og en rigtig god weekend til dig.

Ellen sagde ...

Oh - tak for et stort grin - som hurtigt falmer til et flovt smil. Tænk da, at nogen kan finde på at fyre sådan en bemærkning af offentligt.
Men hvis den holder, lægger jeg gerne bryst(er) til...
De har alligevel stået model til en del i denne uge :-D
Nej, helt ærligt, den er da for langt ude.

Annette sagde ...

Ellen, ja først grinede jeg lidt og tænkte, at det kan manden da ikke mene seriøst. Senere kom alvoren ind tankegangen, det er tragisk.

Vi har netop i dagspressen og tv, set en del til et parlamentsmedlem fra Gert Wilders parti (Partiet for frihed), et parti der minder meget om Dansk Folkeparti. Parlamentsmedlemmet havde i årevis terrorriseret alt og alle i kvarteret, hvor han boede. Ud over at skubbe til forbipasserende, så havde han lovet en del bank og som toppen på hans terroriseren af kvarteret, så havde han smidt urin ud på forbipasserende! Desværre kan vi ikke være lige heldige med alle politikere.
En rigtig god søndag til dig.

Pia sagde ...

Thi.hi.. jeg er solidarisk med hele flokken her, selvom jeg ikke har meget at vise frem ☺

Her var der 11 frostgrader fredag morgen da jeg kørte på arbejde. Hold op hvor var det koldt på lårbasserne at gå den godt 1 km strækning fra P-pladsen til kontoret. Det bed lige igennem cowboybukserne. Vi havde -15 grader om natten. Soveværelsesvinduet behøver ikke stå åbent i denne tid ☺