fredag den 19. august 2011

Dagplejemor……

Antallet af dyr, der skal passes er udvidet til det dobbelte i denne uge….

Dejlige Roxy, der stadig ikke synes særlig godt om at være alene mere end 3 – 4 timer ad gangen, når mor og far er på arbejde, har været her i et par dage. Roxy´s naboer finder det faktisk også bedst, at den er her hos mig, idet den hyler uafbrudt, når den er alene i flere end de 3 – 4 timer. 

Roxy1Roxy2

I denne uge har jeg også fået lov til at passe en yndig ældre dame. Dog er hun for gammel til at blive flyttet, så pasningen begrænser sig til at gå op på 2. sal og give hende mad og sidde og nusse lidt med hende en halv times tid 2 gange om dagen. I går morges synes jeg, at hun var lidt trist i humøret og da jeg ikke har særlig megen forstand på katte var jeg lidt bekymret for hende. Midt på dagen ville jeg lige checke om alt var ok og det skulle jeg aldrig have gjort. Hun blev ved med at kalde efter selskab, så nu har jeg i hvert fald lært at man ikke bare lige går indenfor og ser at alt er ok og så går igen. Desværre kniber det med billedskarpheden, for selv om man er en agtværdig ældre dame, så står man ikke stille i ret mange sekunder af gangen.

Poes2Poes1

I morges lå der en mail fra biblioteket, endelig er Ken Folletts “The third twin” i hus, så jeg hopper inden længe på jernhesten og cykler mine godt og vel 30 km. for at hente den. Egentlig er det lidt tosset, for jeg kunne også få bogen leveret til et bibliotek, der ligger lidt nærmere, men på den anden side set det er jo sundt med lidt motion.

En rigtig dejlig fredag og weekend til alle jer ude i Blogland.

6 kommentarer:

Inge sagde ...

Det er to dejlige dyr du har i din varetægt i disse dage.. Knus og en skøn weekend til dig

Rejen sagde ...

sikke nogle skønne dagplejebørn...god cykeltur...;) og god weekend

Mai-Britt, den danske slikmund sagde ...

Søde dyr du er blevet pap mor for. Her er mange røde katte, har du lagt mærke til det?

Ken Folletts 'Den tredie tvilling' har jeg læst, den er god! Jeg tænkte over den for nyligt pga et eller andet skræmmende i nyhederne. Rigtig god læsning! og en hyggelig weekend!!

Annette sagde ...

Inge, ja de er bare så dejlige. Jeg forsøger at sætte mig ind i katteadfærd, så jeg kunne jo godt bruge din viden ☺.
Knus og en rigtig dejlig weekend til dig.

Annette sagde ...

Kære Anne Marie, rigtig meget held og lykke med det hele i dag. Jeg er ikke nået at læse blogge de sidste par dage, så jeg ved ikke engang om du er nervøs ☺. Nej, hvorfor skulle du også være det ☺.
En skøn dag til dig og Jimmi.
Knus og kærlige hilsener fra Holland

Annette sagde ...

Mai-Britt, du har fuldstændig ret, det har jeg ikke tænkt over tidligere. Faktisk så er næsten alle de katte jeg kender hernede (på nær en) røde. Gad vide hvorfor det er sådan?
Nu pirrer du min nysgerrighed endnu mere ☺. Jeg havde faktisk nået at læse et par sider i "A place called Freedom", men da jeg så fik hentet "Den tredie tvilling" i går, så startede jeg på den, fordi så mange har anbefalet den. Det bliver måske ikke det helt vilde jeg når at få læst i weekenden, for den står på grill fest sammen med de øvrige beboere her i opgangen.
En rigtig skøn weekend til dig.