onsdag den 22. december 2010

Jul……

Kerststal Turnhout

I ønskes alle en rigtig glædelig jul samt alt godt for det kommende år.

Vores jul bliver lidt anderledes end forventet, idet den holdes her, i stedet for som planlagt i Danmark.

33 kommentarer:

Inge sagde ...

Kære Annette
Du og din mand ønskes en rigtig dejlig jul. Synd at I ikke kan komme til dk og fejre jul med børnebørnene, men det bliver jul igen næste år, og det er nok ikke det sikreste at køre så mange kilometer i morgen.
Juleknus fra mig

Unknown sagde ...

Kære Annette.
Også I ønskes en rigtig dejlig hollandsk jul.
Jeg er glad for at have "mødt" dig og ser frem til mange hyggelige historier fra dig.
Hvis ikke vi mødes i 2011 så forhåbentlig i 2012 i Venlo.
Knus fra Marianne.

Annette sagde ...

Kære Inge, hold da op hvor er du hurtig ☺.
Selv om vi jo frygtelig gerne vil op og hygge med den lille familie, spise dansk julemad osv., så er beslutningen nu taget og de må nøjes med en dansk mandelgave ☺.
Juleknus til dig samt held og lykke med turen i morgen.

Annette sagde ...

Marianne, jeg er også glad for at have "mødt" dig via bloggen og håber, at det vil lykkes os at mødes ansigt til ansigt ☺, om ikke andet så i hvert fald i Venlo.
Det har været rigtig dejligt, at høre om livet i skønne Lønstrup.
Knus og en rigtig god aften til dig.

Mia Folkmann sagde ...

Kære Annette

Du ønskes også en rigtig glædelig jul, og mon ikke I får det hyggeligt - trods alt? Jeg ville nødig køre langt i dette vejr; jeg har været på indkøb i dag, og det var rigeligt langt til mig. :-)

Rejen sagde ...

Kære Annette: du og din familie ønskes en glædelig omend den ikke bliver dansk men hollandsk...Fornuftigt ikke at køre så langt, og mon ikke I får en hyggelig jul alligevel...Det har været rigtigt dejligt at lære dig at kende og høre lidt om både din fortid, men også det der optager der her og nu...Mange knus til dig fra mig...

Annette sagde ...

Mia, tak i lige måde. Jer er sikker på, at vi får en rigtig dejlig jul alligevel, selv om det ville have været skønt med et knus ind i mellem af barnebarnet, men det må vi så klare via nettet ☺.
Så vidt jeg har forstået, så er vejret ret slemt oppe hos jer lige nu, sådan et vejr, hvor det er rarest at opholde sig indendøre.
En god aften til dig.

Annette sagde ...

Kære Annemarie, det har også været rigtig dejligt, at lære dig at kende, at se dine fantastiske billeder og læse dine hyggelige kommentarer.
Jeg er helt sikker på, at vi nok skal klare os alligevel, uden and/gås/kalkun og alt det der nu hører til ☺.
Mange knus tilbage til dig deroppe i uvejret og en rigtig god aften.

Lene sagde ...

Glædelig jul ønsker jeg dig og din mand. Jeg tror, det er den rette beslutning. Min søster er lige kommet til Randers fra København, ni timer tog det i bil!

Kisser sagde ...

Glædelig jul ønsker jeg dig og familien.
I må have et besøg i Danmark til gode, når vejret er til det :-)
Juleknus

Lotte Glensnov sagde ...

Allerk´jæreste Annette :0)
Jeg ønsker dig og dine en helt særlig og dejlig glædelig jul og ikke mindst et særligt godt og lykkebringende nytår, med tak for alle dine dejlige indlæg på min blog.
Jeg glædes over, at du har krydset min blogvej og jeg sætter stor pris på dig!
De største og bedste juleknus og tanker

Jønne sagde ...

Jeg vil også ønske dig en glædelig jul selvom den bliver anderledes end forventet. Det var nok en svær beslutning at blive hjemme men jeg tror det var et klogt valg.
Til dit forrige indlæg:
Jeg troede ikke der var så meget sne i Belgien! Men sejt at du gider køre med i sådan et vejr.

Lavendel sagde ...

Stor julehilsen herfra - må I hygge jer i Holland. Her er skisme meget sne og stadig ingen vand hos mig!! så her må også ændres planer. klem

Conny sagde ...

Kære Annette
Du og din mand ønskes en rigtig glædelig jul lidt trist, at i ikke skal være sammen med familien i danmark,men det er nok god beslutning i har taget.
Mange juleknus fra Viborg.

Ellen sagde ...

Årh altså - så lykkedes det ikke... det er rigtig synd for jer alle sammen - din datter har selvfølgelig også glædet sig til at få mor hjem til jul.
Men nok det eneste rigtige valg, I har truffet...

Skønt billede af guldklumpen :-)

Jeg håber og ønsker, at I får en dejlig jul på trods af de ændrede planer.
Det kan være, at vi i stedet ses lidt mere på bloggen end først antaget :-)

Rigtig god jul til dig, Annette

Tina Liel sagde ...

Hvor ærgeligt at I må ændre planerne men I er vist ikke alene. Er sikker på at det bliver hyggeligt alligevel. I ønskes en glædelig jul og godt nytår herfra. KNUS

Salix sagde ...

Kære Annette
Har ikke lige været så meget i "blogland" på det sidste; men tog lige nogle få minutter nu og vil også herfra sende dig de varmeste ønsker om en glædelig jul og et fantastisk nytår 2011.
Vores første julebesøgende kom i aftes fra England - en af vores døtre med mand og vores første barnebarn, som vi ser for første gang. Bare så dejligt - og selvfølgeligt er hun jo jordens dejligte barn.
Knus Lene

Annette sagde ...

