søndag den 27. november 2011

Dimsen fra sidste blog indlæg!

Inge, selv om Lene har givet en forklaring (tak, Lene), så får du lige et par billeder af dimsen ☺. Jeg spekulerede på, inden jeg skrev sidste indlæg, om jeg burde tage billeder af konstruktionen og nu kommer de med lidt forsinkelse ☺. Sov godt.

Grydeskeholder

Grydeskeholder1

14 kommentarer:

Inge sagde ...

Ahhh nu forstår jeg.. den er til en gryde.. :-) Tak for billedet, og sov godt. :-)

Bettys blog sagde ...

Ah, hvor smart. Sådan én har jeg aldrig set.
Sikke en dejlig bytur, du havde med veninden. Og sikke en skrækkelig hjemtur!

Unknown sagde ...

Den er godt nok smart - hvor er den fra? Måske den kan fås i DK også.

Ellen sagde ...

Hahaha - undskyld mig, men jeg kom lige til at smile højt over dimsen :-D
Når jeg koger noget, har jeg gerne låg på, så jeg har ærlig talt lidt svært ved at se fidusen ;-)

Tak for Utrecht-beskrivelser, som helt sikkert lyder som om den er et besøg værd. Men ikke pr. tog! Sikke da en oplevelse, som man absolut godt kunne have været foruden - godt Frank kunne komme og hente dig.

Annette sagde ...

Inge, det tog mig meget lang tid at se, hvad den i det hele taget skulle bruges til ☺. Knus og en rigtig god mandag til dig.

Annette sagde ...

Betty, ja jeg synes også den er smart. Jeg har hidtil haft en underkop stående på bordet med grydeskeen liggende på, det er (i hvert fald for en grydes vedkommende) et overstået stadie nu ☺. En dejlig mandag til dig.

Annette sagde ...

Marianne, jeg købte den i en forretning, der handlede med alt muligt og umuligt køkkenudstyr og ret meget mere ved jeg ikke.
Åh jo, jeg har lige kigget og der står Trudeau på dimsen og et kig på nettet afslører, at den sandelig også kan købes på nettet http://www.shoptrudeau.com/kitchen-gadgets-s/1832.htm
Her ser jeg, at dimsen der hedder "No mess", sandelig også findes i lyserød ☺. På nettet er den lidt dyrere, jeg gav 6,95 €, på nettet koster den 9,70 €. Meeeen nu når du måske alligevel skal til Utrecht til sommer, sååååå..... Og jeg tror godt, at jeg kan forklare hvor forretningen ligger ☺ ☺ ☺ .
En skøn mandag til dig fra et solrigt Holland.

Annette sagde ...

Ellen, har du altid låg på dine gryder, det er ikke ret tit, at jeg har det. Af en eller anden grund har jeg aldrig grydeskeen stående i gryden, den ligger altid liggende på en underkop på bordet og det er jeg bare så træt af. Jeg har spekuleret på hvordan gummiet bliver med tiden, nå men det vil vise sig.

Jeg kan på det kraftigste anbefale Utrecht, men jeg har på fornemmelsen, at den nok ikke er så spændende på en sommerdag, jeg forestiller mig, at det vil blive noget med at skulle gå skulder ved skulder ☺.
Fortsat rigtig god ferie til dig.
Fortsat rigtig god ferie.

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Dejligt værktøj Annette sådan et kunne jeg godt bruge.
I kærlige tanker, god Mandag aften.

Mette Lykke sagde ...

Sjov dims du har fået dig der.
Min søn siger altid til mig når jeg lader skeen stå i gryde.. Hvad smager den af.

Annette sagde ...

Michael, pludselig ser man ting, som man ikke anede at man manglende, som i dette tilfælde.
En fortsat rigtig god tirsdag til dig.

Annette sagde ...

Mette, ja er den ikke sjov.
Jeg havde engang en ske, hvor der blev en brændt plet på skaftet, siden har jeg ikke turdet at lade skeen stå i gryden ☺ ☺.
En fortsat rigtig dejlig tirsdag til dig.

Anonym sagde ...

Lige som Ellen.... jeg lægger da også låg på mine gryder. På den måde sparer man noget energi og man får mindre damp i køkkenet.

Jeg synes "dimsen" er en rigtig sjov ide, men her hos mig ville den nok hurtigt få fast opholdsplads i skuffen, høhøhø...... :-D

Annette sagde ...

Jens, jeg har også en del af de dimser, som man føler, at man må eje, men når den endelig er i hus, så bliver den sjældent brugt. Ovenstående dims bliver ofte brugt, heldigvis.
En skøn dag til dig.