Lene, jeg tror også, at vi gjorde ret i at blive hvor vi er. Risikoen for måske at skulle fejre jul på et tysk raststätte, den var ikke tillokkende.
Det har været en hård tur med fuld koncentration for din søster, godt at hun nåede frem i god behold. Det er samme tid, som vi bruger på at køre de 1000 km. herfra og til syd for Aalborg i godt vejr. Gad vide, hvor mange timer vi var nået op på, hvis vi havde taget turen til Danmark.
Hav det nu rigtig godt deroppe nordpå.

Annette sagde ...

Kisser, du kan tro, at vi har nogle mormorknus til gode. Vi er enige om, at vi skal have Messenger kørende i aften, så vi kan se hinanden pakke julegaver op ☺.
En rigtig god jul til dig og Black.

Annette sagde ...

Lotte, også en rigtig dejlig jul til dig, ham soldaten og den vordende datamatiker.
Jeg er også rigtig glad, for at jeg er "rendt ind i dig" via nettet, din seje kvinde.
Jeg glæder mig rigtig meget til føljetonen i din tandrejse og til alle dine andre hyggelige indlæg i 2011.
Mange varme knus hernede søndenfra, hvor vi igen i nat har fået sne, nå pyt køleskabet er nu blevet fyldt, så vi lider bestemt ingen nød.

Annette sagde ...

Jønne, risikoen for at skulle tilbringe mange timer på et tysk raststätte alternativt i en snedrive, den var altså ikke sjov.
Jeg hygger mig rigtig meget, når jeg er med, snevejr eller ikke snevejr. Jeg synes det er fantastisk, alt det jeg ser undervejs og alle de mennesker jeg møder. Egentlig så er jeg nok lidt misundelig over, at jeg ikke selv tør sidde bag rattet i sådan et dyr ☺.
Igen god jul til dig og dine.

Annette sagde ...

Lavendel, din stakkel. Det er næsten ikke til at bære, at være uden vand så lang tid. Jeg håber, at du har gode venner og naboer, som du kan tilbringe julen hos. For søren, hvor sådan en oplevelse, får en til at sætte pris på hvad vi i hverdagen betragter som en selvfølge.
Jeg håber, at du får en rigtig god jul alligevel.
Klem

Annette sagde ...

Conny, tak skal du have. Jeg tror også, at det er den rigtige beslutning vi har taget. Nu er køleskabet igen fyldt op, så vi kommer bestemt ikke til at lide nogen nød, selv om der ikke står and, brunede kartofler, rødkål osv. på menuen. Mange juleknus til dig og tak for mange hyggelige "snakke" i årets løb.

Annette sagde ...

Ellen, ja pokkers også, men vi så jo heldigvis den lille familie til barnedåben sidst i November.

I går tænkte jeg på den scene fra Matador, hvor Røde afbryder turen til den Spanske Borgerkrig og vender hjem til Agnes og sønnen. Røde siger at han aldrig har haft så mange rene sokker! Her er vasketøjstønden også tom og selv om jeg ikke helt er klar med at pakke ud endnu, så er det i hvert fald parat til at blive lagt i skabene, ubrugt.

Jeg er helt sikker på, at vi får en rigtig dejligt jul alligevel, det klarer vi fint.
Ja, mon ikke det lykkes at komme på nettet lidt tiere end det ellers ville have gjort.
En rigtig dejlig jul til dig

Annette sagde ...

Tina, også en rigtig dejlig jul til dig. Du kender jo alt til en anderledes jul og den bliver helt sikkert dejlig alligevel for os begge. Mange juleknus til dig dernede sydpå.

Annette sagde ...

Lene, hvor skønt! Dit første møde med verdens dejligste barnebarn, det kan ikke andet end at blive en rigtig dejlig jul, med sådan en lille størrelse på besøg. Hvor gammel er hun?

Jeg ønsker også alt godt for jer i julen og i det kommende år. Tak for mange dejlige kommentarer i årets løb, det har været rigtig hyggeligt. Knus til dig.

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Rigtigt glædelig jul til dig også Annette, og mange tak for dine dejlige levende illustrative ture rundt i Holland og Belgien, jeg nyder at læse om dem.
God jul til dig og din familie.

Madame sagde ...

Kære Annette! Rigtig glædelig jule til jer. Vi har flæskestegen i ovnen i øjeblikket, og rødkålen og risalamanden er netop lavet. Vi er sneet inde, men får det bedste ud af det og ser så bare familien en anden dag. Julefreden har sænket sig over det lille træhus.
Varme klem og ha' en rigtig god aften!

Rosemary and thyme sagde ...

En riktig god jul ønskes til deg og dine, Annette!

Juleklem, Tove

Annette sagde ...

Michael, også en rigtig dejlig jul til dig og din familie samt alt godt for det kommende år.
Dine gode indlæg har gennem året rusket op i mig og fået mig til at huske tilbage på tidligere lærdom. Tak for dem alle.
Klem fra et solrigt Holland.

Annette sagde ...

Madame, også nogle dejlige juledage til jer, samt alt godt for det kommende år.
Tak for alle dine dejlige indlæg og kommentarer i årets løb.
Som Michael har været inde på flere gange, så kan vi intet gøre imod naturens rasen og selv om planerne blev ændret, så blev det alligevel en rigtig dejlig aften for os ☺. Takket være elektronikken, var vi med til julegaveudpakning i det nordjyske ☺.
Varme klem og fortsat gode dage til jer.

Annette sagde ...

Tove, også en rigtig god jul til dig og dine samt alt godt for det nye år.
Juleklem fra Holland.

Gitte sagde ...

Lidt forsinket: tak og i lige måde her fra det KOLDE Danmark.